KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Fiido D1 elektromos kerékpár kuponok és akciók

Fiido D1 elektromos kerékpár leírás

A Fiido D1 elektromos kerékpár egyike a legjobb jelenleg is kapható villanyhajtású bicikliknek, és ennek több oka van, mi mégis az összehajtható váz teherbírását vennénk előre. A bicikli képes tartósan akár 120 kg-os embereket is szállítani, ami kifejezetten jónak számít ázsiai gyártású elektromos járművek esetében, hiszen náluk azért nem annyira jellemző ez a testsúly. A kerekek felfújhatóak, és 14 colosak, szóval ez afféle elektromos camping biciklinek is felfogható, de tekintve a már említett teherbírást érdemes komolyan venni a szerkezetet.

A gépezet lelke egy 250 wattos névleges teljesítménnyel rendelkező elektromos motor, amelynek köszönhetően a maximális haladási sebesség akár 25 km/óra is lehet, persze ez sokban függ az útviszonyoktól és az általunk cipelt málhától is. A burkolat alatt található akkumulátor kapacitása lehetővé teszi az akár 50 km-es utakat is teljesen elektromos meghajtás esetén, de ha szeretnénk egy kicsit mi magunk is besegíteni a gépnek, akkor 90 km is megtehető egyetlen feltöltéssel. A hibrid meghajtás nagy előnye, hogy ilyenkor mi is mozgunk egy kicsit, de azért nagyon könnyű hajtani a kerékpárt.

A bicikli rendelkezik saját okostelefonos alkalmazással, amin szemen követhetjük a fontosabb információkat, mint az akku töltöttsége, vagy éppen aktuális haladási sebesség, van is egy tartó a bicikli kormányán kifejezetten a telefonnak. Annyit még a maximális hatótávolságról, hogy a készüléket többféle akkumulátor kapacitással is forgalmazzák, így a már említett 50 km a legnagyobb kiszerelés esetében érvényes, de azért többi változat sem rossz ilyen téren. A kerékpár egy bajnok helytakarékosság szempontjából, mivel csupán három mozdulattal össze lehet hajtani az alumínium ötvözetből készült vázat, ami így könnyedén elfér az autó csomagtartójában, vagy bárhol a lakásban.

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 250W
Végsebesség: 25 km/h
Maximális hatótáv: 50 km
Maximális teherbírás: 120 kg
Legnagyobb emelkedő: 15 fok
Világítás: Igen
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 6 óra
Tömeg: 18 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
LAOTIE ES18 Lite elektromos roller

LAOTIE ES18 Lite elektromos roller

A LAOTIE ES18 Lite elektromos roller ugyanazt kínálja nagyjából, mint testvérei, vagyis egy erőteljes terepjáró masináról...

Tovább
Elektromos járművek
Ninebot Segway ES2 elektromos roller

Ninebot Segway ES2 elektromos roller

A Ninebot Segway ES2 elektromos roller gyártója szegről-végről a Xiaomi alá tartozik, de mivel a marketingesek...

Tovább
Elektromos járművek
LAOTIE FX150 elektromos kerékpár

LAOTIE FX150 elektromos kerékpár

A LAOTIE FX150 elektromos kerékpár egy terepre tervezett, masszív, mountain (fat)bike, ami képes akár a 200...

Tovább