KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Gaming Headset kuponok és akciók

Xiaomi Gaming Headset leírás

A Xiaomi Gaming Headset, mint ahogyan a nevéből is sejthető elsősorban a játékosok számára készített, kábeles fejhallgató, amelynek saját beépített mikrofonjai vannak, így ideális társa lehet mindazoknak, akiknek fontos a lehető legszínvonalasabb játékélmény. A készülék egyik legfontosabb jellemzője a virtuális 7.1 térhatást biztosító hangrendszer, ami elengedhetetlen nem csupán a kompetitív játékok futtatása közben, de  multimédia fogyasztás közben is hasznunkra válhat.

A készülék anyag használatát nem érheti szó, a strapabíró ABS műanyagot stílusos, karakteres formába öntötték a kínai gyártó szakemberei. A Xiaomi Gaming Headset a remek hangzást többek között a 40 mm-es grafén kompozit membránnak köszönheti, így a készülék tökéletes hang skálázhatóságot, és kiváló részletességet biztosít. A Xiaomi Gaming Headset dual mikrofonos ENC környezeti zajcsökkentő technológiával rendelkezik így a csapattársak mindig érteni fogják minden egyes szavunkat, de igazából annak sincs akadálya, hogy telefonok mellé használjuk hívásokhoz és hasonlókhoz.

Ha már itt tartunk a headset többféleképpen is csatlakoztatható, kapunk hozzá USB, valamint 3,5 mm-es jacket is, pontosan a fent említett sokoldalúság biztosítása végett. Természetesen a készülék nem is lenne valódi gamer fejhallgató, ha nem lenne valamilyen beépített világítása, ezt egyébként a számítógépünkön tudjuk majd testreszabni, állítható lesz a szín, illetve a villódzás mintája. Bár a készülék nem rendelkezik aktív zajszűréssel, a kialakítása képes némileg kiszűrni a környezeti háttérzajokat.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
Lenovo Air TWS

Lenovo Air TWS

A Lenovo Air TWS akárcsak a legtöbb manapság divatos vezeték nélküli in-ear fülhallgató, az Apple AirPods-ból...

Tovább
Fej és fülhallgatók
QCY T1C

QCY T1C

A QCY T1C egyike a piacon lévő legolcsóbb vezeték nélküli fülhallgatóknak, ám miután megismerkedtünk a specifikációkkal...

Tovább
Fej és fülhallgatók
QCY T9

QCY T9

A QCY T9 egy pénztárcabarát vezeték nélküli fülhallgató, ami a hallójáratba illeszkedik, támogatja a Bluetooth 5.0...

Tovább