KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Fiido D11 elektromos kerékpár kuponok és akciók

Fiido D11 elektromos kerékpár leírás

A Fiido D11 elektromos kerékpár számos erénye miatt lehet kiváló választás azoknak, akik szeretnének egy villanymotorral felszerelt kétkerekűt maguknak. Egyrészt a kerékpár konstrukciója a pihekönnyű, a gépezet alig 12,9 kg-ot nyom, ráadásul összehajtható, de mindezek mellett egyáltalán nem a madárcsontú felhasználók számára készült, hiszen a maximális teherbírása 120 kg. A Fiido D11 töltése rendkívül egyszerűen és teljesen diszkréten történhet akár az irodai íróasztal alatt is, mert annak telepe kivehető az üléssel együtt.

Külső

Az elektromos bicikli kerekei 20 hüvelykes átmérővel rendelkeznek, ezek természetesen felfújható gumik, egy tömör megoldással valószínűleg elátkoznánk az életünket egy kavicsos úton. A Fiido D11 váza természetesen összehajtható, így a szállítása és a tárolása sem okozhat gondot a jövendőbeli tulajdonos számára. Ami a fizikai méreteket illeti, ha nincs összecsukva, akkor a bicikli 148 x 110 cm-es dimenziókkal rendelkezik, és mint ahogyan a bevezetőben is említettük 12,9 kg-os súlya mellett, akár a hónuk alá is kaphatjuk, ha mondjuk egy lépcső az utunkat állja. A kerékpár Shimano váltókkal büszkélkedhet, de saját világítást is kapott, ennek köszönhetően valamivel biztonságosabb lesz a kedvezőtlen fényviszonyok közötti közlekedés. A kormány és az ülés magassága állítható, illetve említést érdemel az apró LCD képernyő is, amelyen a kerékpárral kapcsolatos fontosabb adatokat tudjuk megtekinteni haladás közben.

Funkciók

Az ázsiai gyártású elektromos kerékpár borítása alatt egy 250 wattos névleges teljesítménnyel rendelkező kefe nélküli elektromos motor teljesít szolgálatot, amelynek köszönhetően elérhető a 25 km/óra végsebesség is, teljesen elektromos meghajtás esetén. Akárcsak a többi hasonló jármű ez is használható többféle üzemmódban, van hibrid meghajtás, amikor a motor rásegít a felhasználó által végzett munkára, illetve elérhető számunkra a jó öreg kenyérmeghajtás, amikor csak a tulajdonos teker. Ez a bizonyos felhasználó lehet akár 120 kg-os is, mert a váz képes tartósan is elviselni ezt a tömeget.

Üzemidő

A Fiido D11 elektromos kerékpár másik fontos összetevője egy 36 V-os, 11,6 Ah kapacitású akkumulátor, ami rásegítéses meghajtás esetén képes akár 100 km-re is eljuttatni a tulajdonost egyetlen feltöltéssel. Ha netán úgy akarjuk használni a kerékpárt, mint egy mopedet akkor nagyjából 30-60 km-re lehet számítani egyetlen feltöltéssel, tehát ilyenkor csak az elektromotor dolgozik. A bevezetőben már írtuk, hogy az akkumulátor az üléssel együtt kivehető, így például ha emeletes házban lakunk, nem kell az egész biciklit felvinni, ha a szeretnénk újratölteni a telepet. A töltési idő nagyjából hét óra.

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 250 W
Végsebesség:  25 km/h
Maximális hatótáv:  100/30-60 km
Maximális teherbírás:  120 kg
Legnagyobb emelkedő: - fok
Világítás: Van
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 7 óra
Tömeg: 12,9 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
LAOTIE ES19 elektromos roller

LAOTIE ES19 elektromos roller

A LAOTIE ES19 elektromos roller egy olyan elektromos meghajtású roller, ami terepen is képes helytállni. A...

Tovább
Elektromos járművek
Urban Drift S006

Urban Drift S006

A legtöbb ázsiai gyártású elektromos jármű, roller vagy bicikli teherbírása megáll 100 kg-nál, ami érthető is...

Tovább
Elektromos járművek
Xiaomi M365 elektromos roller

Xiaomi M365 elektromos roller

A Xiaomi M365 elektromos roller a legtöbb ázsiai webáruházban olyan 120-130 ezer forint környékén vihető, ez...

Tovább