KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Haylou GT1 kuponok és akciók

Xiaomi Haylou GT1 leírás

A Xiaomi Haylou GT1 egy abszolút megfizethető áron kapható, in-ear kialakítású fülhallgató, amelyet kivételesen nem ahhoz a bizonyos almás termékhez, hanem a Samsung Galaxy Buds-hoz szoktak hasonlítani. A koreaiak termékét nem nyomja le, ugyanakkor kiváló alternatívája lehet, hiszen messze nem kerül annyiba, mint a Buds.

Dizájn

A készülék félre nem érthető módon idézi a Samsung Galaxy Buds formatervét, az apróságok mérlegre helyezve nagyjából 4 grammot nyomnak, a töltésre és tárolásra is alkalmas dokkolóval együtt összesen 35 gramm a súly. A fülhallgatók a hallójáratba illeszkednek, kialakításuk kényelmes és kellően modern, az irányítás érintésérzékeny felületek révén történik. A készülék ellenáll a nedvességnek és a nyirkosságnak, megfelel az IPX5 szabványnak, így tökéletesen használható sportolás, edzés mellé.

Funkciók

A fülhallgatók külön is párosíthatóak, a Xiaomi Haylou GT1 belsejében egy Bluetooth 5.0 modem felel a stabil vezeték nélküli összeköttetésért, az elérhető legnagyobb hatótáv a párosított eszközök között nagyjából 10 méter. A Xiaomi Haylou GT1 rendelkezik beépített mikrofonokkal így nem csupán zenehallgatáshoz de telefonhívásokhoz is tökéletes, a hívásokat fogadni, elutasítani a már említett érintésérzékeny felületekkel lehet. A fülhallgatók belsejében 7,2 mm-es driverek dolgoznak, így a hangzás a mérethez képest is telt, kellemes lesz. Aktív zajszűréssel nem rendelkezik a készülék, viszont hívások közben a DSP technológia jó szolgálatot tesz. A Xiaomi Haylou GT1 32 ohmos impedanciával, 110 decibeles érzékenységgel, valamint 20 - 20000 Hz-es frekvencia átvitellel bír. A készülék párosítható szinte bármilyen mobil vagy asztali operációs rendszert futtató, Bluetooth kompatibilis eszközzel.

Üzemidő

A Xiaomi Haylou GT1 vezeték nélküli fülhallgatók belsejében 43 mAh kapacitású akkumulátorok találhatóak, ezekkel az apróságok nagyjából három és fél órán át keresztül képesek üzemelni egy feltöltéssel, ám ezt képes megtöbbszörözni a nem csupán tárolásra de a fülesekhez külső akkumulátor gyanánt is használható bölcső, amelynek belsejében egy 310 mAh kapacitású telep található. Utóbbival a 12 órás működés sem lehetetlen. A töltés nagyjából másfél órát vesz igénybe.

Specifikációk:

Tömeg: 4 gramm (tok: 35 gramm)
Üzemidő: 3,5 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 12 óra
Bluetooth verzió: 5.0
Hatótáv: 10 méter
Vezérlés: Érintés
Mikrofon: Van
Töltő: micro USB
Egyebek: HFP, HSP, A2DP, AVRCP, IPX5 vízállóság stb.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
Xiaomi Haylou GT1 Wireless Bluetooth 5.0 Earbud from Xiaomi Ecosystem Product - Black Tovább Flash sale $25.99 $25.99 2020-08-26 China
Xiaomi Haylou GT1 Wireless Bluetooth 5.0 Earbud from Xiaomi Ecosystem Product Tovább Flash sale $23.99 $23.99 2020-08-31 CN
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
BlitzWolf BW-FYE3

BlitzWolf BW-FYE3

A BlitzWolf BW-FYE3 egy Bluetooth 5.0 modemmel ellátott prémium TWS fülhallgató, a már megszokott in-ear kialakítással,...

Tovább
Fej és fülhallgatók
BlitzWolf BW-FYE7

BlitzWolf BW-FYE7

A BlitzWolf BW-FYE7 egy hallójáratba illeszkedő, vagyis in-ear kialakítású, vezeték nélküli valódi sztereó fülhallgató, ami az...

Tovább
Fej és fülhallgatók
i80 TWS

i80 TWS

Az i80 TWS vezeték nélküli fülhallgató óra sokan csak mint az AirPods gyilkosra hivatkoznak, ami talán...

Tovább