KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
LAOTIE ES8 elektromos roller kuponok és akciók

LAOTIE ES8 elektromos roller leírás

A LAOTIE ES8 elektromos roller egy kiváló jármű lehet mindazoknak, akik városon belül szeretnének ingázni, de a masina hatótávolságát tekintve talán két település között is célba juttatja a tulajdonost, ha azok nincsenek túl messze egymástól. 500 wattos motor, 45 km/óra maximális sebesség, 55 km-es hatótávolság és 120 kg-os teherbírás jellemzi a rollert - egyebek mellett, és felszereltségéhez képest még az ára is teljesen tűrhető. 

Külső

A roller cseppet sem meglepő módon alumínium ötvözetből készült vázat kapott, amely némi korlátozott védelemmel rendelkezik a vízzel és a porral szemben is, erről az IPX4 besorolás biztosít bennünket. A roller a szokott módon összehajtható kivitelt kapott, szóval nem kell sokat agyalni sem a tároláson, sem szállításon. Összecsukott állapotban a masina 1125 x 485 x 235 mm-es méretekkel rendelkezik, maga a gép nagyjából 27 kg-os. A roller kerekei 10 hüvelyesek és tömörek, így mindenféle terepen helytállnak. Említést érdemel a beépített világítás és a kettős tárcsafék–rendszer, amelyeknek köszönhetően sokkal biztonságosabb lesz a közlekedés még sötétben is. 

Funkciók 

A LAOTIE ES8 elektromos roller belsejében egy 500 Watt névleges teljesítményű elektromos motor teljesít szolgálatot, amelynek köszönhetően lehetséges az akár 45 km/óra haladási sebesség is, illetve így a roller számára nem okoznak gondot a 15 fokos emelkedők sem. Persze sok minden függ a terheléstő, ami jelen esetben 120 kg is lehet tartósan. A masina el lett látva egy LED kijelzővel is, amiről le lehet olvasni a fontosabb információkat, például a sebességget vagy az akkumulátor aktuális töltöttségét. Hasznos. A roller a gyártói leírások szerint ideális közlekedési eszköz lehet a felnőttek és a tinédzserek számára egyaránt. 

Üzemidő 

A LAOTIE ES8 elektromos roller belsejébe egy 15,6 amperórás akkumulátor került az összeszerelés során, amelynek töltése nagyjából 7-8 órát vesz igénybe. A roller így egyetlen feltöltéssel képes akár 55 km-t is megtenni. Az akkumulátor többféle védelemmel is el lett látva, így oltalmat élvez a rövidzárlattal és más hasonló veszélyes kellemetlenségekkel szemben. 

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 500 W
Végsebesség: 45 km/h
Maximális hatótáv: 55 km
Maximális teherbírás: 120 kg
Legnagyobb emelkedő: 15 fok
Világítás: Igen
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 7-8 óra 
Tömeg: 27 kg 

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Aerlang H6 V2 elektromos roller

Aerlang H6 V2 elektromos roller

Az Aerlang H6 V2 elektromos roller nagyvárosi cirkálásra termett, kiváló eszköze lehet a mindennapi munkába és/vagy...

Tovább
Elektromos járművek
Kugoo Kirin S2 elektromos roller

Kugoo Kirin S2 elektromos roller

A Kugoo Kirin S2 elektromos roller 8 hüvelykes kerekeken száguld, alumíniumból és műanyagból gyártott vázzal pedig...

Tovább
Elektromos járművek
Fiido D11 elektromos kerékpár

Fiido D11 elektromos kerékpár

A Fiido D11 elektromos kerékpár számos erénye miatt lehet kiváló választás azoknak, akik szeretnének egy villanymotorral...

Tovább