KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Kugoo Kirin G3 elektromos roller kuponok és akciók

Kugoo Kirin G3 elektromos roller leírás

A Kugoo Kirin G3 elektromos roller egy valódi fenevad: a belsejében 1200 wattos motor dübörög, amelynek köszönhetően akár 50 km/órával is repeszthetünk, ráadásul akár 60 km-es utakat is megtehetünk egyetlen feltöltéssel. A rollerrel már nemcsak a városon belüli cirkálás lehetséges, de a két település közötti ingázás is.

Külső

Akárcsak a legtöbb hasonló elektromos jármű esetében ezúttal is masszív, de könnyű kivitellel rendelkező alumínium ötvözetből készült váz szolgáltatja az alapokat. A tárolást és a szállítást megkönnyítendő összehajtható kialakítással van dolgunk, a méretek kinyitva 120 x 129 x 66 cm-esek, a gép nagyjából 25 kg-ot nyom. A kerekek 10,5 hüvelykesek, ezek felfújható, pneumatikus konstrukciók. Ezeket a kerekeket egyébként elektronikus és tárcsafékkel is ellátták, hogy a közlekedés biztonságos legyen, de tekintve, a roller maximális haladási sebességét, azért a sisak meg a védőfelszerelés nem hátrányos. A roller részesült némi védelemmel a vízzel szemben, az IPX4 minősítésnek megfelelően cseppálló a borítása. Ha már külső, még azt is érdemes megjegyezni, hogy összesen 7 világítótest került a járműre, így sötétben, vagy kedvezőtlenebb fényviszonyok között is biztonságos marad a közlekedés.

Funkciók

Az egyik legfontosabb jellemző az, hogy a maximális teherbírás 100 kg. Lehetne több is, de az ázsiai gyártású elektromos rollerek esetében ez a jellemző mondhatni általános. A Kugoo Kirin G3 elektromos roller legfontosabb alkatrésze az 1200 wattos (duál)motor, amelynek köszönhetően a végsebesség elérheti az 50 km/órát. Ez már azért tényleg kismotor szint, szóval érdemes vigyázni! A kettős motornak köszönhetően a 20 fokos emelkedők sem állhatják a masina jövendőbeli tulajdonosának útját, aki a kormányra szerelt kijelzőről minden fontos adatot le tud olvasni. Nagyméretű hátsó lábtámasz, TPU lengéscsillapítás, mi kell még?

Üzemidő

A Kugoo Kirin G3 elektromos roller belsejében egy 18 amperórás akkumulátorpakk található, amely egyetlen feltöltéssel képes akár 60 km-es hatótávolságot biztosítani, persze ez nyilván függ a terheléstől, meg az adott útviszonyoktól is. Maga a töltés nagyjából 8-10 órát igényel, kis túlzással mondhatjuk, hogy egy műszak alatt simán feltölthető a roller. When

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 1200 watt
Végsebesség:  50 km/h
Maximális hatótáv:  60 km
Maximális teherbírás:  100 kg
Legnagyobb emelkedő:  20 fok
Világítás: Van
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 8-10 óra
Tömeg: 25 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Xiaomi Mi Electric Scooter 1S elektromos roller

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S elektromos roller

A kínai Xiaomi szinte minden termékkategóriában képes igényes produktumot letenni az asztalra, nem kivétel ez alól...

Tovább
Elektromos járművek
Ninebot Segway ES2 elektromos roller

Ninebot Segway ES2 elektromos roller

A Ninebot Segway ES2 elektromos roller gyártója szegről-végről a Xiaomi alá tartozik, de mivel a marketingesek...

Tovább
Elektromos járművek
Fiido D1 elektromos kerékpár

Fiido D1 elektromos kerékpár

A Fiido D1 elektromos kerékpár egyike a legjobb jelenleg is kapható villanyhajtású bicikliknek, és ennek több...

Tovább