KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Haylou GT1 kuponok és akciók

Xiaomi Haylou GT1 leírás

A Xiaomi Haylou GT1 egy abszolút megfizethető áron kapható, in-ear kialakítású fülhallgató, amelyet kivételesen nem ahhoz a bizonyos almás termékhez, hanem a Samsung Galaxy Buds-hoz szoktak hasonlítani. A koreaiak termékét nem nyomja le, ugyanakkor kiváló alternatívája lehet, hiszen messze nem kerül annyiba, mint a Buds.

Dizájn

A készülék félre nem érthető módon idézi a Samsung Galaxy Buds formatervét, az apróságok mérlegre helyezve nagyjából 4 grammot nyomnak, a töltésre és tárolásra is alkalmas dokkolóval együtt összesen 35 gramm a súly. A fülhallgatók a hallójáratba illeszkednek, kialakításuk kényelmes és kellően modern, az irányítás érintésérzékeny felületek révén történik. A készülék ellenáll a nedvességnek és a nyirkosságnak, megfelel az IPX5 szabványnak, így tökéletesen használható sportolás, edzés mellé.

Funkciók

A fülhallgatók külön is párosíthatóak, a Xiaomi Haylou GT1 belsejében egy Bluetooth 5.0 modem felel a stabil vezeték nélküli összeköttetésért, az elérhető legnagyobb hatótáv a párosított eszközök között nagyjából 10 méter. A Xiaomi Haylou GT1 rendelkezik beépített mikrofonokkal így nem csupán zenehallgatáshoz de telefonhívásokhoz is tökéletes, a hívásokat fogadni, elutasítani a már említett érintésérzékeny felületekkel lehet. A fülhallgatók belsejében 7,2 mm-es driverek dolgoznak, így a hangzás a mérethez képest is telt, kellemes lesz. Aktív zajszűréssel nem rendelkezik a készülék, viszont hívások közben a DSP technológia jó szolgálatot tesz. A Xiaomi Haylou GT1 32 ohmos impedanciával, 110 decibeles érzékenységgel, valamint 20 - 20000 Hz-es frekvencia átvitellel bír. A készülék párosítható szinte bármilyen mobil vagy asztali operációs rendszert futtató, Bluetooth kompatibilis eszközzel.

Üzemidő

A Xiaomi Haylou GT1 vezeték nélküli fülhallgatók belsejében 43 mAh kapacitású akkumulátorok találhatóak, ezekkel az apróságok nagyjából három és fél órán át keresztül képesek üzemelni egy feltöltéssel, ám ezt képes megtöbbszörözni a nem csupán tárolásra de a fülesekhez külső akkumulátor gyanánt is használható bölcső, amelynek belsejében egy 310 mAh kapacitású telep található. Utóbbival a 12 órás működés sem lehetetlen. A töltés nagyjából másfél órát vesz igénybe.

Specifikációk:

Tömeg: 4 gramm (tok: 35 gramm)
Üzemidő: 3,5 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 12 óra
Bluetooth verzió: 5.0
Hatótáv: 10 méter
Vezérlés: Érintés
Mikrofon: Van
Töltő: micro USB
Egyebek: HFP, HSP, A2DP, AVRCP, IPX5 vízállóság stb.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
Xiaomi Mi AirDots Pro 2 SE

Xiaomi Mi AirDots Pro 2 SE

A kínai Xiaomi 2020 májusában mutatta be az Apple AirPods formatervét idéző Xiaomi Mi AirDots Pro...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Xiaomi Haylou GT3 Pro

Xiaomi Haylou GT3 Pro

A Xiaomi alá tartozó Haylou egy remek vezeték nélküli fülhallgatót tett le az asztalra a Haylou...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Haylou T33

Haylou T33

A legfejlettebb Qualcomm vezeték nélküli technológiát kínálja a Xiaomi alá tartozó Haylou T33 füles, amelynek belsejében...

Tovább