KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi M365 Pro elektromos roller kuponok és akciók

Xiaomi M365 Pro elektromos roller leírás

A Xiaomi M365 Pro elektromos roller nem mondható olcsónak a maga 240-250 ezer forintos árával - habár olykor olcsóbban is be lehet szerezni kuponos akció keretében -, viszont a többi hasonló géphez képest sokkal nagyobb a hatótávja, a kivitele prémium, és persze nagyon klasszul néz ki. A roller lelke egy 300 wattos teljesítménnyel zakatoló elektromos motor, aminek köszönhetően akár a 25 km/óra végsebességet is el tudjuk érni, így pedig kiváló alternatíva lehet a készülékből a városi tömegközlekedésre, de még azt is el tudjuk képzelni, hogy egyesek a szomszéd városba is bejárhatnak egy ilyen gépezetettel Nem is volna ez olyan hihetetlen dolog, mivel a Xiaomi M365 Pro maximális hatótávja 45 km, ami egyetlen feltöltéssel igencsak jó eredmény, nagyjából rá is licitál a többi efféle szerkezet képességeire. 

Sajnos a testesebb vásárlóknak nem tudjuk jó szívvel ajánlani a Xiaomi M365 Pro-t, mivel annak maximális teherbírása mindössze 100 kg, és bár a masszív és egyben összehajtható alumíniumváz szemre és tapasztalat alapján is sokat bír, szerintünk jobb lenne nem kísérteni a sorsot. Egy ilyen eszközzel elsősorban városi környezetben lehet nagy távolságokat megtenni, de ha elhagyjuk az urbánus életteret sem kerülünk bajba több okból sem. egyrészt a gép boldogul a 15 fokos emelkedőkkel, így ha kicsit meredekebbé válik az út nem kell nekünk tolni a masinát, másfelől a roller rendelkezik saját világítással, így biztonságban lehetünk akkor is ha már lemenőben van a nap. A fejlett fékrendszer szintén hozzájárul ahhoz, hogy biztosabban uraljuk a talpunk alatt száguldó utat.

A korábban említett igencsak komoly hatótáv megköveteli egy nagyobb akkumulátor alkalmazását, ez pedig hatással lesz az üzemidőre, ami kifejezetten hosszúnak mondható, de a 8-9 órás töltést le tudjuk menedzselni a munkaidő alatt is jobb esetben, így ebből sem feltétlenül származhat kellemetlenségünk. Azt nem mondjuk, hogy mindenki csak úgy dobálni fogja ezt a 14,5 kg-os gépet, de azért ha úgy adódik  vállunk alá tudjuk kapni és vihetjük az aluljáróban, vagy lépcsőkön, illetve minden olyan helyen, ahol nem tudunk felpattanni a rollerre.

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 300 W 
Végsebesség: 25 km/h
Maximális hatótáv: 45 km
Maximális teherbírás: 100 kg
Legnagyobb emelkedő: 15 fok
Világítás: Igen
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő:  8-9 óra
Tömeg: 14,2 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Kugoo G2 Pro

Kugoo G2 Pro

A Kugoo G2 Pro egy 10 colos kerekeken gördülő, rendkívül masszív elektromos roller, amelyet mondhatni kifejezetten...

Tovább
Elektromos járművek
Kugoo B1 elektromos robogó

Kugoo B1 elektromos robogó

Az ázsiai érdekeltségű Kugoo korábban a különböző elektromos rollerekről volt elsősorban is mert, ám később úgy...

Tovább
Elektromos járművek
Fiido D2S elektromos kerékpár

Fiido D2S elektromos kerékpár

A Fiido igényes elektromos bicajait már valószínűleg jól ismerik azok, akik rendszeresen látogatják a különböző kínai...

Tovább