KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Mi AirDots Pro 2 SE kuponok és akciók

Xiaomi Mi AirDots Pro 2 SE leírás

A kínai Xiaomi 2020 májusában mutatta be az Apple AirPods formatervét idéző Xiaomi Mi AirDots Pro 2 SE in-ear kialakítású, TWS vezeték nélküli fülhallgatót. A készülék Bluetooth 5.0 modemmel, fejlett kodek támogatással, kiváló üzemidővel, valamint számos okos funkcióval rendelkezik, és mégsem kerül többe 15 ezer forintnál, még akciók híján sem.

Külső

Az apró fülhallgatók mindössze 4,7 g-ot nyomnak, de természetesen jár melléjük egy töltésre is használható, aprócska doboz, amiben tárolhatjuk a füleseket. Utóbbi nagyjából 48 g-os tömeggel rendelkezik. Ami a térbeli jellemzőket illeti a fülhallgatók 54 x 22 x 54 milliméteres dimenziókkal bírnak, a gyártás során ABS műanyagot használtak a kínai vállalat szakemberei. A külső borítás IPX5 minősítésnek megfelelően állja a vizet, ez inkább az izzadság ellen jelent valós védelmet, de ennek hála talán pár csepp eső sem tesz kárt a szerkezet finom elektronikájában.

Funkciók 

Az alap Xiaomi Mi AirDots Pro 2 modellhez képest, amely tekinthető a készülék eredetijének is, egyetlen komolyabb kompromisszumot kell megszokni, ez pedig a LDHC codec hiánya, viszont az AAC támogatás ugyanúgy adott. A Xiaomi Mi AirDots Pro 2 SE belsejében Bluetooth 5.0 modern teljesít szolgálatot, a jelátvitel a két füles között egy időben történik, ezáltal jóval stabilabb összeköttetés hozható létre. És ha már az összekötésnél tartunk, a termék szinte minden Android vagy iOS operációs rendszert futtató készülékkel párosítható. A fülhallgató irányítása már nem fizikai gombbal, hanem jóval fejlettebb módon, egy érintésérzékeny felület révén történik. A készüléket számos apró okosság teszi igazán vonzóvá, pl. érzékeli, amikor eltávolítod a hallójáratból, ilyenkor megáll a zenelejátszás, és folytatódik ha visszahelyezted. Amennyiben olyan eszközzel kötöd össze, ami MIUI rendszert, tehát a kínai gyártó saját fejlesztésű interfészét használja, hozzáférésed lesz néhány extra funkcióhoz. Ilyen esetben a párosított okostelefon kijelzi a fülhallgató akkumulátorának töltöttségét, illetve amikor kinyílik a tároló, a mobil ezt érzékelni fogja, és azonnal megtörténik az összepárosítás, teljesen automatikusan. A Xiaomi Mi AirDots Pro 2 SE nem csupán zenehallgatásra, de telefonhívások lebonyolítására is tökéletes, mivel rendelkezik beépített mikrofonokkal, ráadásul ezeket spéci zajszűrés funkcióval is ellátták.

Üzemidő 

A Xiaomi Mi AirDots Pro 2 SE fülhallgatóinak belsejében 40 mAh kapacitású aksik találhatóak, amelyek egyetlen feltöltéssel 5 órán keresztül is üzemelhetnek. De nyilván nem véletlenül van a mellékelt tárolódoboz sem, ennek burkolata alatt egy 410 mAh-s telep található, a többszöri újratöltésnek köszönhetően akár 20 órán keresztül is működőképes marad a füles. A töltés USB-C kábellel történik, és egy, másfél órát igényel.

Specifikációk:

Tömeg: 4,7 gramm (tok: 48 gramm)
Üzemidő: 5 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 20 óra
Bluetooth verzió: 5.0
Hatótáv: 10 méter
Vezérlés: Érintés
Mikrofon: Van
Töltő: USB-C
Egyebek: IPX5, AAC támogatás, HFP, HSP, A2DP, AVRCP stb.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
Blitzwolf BW-FYE2

Blitzwolf BW-FYE2

A BlitzWolf BW-FYE2 Bluetooth 5.0 modemmel ellátott in-ear kialakítású vezeklés fülhallgató, tökéletes alternatívája lehet a drágább...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Xiaomi Haylou GT3 Pro

Xiaomi Haylou GT3 Pro

A Xiaomi alá tartozó Haylou egy remek vezeték nélküli fülhallgatót tett le az asztalra a Haylou...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Xiaomi Mi AirDots Pro 2

Xiaomi Mi AirDots Pro 2

A Xiaomi Mi AirDots Pro 2 a korábbi generációt követő frissítés, amely szintén sikeresnek bizonyult, és...

Tovább