KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Kugoo M2 Pro elektromos roller kuponok és akciók

Kugoo M2 Pro elektromos roller leírás

A Kugoo M2 Pro sok szempontból egy átlagos elektromos roller, de ami miatt mindenképpen érdemes vele foglalkozni az, hogy nem csupán a madárcsontú felhasználókat bírja el tartósan a készülék főként alumíniumból készült váza. Egy akár 120 kg-os felhasználó is boldogan használhatja a gépezetet, ami a beépített 350 wattos elektromotornak köszönhetően könnyedén eléri a 25 km/órát is.

Szintén a remek kefe nélkül elektromotor teszi lehetővé a 15 fokos emelkedők legyőzését. A 8,5 colos kerekeken gördülő Kugoo roller egyetlen töltéssel 30 km távolságot képes megtenni, ezután érdemes 4-6 órára feltenni töltőre a masinát, hogy az visszanyerhesse az elvesztett kraftot. A roller összehajtható kivitelt kapott, így könnyedén tárolható, vagy szállítható, ha valahova messzebbre kell mennünk.

Hogy a közlekedés közben ne érjen baj se bennünket se másokat a gépet ellátták duál fékrendszerrel, ami 4 méteren belül biztosan teszi a dolgát, valamint világítással is, így nem csak mi fogjuk látni a környezetet kedvezőtlen fényviszonyok között, de mások is minket. A Kugoo M2 Pro mérlegre helyezve kicsivel többet nyom, mint 15 és fél kiló, szóval ha mondjuk lépcsőhöz érünk, akkor egy rövid ideig akár anélkül is meg tudjuk emelni, hogy tőből leszakadna a karunk az erőlködéstől. 

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 350 W
Végsebesség: 25 km/h
Maximális hatótáv: 30 km
Maximális teherbírás: 120 kg
Legnagyobb emelkedő: 15 fok
Világítás: Igen
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 4-6 óra
Tömeg: 15,6 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Kugoo Kirin S1 elektromos roller

Kugoo Kirin S1 elektromos roller

Nem kínál forradalmi megoldásokat a Kugoo KIRIN S1 elektromos roller, egyszerűen csak teszi a dolgát, ráadásul...

Tovább
Elektromos járművek
HoneyWhale E3 elektromos roller

HoneyWhale E3 elektromos roller

A HoneyWhale E3 egy olyan elektromos roller, amivel akár a durvább terepeken is hasítani tudunk, nem...

Tovább
Elektromos járművek
Kugoo ES2 elektromos roller

Kugoo ES2 elektromos roller

A Kugoo ES2 elektromos roller egy középkategóriás ajánlat, amelynek belsejében 350 wattos elektromotor teljesít szolgálatot, így...

Tovább