KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Aerlang H6 V2 elektromos roller kuponok és akciók

Aerlang H6 V2 elektromos roller leírás

Az Aerlang H6 V2 elektromos roller nagyvárosi cirkálásra termett, kiváló eszköze lehet a mindennapi munkába és/vagy iskolába járásnak, azokban az időkben, amikor a tömegközlekedés használata erőteljesen kerülendő. A hatótáv akár 60 km is lehet, a maximális teherbírás 120 kg, lehet 40 km/órával repeszteni és a képességeihez viszonyítva még az ára is egészen baráti.

Külső

Az Aerlang H6 V2 elektromos roller külseje kapcsán érdemes megemlíteni, hogy egy alumínium ötvözetből készült szerkezetről van szó, amely akárcsak a legtöbb ázsiai gyártású roller, összehajtható vázzal rendelkezik. A méretek széthajtva 117,5 x 20 x 127,5 cm-esek, a jármű maga 20 kg-ot nyom. A roller 10 hüvelykes, pneumatikus kerekeken gördül. A szerkezettel szomorúbb időben is útra kelhetünk, mert a külső borítása IP54 minősítésnek megfelelően cseppálló.

Funkciók

Az Aerlang H6 V2 elektromos roller belsejében egy 500 wattos elektromos motor teljesít szolgálatot, amelynek köszönhetően a maximális sebesség elérheti a 40 km/órát. A biztonság érdekében előre és hátulra is került tárcsafék, illetve a roller rendelkezik saját világítással. Ahogyan a bevezetőben is említettük, nem csak a madárcsontú felhasználók pattanhatnak fel a gépre, amelynek teherbírása 120 kg. Az elektromotor teljesítménye lehetővé teszi azt, hogy a 15 fokos emelkedőket is könnyedén vegyük. A kormányon van egy aprócska kis kijelző, amelyen szemmel követhetjük a fontosabb adatokat.

Üzemidő

Az Aerlang H6 V2 elektromos roller burkolata alatt egy 17,5 amperórás akkumulátor található, amely a terepviszonyoktól és a terheléstől függően akár 60 km-es hatótávolságot is lehetővé tesz, egyetlen feltöltés révén. A töltési folyamat nagyjából 7-8 órát vesz igénybe, ha rendes a főnök, vagy a tanáraid, és engedik a töltést, akkor mire vége a napnak, ismét tele lesz a telep.

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 500 watt
Végsebesség:  40 km/h
Maximális hatótáv:  50-60 km
Maximális teherbírás:  120 kg
Legnagyobb emelkedő:  15 fok
Világítás: Van
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 7-8 óra
Tömeg: 20 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Xiaomi M365 Pro elektromos roller

Xiaomi M365 Pro elektromos roller

A Xiaomi M365 Pro elektromos roller nem mondható olcsónak a maga 240-250 ezer forintos árával -...

Tovább
Elektromos járművek
LAOTIE ES8 elektromos roller

LAOTIE ES8 elektromos roller

A LAOTIE ES8 elektromos roller egy kiváló jármű lehet mindazoknak, akik városon belül szeretnének ingázni, de...

Tovább
Elektromos járművek
BOYUEDA elektromos roller

BOYUEDA elektromos roller

A BOYUEDA elektromos rollere a legbrutálisabb, amiről valaha írtunk. Ez a masina 400 kg-os teherbírással, 85...

Tovább