KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Kugoo B1 elektromos robogó kuponok és akciók

Kugoo B1 elektromos robogó leírás

Az ázsiai érdekeltségű Kugoo korábban a különböző elektromos rollerekről volt elsősorban is mert, ám később úgy határoztak, hogy a portfóliót egy villanyhajtású robogóval is gyarapítják. Ez lett a magyar fizetések mellett is teljesen megfizethető Kugoo B1, aminek számos kiváló, vonzó tulajdonsága van.

A robogó belsejében egy 250 wattos teljesítményű elektromos motor található, amelynek segítségével elérhető a 25 km/óra maximális sebesség is. A Kugoo B1 burkolata alatt, amely egyébként IP54 minősítésnek megfelelően áll ellen az elemeknek, egy 6Ah kapacitású akkumulátor található, amely egyetlen feltöltéssel képes biztosítani akár 23-25 km hatótávolságot is.

Bár nem kifejezetten hegyi túrákra készítették a Kugoo B1-et, az erős motornak köszönhetően nem állják útját a 15 fokos emelkedők sem. A kültéri közlekedés biztonságát egyrészről a beépített világítás, másfelől a fejlett fékrendszer igyekszik biztosítani, amely 3 méteres távolsággal rendelkezik. A 12 hüvelykes felfújható kerekeken gördülő Kugoo B1, akárcsak a legtöbb ázsiai gyártású elektromos jármű összehajtható kivitelt kapott, hiszen az ottaniak általában konstans helyszűkében vannak, de ebből a nyugati vásárló is csak profitál, mert így a szerkezet könnyen tárolható, szállítható.

A robogó maximális teherbírása 120 kg, tehát nem csupán a madárcsontú felhasználók számára lehet kiváló alternatíva a nagyvároson belüli közlekedésre, közeli települések közti ingázásra. Ha jóban vagyunk a főnökkel a munkahelyen, vagy a tanárokkal az iskolában nagyjából egy félműszak alatt vissza lehet nyerni a robogó akkumulátorának teljes töltöttségét, amihez átlagosan négy óra szükséges.

Robogó létére a készülék egészen könnyű, mérlegre helyezve mindössze 15 kg-ot nyom. A Kugoo B1 képességeinek teljes kiaknázásához igénybe vehetünk egy okostelefonos alkalmazást, amivel többek között a sebességet is lehet állítani, illetve ellenőrizhetjük, hogy minden rendben van-e a járművel.

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 250 W
Végsebesség: 25 km/h
Maximális hatótáv: 23-25 km
Maximális teherbírás: 120 kg
Legnagyobb emelkedő: 15 fok
Világítás: Igen
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 4 óra
Tömeg: 15 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Kugoo Kirin G3 elektromos roller

Kugoo Kirin G3 elektromos roller

A Kugoo Kirin G3 elektromos roller egy valódi fenevad: a belsejében 1200 wattos motor dübörög, amelynek...

Tovább
Elektromos járművek
LAOTIE ES19 elektromos roller

LAOTIE ES19 elektromos roller

A LAOTIE ES19 elektromos roller egy olyan elektromos meghajtású roller, ami terepen is képes helytállni. A...

Tovább
Elektromos járművek
Xiaomi Mi Electric Scooter 1S elektromos roller

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S elektromos roller

A kínai Xiaomi szinte minden termékkategóriában képes igényes produktumot letenni az asztalra, nem kivétel ez alól...

Tovább