KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok

Kugoo M2 Pro elektromos roller

A Kugoo M2 Pro sok szempontból egy átlagos elektromos roller, de ami miatt mindenképpen érdemes vele foglalkozni az, hogy nem csupán a madárcsontú felhasználókat bírja el tartósan a készülék főként alumíniumból készült váza. Egy akár 120 kg-os felhasználó is boldogan használhatja a gépezetet, ami a beépített 350 wattos elektromotornak köszönhetően könnyedén eléri a 25 km/órát is.

Szintén a remek kefe nélkül elektromotor teszi lehetővé a 15 fokos emelkedők legyőzését. A 8,5 colos kerekeken gördülő Kugoo roller egyetlen töltéssel 30 km távolságot képes megtenni, ezután érdemes 4-6 órára feltenni töltőre a masinát, hogy az visszanyerhesse az elvesztett kraftot. A roller összehajtható kivitelt kapott, így könnyedén tárolható, vagy szállítható, ha valahova messzebbre kell mennünk.

Hogy a közlekedés közben ne érjen baj se bennünket se másokat a gépet ellátták duál fékrendszerrel, ami 4 méteren belül biztosan teszi a dolgát, valamint világítással is, így nem csak mi fogjuk látni a környezetet kedvezőtlen fényviszonyok között, de mások is minket. A Kugoo M2 Pro mérlegre helyezve kicsivel többet nyom, mint 15 és fél kiló, szóval ha mondjuk lépcsőhöz érünk, akkor egy rövid ideig akár anélkül is meg tudjuk emelni, hogy tőből leszakadna a karunk az erőlködéstől. 

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 350 W
Végsebesség: 25 km/h
Maximális hatótáv: 30 km
Maximális teherbírás: 120 kg
Legnagyobb emelkedő: 15 fok
Világítás: Igen
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 4-6 óra
Tömeg: 15,6 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Kugoo Kirin M4 elektromos roller

Kugoo Kirin M4 elektromos roller

A Kugoo Kirin M4 elektromos roller 10 colos kerekeken gördül, ezek a kerekek nem tömör kialakításúak,...

Tovább
Elektromos járművek
Fiido D2 elektromos kerékpár

Fiido D2 elektromos kerékpár

A FIIDO D2 elektromos kerékpár egyike az élvonalbeli ajánlatoknak, amelyek megfizethető áron kínálnak valós alternatívát a...

Tovább
Elektromos járművek
Xiaomi M365 Pro elektromos roller

Xiaomi M365 Pro elektromos roller

A Xiaomi M365 Pro elektromos roller nem mondható olcsónak a maga 240-250 ezer forintos árával -...

Tovább