KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi M365 Pro elektromos roller kuponok és akciók

Xiaomi M365 Pro elektromos roller leírás

A Xiaomi M365 Pro elektromos roller nem mondható olcsónak a maga 240-250 ezer forintos árával - habár olykor olcsóbban is be lehet szerezni kuponos akció keretében -, viszont a többi hasonló géphez képest sokkal nagyobb a hatótávja, a kivitele prémium, és persze nagyon klasszul néz ki. A roller lelke egy 300 wattos teljesítménnyel zakatoló elektromos motor, aminek köszönhetően akár a 25 km/óra végsebességet is el tudjuk érni, így pedig kiváló alternatíva lehet a készülékből a városi tömegközlekedésre, de még azt is el tudjuk képzelni, hogy egyesek a szomszéd városba is bejárhatnak egy ilyen gépezetettel Nem is volna ez olyan hihetetlen dolog, mivel a Xiaomi M365 Pro maximális hatótávja 45 km, ami egyetlen feltöltéssel igencsak jó eredmény, nagyjából rá is licitál a többi efféle szerkezet képességeire. 

Sajnos a testesebb vásárlóknak nem tudjuk jó szívvel ajánlani a Xiaomi M365 Pro-t, mivel annak maximális teherbírása mindössze 100 kg, és bár a masszív és egyben összehajtható alumíniumváz szemre és tapasztalat alapján is sokat bír, szerintünk jobb lenne nem kísérteni a sorsot. Egy ilyen eszközzel elsősorban városi környezetben lehet nagy távolságokat megtenni, de ha elhagyjuk az urbánus életteret sem kerülünk bajba több okból sem. egyrészt a gép boldogul a 15 fokos emelkedőkkel, így ha kicsit meredekebbé válik az út nem kell nekünk tolni a masinát, másfelől a roller rendelkezik saját világítással, így biztonságban lehetünk akkor is ha már lemenőben van a nap. A fejlett fékrendszer szintén hozzájárul ahhoz, hogy biztosabban uraljuk a talpunk alatt száguldó utat.

A korábban említett igencsak komoly hatótáv megköveteli egy nagyobb akkumulátor alkalmazását, ez pedig hatással lesz az üzemidőre, ami kifejezetten hosszúnak mondható, de a 8-9 órás töltést le tudjuk menedzselni a munkaidő alatt is jobb esetben, így ebből sem feltétlenül származhat kellemetlenségünk. Azt nem mondjuk, hogy mindenki csak úgy dobálni fogja ezt a 14,5 kg-os gépet, de azért ha úgy adódik  vállunk alá tudjuk kapni és vihetjük az aluljáróban, vagy lépcsőkön, illetve minden olyan helyen, ahol nem tudunk felpattanni a rollerre.

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 300 W 
Végsebesség: 25 km/h
Maximális hatótáv: 45 km
Maximális teherbírás: 100 kg
Legnagyobb emelkedő: 15 fok
Világítás: Igen
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő:  8-9 óra
Tömeg: 14,2 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Xiaomi Mi Electric Scooter 1S elektromos roller

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S elektromos roller

A kínai Xiaomi szinte minden termékkategóriában képes igényes produktumot letenni az asztalra, nem kivétel ez alól...

Tovább
Elektromos járművek
LAOTIE FX150 elektromos kerékpár

LAOTIE FX150 elektromos kerékpár

A LAOTIE FX150 elektromos kerékpár egy terepre tervezett, masszív, mountain (fat)bike, ami képes akár a 200...

Tovább
Elektromos járművek
Aerlang H6 V2 elektromos roller

Aerlang H6 V2 elektromos roller

Az Aerlang H6 V2 elektromos roller nagyvárosi cirkálásra termett, kiváló eszköze lehet a mindennapi munkába és/vagy...

Tovább