KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Fiido D4s elektromos kerékpár kuponok és akciók

Fiido D4s elektromos kerékpár leírás

Egy európai vásárló számára elektromos kerékpároknál elsődleges fontosságú a teherbírás, ami az ázsiai gyártású készülékek esetében sokszor megáll 100 kg-nál. Szerencsére a Fiido D4s képes akár 120 kg-os súlyt is tartósan viselni. Ha ez nem tenné eléggé szimpatikussá, akkor mindenképpen szót kell ejteni a 30 km/óra maximális sebességről, és az egészen elképesztő, akár 80 km-es hatótávolságról.

Külső

A kínaiak elektromos kerékpárja alumínium ötvözetből készült, a váz összehajtható, így könnyen tárolható, szállítható. Amikor nincs összecsukva, a masina 64 x 85 cm-es méretekkel rendelkezik, miközben 18,5 kg a súlya. A városon belül ha jön egy lépcső, könnyedén a hónunk alá tudjuk kapni a gépezetet. Az elektromos kerékpár 20 hüvelykes kerekeken gördül, ezek pneumatikusak, tehát nem tömör gumiról van szó, aminek ugyan akadnak előnyei, de azért kerekezés közben rendkívül kényelmetlen tud lenni. A Fiido D4s ülésének és kormányának magassága állítható, mindenképpen említést érdemel a kettős fékrendszer, valamint a beépített vílágítás, amelynek beszerzésével így már nem kell külön foglalkozni. A kínaiak biciklije kapható fekete és fehér színben egyaránt.

Funkciók

A Fiido D4s burkolat alatt egy 250 wattos elektromotor húzza az igát, ez egy kefe nélküli konstrukció, ami lehetővé teszi az akár 30 fokos emelkedők meghódítását, és a bevezetőben már említett 30 km/órás végsebességet. Ez a tempó akkor érvényes, ha teljes egészében az elektromos motorra bízzuk magunkat, de természetesen elérhető rásegítéses, vagyis hibrid meghajtás is, ilyenkor mi tekerünk, a gépezet pedig besegít. Ha netán éppen útközben érne el bennünket az akkumulátor lemerülése, akkor sem kell kétségbe esni, mert a kerékpár teljesen emberi erővel is hajtható. A bicajjal kapcsolatos fontosabb adatokat bármikor le tudjuk olvasni egy apró LCD kijelzőről, ami a kormányon található. A fontosabb alkatrészek közül nem csupán az elektromotor, de a 6 sebességes Shimano váltó is mindenképpen megérdemli, hogy említsük, az ilyen komponensek alapján látszik, mennyire igényes konstrukcióról van szó. A Fiido D4s összehajtható váza képes tartósan elviselni az akár 120 kg-os terhelést is, tehát ez a készülék nem csupán a "pehelysúlyú" versenyzők számára lesz jó választás.

Üzemidő

Egy elektromos kerékpár esetében nem igazán lehet klasszikus értelemben vett üzemidőről beszélni, azt viszont meg tudjuk említeni, hogy a szerkezet belsejében egy 18650 mAh-s akkumulátor található, ami lítium-polimer technológiára épül. A gyártói leírások értelmében, akár 80 km-t is meg lehet tenni egyetlen feltöltéssel, ez viszont csak hibirid meghajtás esetén lesz érvényes, ha teljes egészében a motorra bízzuk magunkat, a hatótávolság cirka 50 km lesz, ami szintén meggyőző eredmény. Az akkumulátor töltése nagyjából 7 órát vesz igénybe.

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 250 W
Végsebesség:  30 km/h
Maximális hatótáv:  50/80 km
Maximális teherbírás:  120 kg
Legnagyobb emelkedő:  30 fok
Világítás: Van
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 7 óra
Tömeg: 18,5 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Kugoo Kirin G3 elektromos roller

Kugoo Kirin G3 elektromos roller

A Kugoo Kirin G3 elektromos roller egy valódi fenevad: a belsejében 1200 wattos motor dübörög, amelynek...

Tovább
Elektromos járművek
HoneyWhale E3 elektromos roller

HoneyWhale E3 elektromos roller

A HoneyWhale E3 egy olyan elektromos roller, amivel akár a durvább terepeken is hasítani tudunk, nem...

Tovább
Elektromos járművek
Fiido D1 elektromos kerékpár

Fiido D1 elektromos kerékpár

A Fiido D1 elektromos kerékpár egyike a legjobb jelenleg is kapható villanyhajtású bicikliknek, és ennek több...

Tovább