KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Fiido D3 elektromos kerékpár kuponok és akciók

Fiido D3 elektromos kerékpár leírás

A Fiido D3 már egy ideje a piacon van, de bár a legtöbben nem is igen hallottak róla, holott nagyon jól sikerült folytatása a korábbi Fiido gépeknek, amelyek mindegyike remek alternatíva a nagyváros tömegközlekedésre, de talán még két város közötti ingázás esetén is csak kevés jobb masina van náluk. A Fiido D3 belsejében egy 300 wattos névleges teljesítménnyel rendelkező elektromos motor dolgozik, ami ha minden körülmény optimális képes 25 km/óra maximális sebességet biztosítani, de mint ahogyan számtalan alkalommal írtuk, számít az is, milyen terepen és mekkora málhával haladunk, szerencsére a D3 nagyon jól bírja a kiképzést.

A 14 colos nem tömör gumiból készült kerekeken gördülő bicikli az akár 120 kg-os felhasználókat is képes tartósan megtűrni nyergében, szóval nem csupán a madárcsontúaknak lehet remek választás a szerkezet. A készülék 25 fokos emelkedőn is könnyedén képes felmenni, hegyvidéki utakra nem biztos, hogy ez a legjobb választás, de a városban nem lesz olyan bucka, ami utunkat tudja állni. Akárcsak a többi hasonló eketromos kerékpár esetében a váz összehajtható, így tudunk némi helyet spórolni, amikor tároljuk az eszközt, illetve ha szállítani kell, egy kisebb autó csomagtartójába bedobhatjuk a kerékpárt.

Biztonságos közlekedésünket beépített világítás és fejlett fékrendszer igyekszik biztosítani. A Fiido D3 belsejében lévő akkumulátor segítségével elérhető akár a 40 km-es hatótáv is, de hibrid meghajtás esetén, tehát amikor mi magunk is tekerünk, akkor sokkal többet is tudunk haladni, mégpedig rendkívül kényelmesen, mivel a munka dandárját az elektromotor végzi. A töltési idő nagyjából 4-5 órát fog elrabolni az időnkből, szóval egy félműszak alatt ismét bevethető lesz a Fiido D3.

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 300W 
Végsebesség: 25 km/h
Maximális hatótáv: 30-40 km
Maximális teherbírás: 120 kg
Legnagyobb emelkedő: 25 fok
Világítás: Igen
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 4-5 óra
Tömeg: 16,5 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
LAOTIE FX150 elektromos kerékpár

LAOTIE FX150 elektromos kerékpár

A LAOTIE FX150 elektromos kerékpár egy terepre tervezett, masszív, mountain (fat)bike, ami képes akár a 200...

Tovább
Elektromos járművek
Niubility N1 elektromos roller

Niubility N1 elektromos roller

A Niubility N1 egyike azoknak az elektromos rollereknek, amelyeknek a teherbírása nagyobb, mint 100 kg, így...

Tovább
Elektromos járművek
Xiaomi M365 Pro elektromos roller

Xiaomi M365 Pro elektromos roller

A Xiaomi M365 Pro elektromos roller nem mondható olcsónak a maga 240-250 ezer forintos árával -...

Tovább