KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Edifier W820NB kuponok és akciók

Edifier W820NB leírás

Az Edifier W820NB egy aktív zajszűréssel felszerelt vezeték nélküli fejhallgató, amely a méregdrága Sony fejesek megfizethető alternatívája lehet. Kiváló hangminőség, akár 49 órás üzemidő, illetve a Hi-Res tanúsítvány igyekszik még vonzóbbá tenni a készüléket a már említett barátságos árazás mellett, ami egyébként akciók nélkül is simán megáll 64-65 dollár környékén.

Külső

Minden túlzás nélkül mondhatjuk, hogy az Edifier W820NB külső kialakítása egyszerű és letisztult, a formaterv talán nagyon halványan és nagyon messziről emlékeztet egy kicsit a Sennheiser fejhallgatók dizájnjára, ugyanakkor bőven akadnak Sony-s ízek is a külalakban. A fejhallgató könnyű viselet lesz, tekintve a 220 grammos nettó tömeget, szinte alig fogjuk érezni, hogy a fejünkön van. A fejhallgató over-ear kialakítást kapott, ami azt jelenti, hogy a fejes körbeveszi a fület, ezzel is izolálva a felhasználót a környezeti zajoktól.

Funkciók

Az Edifier W820NB legfontosabb jellemzője az aktív zajszűrés, amely az alkalmazott technológia illetve a kialakítás okán (hibrid ANC) képes 38 decibellel csökkenteni a külső zavaró zajokat. A telt hangzásról 40 mm átmérőjű dinamikus meghajtók igyekeznek gondoskodni, a driverek titán-kompozit membránnal vannak ellátva. A vezeték nélküli kapcsolatokat egy Bluetooth 5.0 modul biztosítja, az AAC, SBC hangkodekek támogatottak. A fejhallgató frekvenciatartománya 20 Hz-20 KHz, az impedancia pedig 32 ohm. Nem kifejezetten erre készült, de a fejhallgató rendelkezik egy gamer móddal is, ami képes jócskán lecsökkenteni a késést, így az csupán 80 ms lesz. A fejhallgató érzékenysége 91 decibel, a vezérlés fizikai gombok révén történik. A fejhallgató nem csupán zenehallgatásra használható, de telefonhívásokra is.

Üzemidő

Az Edifier W820NB vezeték nélküli fejhallgató belsejében 400 mAh kapacitású akkumulátor található, amely a gyártói leírások szerint 29 órányi működést biztosít egyetlen feltöltéssel, bekapcsolt aktív zajszűrés mellett. Amennyiben le tudunk mondani a környezeti zajok szűréséről, a fejhallgató akár 49 órán keresztül is üzemelhet. A fejhallgató töltése USB-C csatlakozón keresztül történik, amiért külön piros pont jár.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
i500 TWS

i500 TWS

Az i500 TWS egy egészen remekül felszerelt, viszont vitathatatlanul megfizethető vezeték nélküli fülhallgató, amelynek tervezői nyilvánvaló...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Xiaomi Mi AirDots Pro

Xiaomi Mi AirDots Pro

A kínai Xiaomi a Mi Airdots Pro vezeték nélküli fülhallgatóval jutott el arra a szintre, hogy...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Lenovo QT81

Lenovo QT81

A Lenovo QT81 egyike a megfizethető (félig) hallójáratba illeszkedő vezeték nélküli fülhallgatóknak, ráadásul jelen esetben a...

Tovább