KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Fiido D3 elektromos kerékpár kuponok és akciók

Fiido D3 elektromos kerékpár leírás

A Fiido D3 már egy ideje a piacon van, de bár a legtöbben nem is igen hallottak róla, holott nagyon jól sikerült folytatása a korábbi Fiido gépeknek, amelyek mindegyike remek alternatíva a nagyváros tömegközlekedésre, de talán még két város közötti ingázás esetén is csak kevés jobb masina van náluk. A Fiido D3 belsejében egy 300 wattos névleges teljesítménnyel rendelkező elektromos motor dolgozik, ami ha minden körülmény optimális képes 25 km/óra maximális sebességet biztosítani, de mint ahogyan számtalan alkalommal írtuk, számít az is, milyen terepen és mekkora málhával haladunk, szerencsére a D3 nagyon jól bírja a kiképzést.

A 14 colos nem tömör gumiból készült kerekeken gördülő bicikli az akár 120 kg-os felhasználókat is képes tartósan megtűrni nyergében, szóval nem csupán a madárcsontúaknak lehet remek választás a szerkezet. A készülék 25 fokos emelkedőn is könnyedén képes felmenni, hegyvidéki utakra nem biztos, hogy ez a legjobb választás, de a városban nem lesz olyan bucka, ami utunkat tudja állni. Akárcsak a többi hasonló eketromos kerékpár esetében a váz összehajtható, így tudunk némi helyet spórolni, amikor tároljuk az eszközt, illetve ha szállítani kell, egy kisebb autó csomagtartójába bedobhatjuk a kerékpárt.

Biztonságos közlekedésünket beépített világítás és fejlett fékrendszer igyekszik biztosítani. A Fiido D3 belsejében lévő akkumulátor segítségével elérhető akár a 40 km-es hatótáv is, de hibrid meghajtás esetén, tehát amikor mi magunk is tekerünk, akkor sokkal többet is tudunk haladni, mégpedig rendkívül kényelmesen, mivel a munka dandárját az elektromotor végzi. A töltési idő nagyjából 4-5 órát fog elrabolni az időnkből, szóval egy félműszak alatt ismét bevethető lesz a Fiido D3.

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 300W 
Végsebesség: 25 km/h
Maximális hatótáv: 30-40 km
Maximális teherbírás: 120 kg
Legnagyobb emelkedő: 25 fok
Világítás: Igen
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 4-5 óra
Tömeg: 16,5 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Fiido D11 elektromos kerékpár

Fiido D11 elektromos kerékpár

A Fiido D11 elektromos kerékpár számos erénye miatt lehet kiváló választás azoknak, akik szeretnének egy villanymotorral...

Tovább
Elektromos járművek
LAOTIE SR10 elektromos roller

LAOTIE SR10 elektromos roller

Ha nem is kifejezetten terepjáró roller a LAOTIE SR10, még mindig az erősebb teljesítményű, masszívabb modellek...

Tovább
Elektromos járművek
Fiido M1 elektromos kerékpár

Fiido M1 elektromos kerékpár

Vegyünk egy nagyon durva terepekre szánt mountain bike-ot, jó vastag kerekekkel, strapabíró vázzal, igényes anyaghasználattal, majd...

Tovább