KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi M365 elektromos roller kuponok és akciók

Xiaomi M365 elektromos roller leírás

A Xiaomi M365 elektromos roller a legtöbb ázsiai webáruházban olyan 120-130 ezer forint környékén vihető, ez pedig nem olyan rossz ár még akciók nélkül sem a készülékért, ami összehajtható alumínium vázával bárhol elfér, és könnyen szállítható. A roller belsejében egy 250 wattos névleges teljesítménnyel dolgozó elektromotor található, ami képes akár 25 km/óra sebességgel is repíteni a masina jövendőbeli tulajdonosát, már ha ő nem nehezebb 100 kg-nál, mert ezen esetben a gépezet rövid időn belül meg fogja adni magát.

A Xiaomi M365-ben egy 18650 mAh kapacitású akkumulátor található, amelynek töltéséhez 5,5 óra szükséges ha teljesen elfogyott a nafta, viszont ha tele van, akkor akár 30 km-es távokat is képesek leszünk megtenni a járművel, ami így ideális társa lehet az ingázóknak, akár városon belül, akár két egymáshoz közeli település között. Nem a rollerrel fogjuk meghódítani a budai hegyeket, de azért kisebb emelkedőkkel a motor simán boldogul, csak ne legyenek meredekebbek, mint 15 fok.

A biztonságos közlekedés érdekében a Xiaomi M365  duál fékrendszert valamint saját világítást is kapott, egy okostelefonos alkalmazás segítségével pedig folyamatosan monitorozni tudjuk a rollerrel kapcsolatos fontos infókat, mint az akkutöltöttség, vagy a jelenlegi sebesség. Szerencsére nem fogunk úgy tűnni mintha egy gyerekjáték tulajdonosai lennénk, mert a kerekek 8,5 hüvelykesek, de azért szinte bármilyen magasságú embernek kellemes lehet az utazás a rolleren, felszállás előtt nem kell bakot kérnünk. A gépezet összecsukva mindössze 108 x 43 x 49 cm-es helyet foglal, szóval lazán bedobhatod a kocsiba, vagy simán el tudod tenni akkor is, ha a lakótelep foglya vagy és mondjuk nem rendelkezel saját tárolóval. 

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 250 W
Végsebesség: 25 km/h
Maximális hatótáv: 30 km
Maximális teherbírás: 100 kg
Legnagyobb emelkedő: 10-15 fok
Világítás: Igen
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 5,5 óra
Tömeg: 12,5 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
HoneyWhale E3 elektromos roller

HoneyWhale E3 elektromos roller

A HoneyWhale E3 egy olyan elektromos roller, amivel akár a durvább terepeken is hasítani tudunk, nem...

Tovább
Elektromos járművek
Kugoo S1 elektromos roller

Kugoo S1 elektromos roller

A Kugoo S1 elektromos roller tökéletes alternatívája lehet bármilyen tömegközlekedésnek, és persze a füstös autózásnak. Ráadásul...

Tovább
Elektromos járművek
NAVEE N65 elektromos roller

NAVEE N65 elektromos roller

A NAVEE N65 elektromos roller a létezését egy a Xiaomi által indított közösségi finanszírozási projektnek köszönheti,...

Tovább