KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Haylou GT3 kuponok és akciók

Xiaomi Haylou GT3 leírás

A Xiaomi Haylou GT3 egy hallójáratba illeszkedő vezeték nélküli fülhallgató, ami többek között Bluetooth 5.0 modemmel, érintésérzékeny irányítói felületekkel, pehelykönnyű kialakítással, és remek üzemidővel emelkedhet a többi hasonló készülék felé, illetve a mondhatni szokásos agresszív árazásról sem szabad megfeledkezni, amivel a Xiaomi ökoszisztémába tartozó Haylou a portékáját kínálja. Csinos formaterv teszi fel a pontot az i-re, hogy az árhoz képest korrekt hangzást ne is említsük.

Külső

Sajnos a gyártói leírás nem tisztázza a készülék fizikai méreteit, ez egy in-ear, tehát hallójáratba illeszkedő füles, ami külsejét tekintve tagadhatatlanul merített az Apple Airpodsok dizájnjából. A készülék anyagát tekintve ABS műanyagból van és a tömege nagyjából 3,9 gramm, vagyis egy A4 papírlap is nehezebb náluk. A készülék ellenáll némileg a nedvességgel és a vízzel szemben, de ne gondoljunk nagy dolgokra, mindössze IPX4 minősítésnek megfelelő védelemre, ami arra teljesen jó, hogy az izzadtságot kint tartsa, így a füles ideális társunk lehet sportolás közben. Úszni nem érdemes elvinni a masinát. A fülhallgató mellé mint mindig, most is kapunk egy bölcsőt, ami nem csupán tárolni de tölteni is képes a készüléket, így az üzemidő akár a többszöröse is lehet annak, amit a fülhallgató önmagában kínál.

Funkciók

A Haylou GT3 fülhallgatók belsejében 7,2 mm-es driverek felelnek a hangkibocsátásért, ami egészen korrekt hangzást jelent ekkora méretben. A készülék nem csak zenét hallgatni lehet jó választás, de a DSP technológia kiválóan szűrni fogja a külső zajokat telefonálás közben -  igen, a füles headset gyanánt is alkalmazható. Az elektronika a belsejében Bluetooth 5.0 szabványnak megfelelő, ami alacsony késleltetést, hosszabb üzemidőt, 10 méteres hatótávolságot, és sokkal stabilabb kapcsolatot jelent, mint amire a korábbi generációk képesek voltak. A GT3 simán párosítható Android és iOS rendszereket futtató eszközökkel, a készülék képes a virtuális asszisztenst is előhívni, amennyiben szükségünk van annak szolgáltatásaira. Ami igazán modernné teszi ezeket az apróságokat az, hogy nem gombokkal történik a vezérlés, hanem érintésérzékeny felületekkel, így használat közben tényleg azt fogjuk érezni, hogy megérkeztünk a XXI. századba. A készülék a legtöbb elterjedt Bluetooth protokollt támogatja, SBC, A2DP, AVRCP, HFP, HSP - ezek egyike sem okozó gondot a füleseknek.

Üzemidő

Egy ilyen apró vezeték nélküli fülhallgató esetében nem szoktunk hosszú üzemidővel számolni, de a Haylou GT3 most is kellemes csalódást okoz. A fülesek belsejében 43 mAh kapacitású telepek vannak, ezekkel nagyjából 2-3 órát működik a készülék, ami már önmagában sem rossz, de itt jön képbe a tároló dobozka, amiben egy aksit is elrejtettek a cég munkatársai. A powerbank kapacitása 600 mAh, a segítségével akár 30 órán is képesek lesznek működni a fülhallgatók, ami már több, mint korrekt, sőt, akadnak konkurens termékek, amik messze nem képesek erre. A töltés USB-C kábellel történik, nagyjából 2 órát vesz igénybe a folyamat, így ezzel sem kell majd sokat vesződni.

Specifikációk:

Tömeg: 3,9 gramm
Üzemidő: 2-3 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 30 óra
Bluetooth verzió: 5.0
Hatótáv: 10 méter
Vezérlés: Érintésérzékeny felületekkel
Mikrofon: Van
Töltő: USB-C
Egyebek: SBC, A2DP, AVRCP, HFP, HSP támogatás, IPX4 védelem stb.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
i80 TWS

i80 TWS

Az i80 TWS vezeték nélküli fülhallgató óra sokan csak mint az AirPods gyilkosra hivatkoznak, ami talán...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Xiaomi Haylou GT3 Pro

Xiaomi Haylou GT3 Pro

A Xiaomi alá tartozó Haylou egy remek vezeték nélküli fülhallgatót tett le az asztalra a Haylou...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Redmi AirDots S

Redmi AirDots S

A Xiaomi Redmi AirDots S egy filléres, vezeték nélküli, hallójáratba illeszkedő fülhallgató, ami elődjéhez viszonyítva csupán...

Tovább