KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Kugoo Kirin M4 elektromos roller kuponok és akciók

Kugoo Kirin M4 elektromos roller leírás

A Kugoo Kirin M4 elektromos roller 10 colos kerekeken gördül, ezek a kerekek nem tömör kialakításúak, szóval vigyázni kell velük, nehogy defektet kapjunk. A burkolat alatt található elektromos motor névleges teljesítménye némileg magasabb, mint a többi hasonló kategóriájú készüléké, ezúttal egy 500 wattos konstrukció zakatol a roller belsejében, és a nagyobb teljesítmény meglátszik a sebességen is. Az M4 képes akár 43 km/óra sebességgel is repíteni a tulajdonost, ami valóban nem semmi eredmény, persze szükségtelen mindig a lehető leggyorsabban haladni, háromféle tempó közül lehet választani utazás közben.

Az igazán nagydarab felhasználók számára is ideális választás lehet a roller, mert a strapabíró váz - ami nem mellesleg ezúttal is összehajtható -, tartósan tűri az akár 150 kg-os terhelést is. Megnövelt sebesség, megnövelt teherbírás, és megnövelt hatótáv jellemzi a rollert, ami egyetlen töltéssel simán megtesz akár 45 km-t is, bár ez nyilván sokban függ attól is, milyen terepen haladunk, és mi magunk mennyire vagyunk nehezek és/vagy megpakolva.

A roller nagyon fejlett fékekkel rendelkezik, így nem csupán a mi de mások biztonsága is jó kezekben van, arról nem is beszélve, hogy a készülék saját beépített világítással is bír, amelynek jó hasznát fogjuk látni télen és sötétedés után. A burkolat alatt szolgálatot teljesítő akkumulátor töltése 6 órát vesz igénybe, ami nagyon kedvező tekintve a már méltatott óriási hatótávolságot. Említést érdemel továbbá a roller külső bevonatának IPX4 minősítésnek megfelelő ellenállása a vízzel és a porral szemben. 

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 500W 
Végsebesség: 45 km/h
Maximális hatótáv: 45 km
Maximális teherbírás: 150 kg
Legnagyobb emelkedő: 15 fok
Világítás: Igen
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 6 óra
Tömeg: 23,2 kg

 

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Aerlang H6 V2 elektromos roller

Aerlang H6 V2 elektromos roller

Az Aerlang H6 V2 elektromos roller nagyvárosi cirkálásra termett, kiváló eszköze lehet a mindennapi munkába és/vagy...

Tovább
Elektromos járművek
Kugoo G2 Pro

Kugoo G2 Pro

A Kugoo G2 Pro egy 10 colos kerekeken gördülő, rendkívül masszív elektromos roller, amelyet mondhatni kifejezetten...

Tovább
Elektromos járművek
HoneyWhale E3 elektromos roller

HoneyWhale E3 elektromos roller

A HoneyWhale E3 egy olyan elektromos roller, amivel akár a durvább terepeken is hasítani tudunk, nem...

Tovább