KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
i11 TWS kuponok és akciók

i11 TWS leírás

Az Apple anno meghatározta a vezeték nélküli fülhallgatók piacát saját termékeivel, és a gyártók azóta is csak folyamatosan az almás vállalat termékeit igyekeznek másolni, de olykor sikeresen felül is múlják azt. A i11 TWS nem feltétlenül küldi kispadra a cupertinoi cég portékáit, de tagadhatatlanul remek felszereltséggel bír, miközben természetesen jóval olcsóbb, mint egy AirPods.

A készülék esetében mindenképpen említést érdemel, hogy a belsejében Bluetooth 5.0 modem teljesít szolgálatot, így a vezeték nélküli összeköttetés a lehető legstabilabb lesz, ráadásul így lehetséges a 2-3 órás üzemidő, amelyet a töltésre is alkalmas tárolóval akár 18 órásra is megnyújthatunk. A készülék ergonomikus, izzadásálló, kényelmes kialakítást kapott, így tökéletesen alkalmas sportoláshoz is, a kiváló minőségű hangszórók pedig remek térhatású sztereóhangzást biztosítanak.

 A  i11 TWS anyagát illetően polikarbonátból készült, már első látásra észrevenni, mennyire tartós a konstrukció. Az apróságok belsejében 8 mm átmérőjű driverek dolgoznak, az impedancia 32 ohm, a frekvencia átvitel 20 Hz-20 KHz-es, míg az érzékenység 96 decibel. Az akkumulátor töltésére nagyjából egy órát kell szánni, a csatlakozó típusa amúgy micro USB, szóval bármelyik régebbi telefon kábelét használhatjuk a célra, de persze a dobozban lesz belőle egy.

Az i11 TWS rendelkezik beépített mikrofonnal, így telefonhívások lebonyolítására is alkalmas, ráadásul ezt CVC 6.0 zajszűréssel is megtámogatta a gyártó. A fülhallgató szinte minden Bluetooth kompatibilis eszközzel használható, operációs rendszertől függetlenül.

Specifikációk:

Tömeg: gramm 4,5 gramm (tok: 29 gramm)
Üzemidő: 2-3 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 18 óra
Bluetooth verzió: 5.0
Hatótáv: 10 méter
Vezérlés: Fizikai gomb
Mikrofon: Van
Töltő: Micro USB
Egyebek: A2DP, AVRCP, HFP, HSP

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
BlitzWolf AIRAUX AA-UM2

BlitzWolf AIRAUX AA-UM2

A BlitzWolf AIRAUX AA-UM2 egy tényleg szuperolcsó, kifejezetten sportoláshoz kifejlesztett, hallójáratba illeszkedő vezeték nélküli fülhallgató, amely...

Tovább
Fej és fülhallgatók
A6S TWS

A6S TWS

Az A6S TWS fülhallgató kialakítását és külsejét tekintve sokban merít a Redmi AirDots-ból, és akárcsak az...

Tovább
Fej és fülhallgatók
QCY T5

QCY T5

A QCY T5 egy ergonomikus kialakítású, hallójáratba illeszkedő, vezeték nélküli fülhallgató, amelynek fülesei külön is párosíthatóak....

Tovább