KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Fiido M1 elektromos kerékpár kuponok és akciók

Fiido M1 elektromos kerékpár leírás

Vegyünk egy nagyon durva terepekre szánt mountain bike-ot, jó vastag kerekekkel, strapabíró vázzal, igényes anyaghasználattal, majd a gépezet belsejében rejtsünk el egy 250 wattos kefe nélküli elektromotort. A végeredmény nem lesz más, mint a Fiido M1 elektromos kerékpár, amelyet a kínai gyártó már nem kifejezetten urbánus közlekedésre, hanem arra tervezett, hogy akár úttalan utakon is megállja a helyét.

Külső

Az elektromos kerékpár váza alumínium ötvözetből készült, ami pedig a méreteit illeti 172 x 26 x 106 cm-es dimenziókkal kell számolni, valamint 25 kg-os összsúllyal. Az ázsiai átlagember állandó helyhiánnyal küzd, ennek megfelelően ezt az elektromos járművet is összehajtható kivitellel látták el, ami sokban megkönnyíti a szállítást és a tárolást. Miközben vizsgáljuk a készülék külsejét, azonnal feltűnhet számunkra a 7 sebességes Shimano váltó, illetve az, hogy a kerékpár elől-hátul teleszkópos. 20 hüvelykes felfújható kerekeket kapunk, amelyek elég vastagra, masszívra sikerültek. A biztonságos közlekedés semmiképpen sem lehet alku tárgya egy ilyen szerkezet esetében, épp ezért a kerékpárt ellátták tárcsafékekkel elől és hátul is, illetve van saját beépített világítása.

Funkciók

A Fiido M1 elektromos kerékpár kapcsán az első és legfontosabb megemlíteni való nem más, mint a 250 wattos névleges teljesítményre képes elektromotor, ami lehetővé teszi a 25 km/óra maximális sebességet abban az esetben, ha teljes egészében a motorra bízzuk magunkat. A készülék egyébként háromféle módon használható, a meghajtás történhet teljes egészében az elektromos motor által, van hibrid hajtás, amikor mi magunk is tekerünk, illetve lehetséges az emberi erővel történő hajtás, ha kicsit sportosabban szeretnénk előadni magunkat, vagy netán lemerült volna az akkumulátor, bár erre ritkán fog sor kerülni. A kerékpár kapcsán talán csak egyetlen kevésbé előnyös tulajdonságot tudunk megemlíteni, ezt pedig nem más mint a 100 kg-os teherbírás, ami lehetett volna egy kicsit több is, nem feltétlenül a teltebb felhasználók miatt, hanem mert ha valaki kirándulni indul, az bizony jócskán meg lesz pakolva málhával. A kerékpár ülésének és kormányának magassága természetesen állítható.

Üzemidő

A Fiido M1 elektromos kerékpár belsejében egy egészen nagy, 12,5 Ah kapacitású akkumulátor található, ami képes akár 100 km-en keresztül működtetni a kerékpárt, feltéve, hogy hibrid hajtással használjuk. Amennyiben teljes egészében ez elektromotorra bízzuk a meghajtás kérdését, a hatótávolság nagyjából 45-65 km lesz, egyetlen feltöltéssel. Az akkumulátor töltése nagyjából 9 órát vesz igénybe.

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 250 W
Végsebesség:  25 km/h
Maximális hatótáv:  65/100 km
Maximális teherbírás:  100 kg
Legnagyobb emelkedő:  - fok
Világítás: Van
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 9 óra
Tömeg: 25 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Bezior S1 elektromos roller

Bezior S1 elektromos roller

A Bezior S1 elektromos roller egy olyan masina, ami arra is alkalmas, hogy a durvább terepet...

Tovább
Elektromos járművek
LAOTIE FX150 elektromos kerékpár

LAOTIE FX150 elektromos kerékpár

A LAOTIE FX150 elektromos kerékpár egy terepre tervezett, masszív, mountain (fat)bike, ami képes akár a 200...

Tovább
Elektromos járművek
Kugoo Kirin M4 elektromos roller

Kugoo Kirin M4 elektromos roller

A Kugoo Kirin M4 elektromos roller 10 colos kerekeken gördül, ezek a kerekek nem tömör kialakításúak,...

Tovább