KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Haylou GT3 kuponok és akciók

Xiaomi Haylou GT3 leírás

A Xiaomi Haylou GT3 egy hallójáratba illeszkedő vezeték nélküli fülhallgató, ami többek között Bluetooth 5.0 modemmel, érintésérzékeny irányítói felületekkel, pehelykönnyű kialakítással, és remek üzemidővel emelkedhet a többi hasonló készülék felé, illetve a mondhatni szokásos agresszív árazásról sem szabad megfeledkezni, amivel a Xiaomi ökoszisztémába tartozó Haylou a portékáját kínálja. Csinos formaterv teszi fel a pontot az i-re, hogy az árhoz képest korrekt hangzást ne is említsük.

Külső

Sajnos a gyártói leírás nem tisztázza a készülék fizikai méreteit, ez egy in-ear, tehát hallójáratba illeszkedő füles, ami külsejét tekintve tagadhatatlanul merített az Apple Airpodsok dizájnjából. A készülék anyagát tekintve ABS műanyagból van és a tömege nagyjából 3,9 gramm, vagyis egy A4 papírlap is nehezebb náluk. A készülék ellenáll némileg a nedvességgel és a vízzel szemben, de ne gondoljunk nagy dolgokra, mindössze IPX4 minősítésnek megfelelő védelemre, ami arra teljesen jó, hogy az izzadtságot kint tartsa, így a füles ideális társunk lehet sportolás közben. Úszni nem érdemes elvinni a masinát. A fülhallgató mellé mint mindig, most is kapunk egy bölcsőt, ami nem csupán tárolni de tölteni is képes a készüléket, így az üzemidő akár a többszöröse is lehet annak, amit a fülhallgató önmagában kínál.

Funkciók

A Haylou GT3 fülhallgatók belsejében 7,2 mm-es driverek felelnek a hangkibocsátásért, ami egészen korrekt hangzást jelent ekkora méretben. A készülék nem csak zenét hallgatni lehet jó választás, de a DSP technológia kiválóan szűrni fogja a külső zajokat telefonálás közben -  igen, a füles headset gyanánt is alkalmazható. Az elektronika a belsejében Bluetooth 5.0 szabványnak megfelelő, ami alacsony késleltetést, hosszabb üzemidőt, 10 méteres hatótávolságot, és sokkal stabilabb kapcsolatot jelent, mint amire a korábbi generációk képesek voltak. A GT3 simán párosítható Android és iOS rendszereket futtató eszközökkel, a készülék képes a virtuális asszisztenst is előhívni, amennyiben szükségünk van annak szolgáltatásaira. Ami igazán modernné teszi ezeket az apróságokat az, hogy nem gombokkal történik a vezérlés, hanem érintésérzékeny felületekkel, így használat közben tényleg azt fogjuk érezni, hogy megérkeztünk a XXI. századba. A készülék a legtöbb elterjedt Bluetooth protokollt támogatja, SBC, A2DP, AVRCP, HFP, HSP - ezek egyike sem okozó gondot a füleseknek.

Üzemidő

Egy ilyen apró vezeték nélküli fülhallgató esetében nem szoktunk hosszú üzemidővel számolni, de a Haylou GT3 most is kellemes csalódást okoz. A fülesek belsejében 43 mAh kapacitású telepek vannak, ezekkel nagyjából 2-3 órát működik a készülék, ami már önmagában sem rossz, de itt jön képbe a tároló dobozka, amiben egy aksit is elrejtettek a cég munkatársai. A powerbank kapacitása 600 mAh, a segítségével akár 30 órán is képesek lesznek működni a fülhallgatók, ami már több, mint korrekt, sőt, akadnak konkurens termékek, amik messze nem képesek erre. A töltés USB-C kábellel történik, nagyjából 2 órát vesz igénybe a folyamat, így ezzel sem kell majd sokat vesződni.

Specifikációk:

Tömeg: 3,9 gramm
Üzemidő: 2-3 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 30 óra
Bluetooth verzió: 5.0
Hatótáv: 10 méter
Vezérlés: Érintésérzékeny felületekkel
Mikrofon: Van
Töltő: USB-C
Egyebek: SBC, A2DP, AVRCP, HFP, HSP támogatás, IPX4 védelem stb.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
BlitzWolf BW-FYE7

BlitzWolf BW-FYE7

A BlitzWolf BW-FYE7 egy hallójáratba illeszkedő, vagyis in-ear kialakítású, vezeték nélküli valódi sztereó fülhallgató, ami az...

Tovább
Fej és fülhallgatók
BlitzWolf AIRAUX AA-UM1

BlitzWolf AIRAUX AA-UM1

A BlitzWolf AIRAUX AA-UM1 a BlitzWolf alá tartozó almárka, vagyis az Airaux egyik legelső terméke, lényegében...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Blitzwolf BW-FYE2

Blitzwolf BW-FYE2

A BlitzWolf BW-FYE2 Bluetooth 5.0 modemmel ellátott in-ear kialakítású vezeklés fülhallgató, tökéletes alternatívája lehet a drágább...

Tovább