KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Kugoo B1 elektromos robogó kuponok és akciók

Kugoo B1 elektromos robogó leírás

Az ázsiai érdekeltségű Kugoo korábban a különböző elektromos rollerekről volt elsősorban is mert, ám később úgy határoztak, hogy a portfóliót egy villanyhajtású robogóval is gyarapítják. Ez lett a magyar fizetések mellett is teljesen megfizethető Kugoo B1, aminek számos kiváló, vonzó tulajdonsága van.

A robogó belsejében egy 250 wattos teljesítményű elektromos motor található, amelynek segítségével elérhető a 25 km/óra maximális sebesség is. A Kugoo B1 burkolata alatt, amely egyébként IP54 minősítésnek megfelelően áll ellen az elemeknek, egy 6Ah kapacitású akkumulátor található, amely egyetlen feltöltéssel képes biztosítani akár 23-25 km hatótávolságot is.

Bár nem kifejezetten hegyi túrákra készítették a Kugoo B1-et, az erős motornak köszönhetően nem állják útját a 15 fokos emelkedők sem. A kültéri közlekedés biztonságát egyrészről a beépített világítás, másfelől a fejlett fékrendszer igyekszik biztosítani, amely 3 méteres távolsággal rendelkezik. A 12 hüvelykes felfújható kerekeken gördülő Kugoo B1, akárcsak a legtöbb ázsiai gyártású elektromos jármű összehajtható kivitelt kapott, hiszen az ottaniak általában konstans helyszűkében vannak, de ebből a nyugati vásárló is csak profitál, mert így a szerkezet könnyen tárolható, szállítható.

A robogó maximális teherbírása 120 kg, tehát nem csupán a madárcsontú felhasználók számára lehet kiváló alternatíva a nagyvároson belüli közlekedésre, közeli települések közti ingázásra. Ha jóban vagyunk a főnökkel a munkahelyen, vagy a tanárokkal az iskolában nagyjából egy félműszak alatt vissza lehet nyerni a robogó akkumulátorának teljes töltöttségét, amihez átlagosan négy óra szükséges.

Robogó létére a készülék egészen könnyű, mérlegre helyezve mindössze 15 kg-ot nyom. A Kugoo B1 képességeinek teljes kiaknázásához igénybe vehetünk egy okostelefonos alkalmazást, amivel többek között a sebességet is lehet állítani, illetve ellenőrizhetjük, hogy minden rendben van-e a járművel.

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 250 W
Végsebesség: 25 km/h
Maximális hatótáv: 23-25 km
Maximális teherbírás: 120 kg
Legnagyobb emelkedő: 15 fok
Világítás: Igen
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 4 óra
Tömeg: 15 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Kugoo ES2 elektromos roller

Kugoo ES2 elektromos roller

A Kugoo ES2 elektromos roller egy középkategóriás ajánlat, amelynek belsejében 350 wattos elektromotor teljesít szolgálatot, így...

Tovább
Elektromos járművek
Fiido D2S elektromos kerékpár

Fiido D2S elektromos kerékpár

A Fiido igényes elektromos bicajait már valószínűleg jól ismerik azok, akik rendszeresen látogatják a különböző kínai...

Tovább
Elektromos járművek
Kugoo M2 Pro elektromos roller

Kugoo M2 Pro elektromos roller

A Kugoo M2 Pro sok szempontból egy átlagos elektromos roller, de ami miatt mindenképpen érdemes vele...

Tovább