KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Edifier W820NB kuponok és akciók

Edifier W820NB leírás

Az Edifier W820NB egy aktív zajszűréssel felszerelt vezeték nélküli fejhallgató, amely a méregdrága Sony fejesek megfizethető alternatívája lehet. Kiváló hangminőség, akár 49 órás üzemidő, illetve a Hi-Res tanúsítvány igyekszik még vonzóbbá tenni a készüléket a már említett barátságos árazás mellett, ami egyébként akciók nélkül is simán megáll 64-65 dollár környékén.

Külső

Minden túlzás nélkül mondhatjuk, hogy az Edifier W820NB külső kialakítása egyszerű és letisztult, a formaterv talán nagyon halványan és nagyon messziről emlékeztet egy kicsit a Sennheiser fejhallgatók dizájnjára, ugyanakkor bőven akadnak Sony-s ízek is a külalakban. A fejhallgató könnyű viselet lesz, tekintve a 220 grammos nettó tömeget, szinte alig fogjuk érezni, hogy a fejünkön van. A fejhallgató over-ear kialakítást kapott, ami azt jelenti, hogy a fejes körbeveszi a fület, ezzel is izolálva a felhasználót a környezeti zajoktól.

Funkciók

Az Edifier W820NB legfontosabb jellemzője az aktív zajszűrés, amely az alkalmazott technológia illetve a kialakítás okán (hibrid ANC) képes 38 decibellel csökkenteni a külső zavaró zajokat. A telt hangzásról 40 mm átmérőjű dinamikus meghajtók igyekeznek gondoskodni, a driverek titán-kompozit membránnal vannak ellátva. A vezeték nélküli kapcsolatokat egy Bluetooth 5.0 modul biztosítja, az AAC, SBC hangkodekek támogatottak. A fejhallgató frekvenciatartománya 20 Hz-20 KHz, az impedancia pedig 32 ohm. Nem kifejezetten erre készült, de a fejhallgató rendelkezik egy gamer móddal is, ami képes jócskán lecsökkenteni a késést, így az csupán 80 ms lesz. A fejhallgató érzékenysége 91 decibel, a vezérlés fizikai gombok révén történik. A fejhallgató nem csupán zenehallgatásra használható, de telefonhívásokra is.

Üzemidő

Az Edifier W820NB vezeték nélküli fejhallgató belsejében 400 mAh kapacitású akkumulátor található, amely a gyártói leírások szerint 29 órányi működést biztosít egyetlen feltöltéssel, bekapcsolt aktív zajszűrés mellett. Amennyiben le tudunk mondani a környezeti zajok szűréséről, a fejhallgató akár 49 órán keresztül is üzemelhet. A fejhallgató töltése USB-C csatlakozón keresztül történik, amiért külön piros pont jár.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
Lenovo Air TWS

Lenovo Air TWS

A Lenovo Air TWS akárcsak a legtöbb manapság divatos vezeték nélküli in-ear fülhallgató, az Apple AirPods-ból...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Xiaomi Mi AirDots Pro 2

Xiaomi Mi AirDots Pro 2

A Xiaomi Mi AirDots Pro 2 a korábbi generációt követő frissítés, amely szintén sikeresnek bizonyult, és...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Trosmart Apollo Bold

Trosmart Apollo Bold

A Trosmart Apollo Bold 2020 nyarán debütált, és lényegében véve egy aktív zajszűréssel felszerelt, hallójáratba illeszkedő...

Tovább