KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
LAOTIE Ti30 Landbreaker elektromos roller kuponok és akciók

LAOTIE Ti30 Landbreaker elektromos roller leírás

A legdurvább terepek sem állhatják útját a LAOTIE Ti30 Landbreaker elektromos rollernek, amely egy valódi bestia. Olyan dupla elektromotor hajtja, amelynek összteljesítménye 5600 watt, így aztán képes 85 km/órával is repeszteni, maximális hatótávolság akár 140 km is lehet az útviszonyoktól és a terheléstől függően, utóbbi pedig akár 200 kg is lehet.

Külső

A LAOTIE Ti30 Landbreaker 11 hüvelykes kerekeken gördül, váza pedig vasból és alumíniumötvözetből készült. Hiába brutális kivitel, ezt a rollert is össze tudjuk hajtani, így a tárolása szállítása egy sokkal könnyebb feladat lesz. Amikor a masina szét van nyitva méretei 130 x 126 x 28 cm-esek, és maga a roller sem egy könnyű darab, megközelítőleg 49 kg-ot nyom.

Funkciók

Hármas fékrendszer és beépített világítás igyekszik a közlekedést biztonságossá tenni. A roller lopásgátló rendszerrel is fel lett szerelve. A LAOTIE Ti30 Landbreaker meghajtásáért egy 2x 2800 watt teljesítményű duál motor felel, amelynek köszönhetően elérhető a bevezetőben is említett 85 km/óra maximális haladási sebesség, illetve simán meglehet hódítani az 55 fokos emelkedőket is a motornak köszönhetően. A kormány jobb oldalán találunk egy apró kijelzőt, amelyen szemmel követhetjük az éppen aktuális haladási sebességet vagy az akkumulátor töltöttségét, de van hely az okostelefon számára is, amelyet egy tartóban helyezhetünk el. A váz maximális teherbírása 200 kg, tehát a roller bírni fogja a kiképzést.

Üzemidő

A LAOTIE Ti30 Landbreaker belsejében egy 60 voltos, 38,6 amperórás lítium – ion akkumulátor biztosítja a roller energiaellátását. Amennyiben a kettős motor mindkét felét munkára bírjuk, a maximális hatótáv 60-70 km lehet, ha beérjük egyetlen motor teljesítményével terepviszonyoktól és terheléstől függően elérhető az akár 140 km-es hatótávolság. Az akkumulátor töltési ideje megközelítőleg 5 órát vesz igénybe a kettős töltőnek köszönhetően.

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 2 x 2800 W
Végsebesség: 85 km/h
Maximális hatótáv: 60-70/140 km
Maximális teherbírás: 140 kg
Legnagyobb emelkedő: 55 fok
Világítás: Igen
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 5 óra 
Tömeg: 49 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Ninebot Max G30 elektromos roller

Ninebot Max G30 elektromos roller

A  Ninebot Max G30 elektromos roller nagyon jó opció lehet azoknak, akik szeretnének nagyvároson belül ingázni,...

Tovább
Elektromos járművek
BOYUEDA elektromos roller

BOYUEDA elektromos roller

A BOYUEDA elektromos rollere a legbrutálisabb, amiről valaha írtunk. Ez a masina 400 kg-os teherbírással, 85...

Tovább
Elektromos járművek
Fiido D11 elektromos kerékpár

Fiido D11 elektromos kerékpár

A Fiido D11 elektromos kerékpár számos erénye miatt lehet kiváló választás azoknak, akik szeretnének egy villanymotorral...

Tovább