KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
i11 TWS kuponok és akciók

i11 TWS leírás

Az Apple anno meghatározta a vezeték nélküli fülhallgatók piacát saját termékeivel, és a gyártók azóta is csak folyamatosan az almás vállalat termékeit igyekeznek másolni, de olykor sikeresen felül is múlják azt. A i11 TWS nem feltétlenül küldi kispadra a cupertinoi cég portékáit, de tagadhatatlanul remek felszereltséggel bír, miközben természetesen jóval olcsóbb, mint egy AirPods.

A készülék esetében mindenképpen említést érdemel, hogy a belsejében Bluetooth 5.0 modem teljesít szolgálatot, így a vezeték nélküli összeköttetés a lehető legstabilabb lesz, ráadásul így lehetséges a 2-3 órás üzemidő, amelyet a töltésre is alkalmas tárolóval akár 18 órásra is megnyújthatunk. A készülék ergonomikus, izzadásálló, kényelmes kialakítást kapott, így tökéletesen alkalmas sportoláshoz is, a kiváló minőségű hangszórók pedig remek térhatású sztereóhangzást biztosítanak.

 A  i11 TWS anyagát illetően polikarbonátból készült, már első látásra észrevenni, mennyire tartós a konstrukció. Az apróságok belsejében 8 mm átmérőjű driverek dolgoznak, az impedancia 32 ohm, a frekvencia átvitel 20 Hz-20 KHz-es, míg az érzékenység 96 decibel. Az akkumulátor töltésére nagyjából egy órát kell szánni, a csatlakozó típusa amúgy micro USB, szóval bármelyik régebbi telefon kábelét használhatjuk a célra, de persze a dobozban lesz belőle egy.

Az i11 TWS rendelkezik beépített mikrofonnal, így telefonhívások lebonyolítására is alkalmas, ráadásul ezt CVC 6.0 zajszűréssel is megtámogatta a gyártó. A fülhallgató szinte minden Bluetooth kompatibilis eszközzel használható, operációs rendszertől függetlenül.

Specifikációk:

Tömeg: gramm 4,5 gramm (tok: 29 gramm)
Üzemidő: 2-3 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 18 óra
Bluetooth verzió: 5.0
Hatótáv: 10 méter
Vezérlés: Fizikai gomb
Mikrofon: Van
Töltő: Micro USB
Egyebek: A2DP, AVRCP, HFP, HSP

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
Xiaomi Mi AirDots Pro 2

Xiaomi Mi AirDots Pro 2

A Xiaomi Mi AirDots Pro 2 a korábbi generációt követő frissítés, amely szintén sikeresnek bizonyult, és...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Lenovo QT81

Lenovo QT81

A Lenovo QT81 egyike a megfizethető (félig) hallójáratba illeszkedő vezeték nélküli fülhallgatóknak, ráadásul jelen esetben a...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Xiaomi Haylou GT1

Xiaomi Haylou GT1

A Xiaomi Haylou GT1 egy abszolút megfizethető áron kapható, in-ear kialakítású fülhallgató, amelyet kivételesen nem ahhoz...

Tovább