KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi M365 elektromos roller kuponok és akciók

Xiaomi M365 elektromos roller leírás

A Xiaomi M365 elektromos roller a legtöbb ázsiai webáruházban olyan 120-130 ezer forint környékén vihető, ez pedig nem olyan rossz ár még akciók nélkül sem a készülékért, ami összehajtható alumínium vázával bárhol elfér, és könnyen szállítható. A roller belsejében egy 250 wattos névleges teljesítménnyel dolgozó elektromotor található, ami képes akár 25 km/óra sebességgel is repíteni a masina jövendőbeli tulajdonosát, már ha ő nem nehezebb 100 kg-nál, mert ezen esetben a gépezet rövid időn belül meg fogja adni magát.

A Xiaomi M365-ben egy 18650 mAh kapacitású akkumulátor található, amelynek töltéséhez 5,5 óra szükséges ha teljesen elfogyott a nafta, viszont ha tele van, akkor akár 30 km-es távokat is képesek leszünk megtenni a járművel, ami így ideális társa lehet az ingázóknak, akár városon belül, akár két egymáshoz közeli település között. Nem a rollerrel fogjuk meghódítani a budai hegyeket, de azért kisebb emelkedőkkel a motor simán boldogul, csak ne legyenek meredekebbek, mint 15 fok.

A biztonságos közlekedés érdekében a Xiaomi M365  duál fékrendszert valamint saját világítást is kapott, egy okostelefonos alkalmazás segítségével pedig folyamatosan monitorozni tudjuk a rollerrel kapcsolatos fontos infókat, mint az akkutöltöttség, vagy a jelenlegi sebesség. Szerencsére nem fogunk úgy tűnni mintha egy gyerekjáték tulajdonosai lennénk, mert a kerekek 8,5 hüvelykesek, de azért szinte bármilyen magasságú embernek kellemes lehet az utazás a rolleren, felszállás előtt nem kell bakot kérnünk. A gépezet összecsukva mindössze 108 x 43 x 49 cm-es helyet foglal, szóval lazán bedobhatod a kocsiba, vagy simán el tudod tenni akkor is, ha a lakótelep foglya vagy és mondjuk nem rendelkezel saját tárolóval. 

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 250 W
Végsebesség: 25 km/h
Maximális hatótáv: 30 km
Maximális teherbírás: 100 kg
Legnagyobb emelkedő: 10-15 fok
Világítás: Igen
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 5,5 óra
Tömeg: 12,5 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Kugoo G-Booster elektromos roller

Kugoo G-Booster elektromos roller

A Kugoo G-Booster egy nem mindennapi ajánlat az elektromos rollerek világában, ugyanis olyan elektromotor dolgozik benne,...

Tovább
Elektromos járművek
Kugoo M2 Pro elektromos roller

Kugoo M2 Pro elektromos roller

A Kugoo M2 Pro sok szempontból egy átlagos elektromos roller, de ami miatt mindenképpen érdemes vele...

Tovább
Elektromos járművek
Kugoo Kirin S1 elektromos roller

Kugoo Kirin S1 elektromos roller

Nem kínál forradalmi megoldásokat a Kugoo KIRIN S1 elektromos roller, egyszerűen csak teszi a dolgát, ráadásul...

Tovább