KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Gaming Headset kuponok és akciók

Xiaomi Gaming Headset leírás

A Xiaomi Gaming Headset, mint ahogyan a nevéből is sejthető elsősorban a játékosok számára készített, kábeles fejhallgató, amelynek saját beépített mikrofonjai vannak, így ideális társa lehet mindazoknak, akiknek fontos a lehető legszínvonalasabb játékélmény. A készülék egyik legfontosabb jellemzője a virtuális 7.1 térhatást biztosító hangrendszer, ami elengedhetetlen nem csupán a kompetitív játékok futtatása közben, de  multimédia fogyasztás közben is hasznunkra válhat.

A készülék anyag használatát nem érheti szó, a strapabíró ABS műanyagot stílusos, karakteres formába öntötték a kínai gyártó szakemberei. A Xiaomi Gaming Headset a remek hangzást többek között a 40 mm-es grafén kompozit membránnak köszönheti, így a készülék tökéletes hang skálázhatóságot, és kiváló részletességet biztosít. A Xiaomi Gaming Headset dual mikrofonos ENC környezeti zajcsökkentő technológiával rendelkezik így a csapattársak mindig érteni fogják minden egyes szavunkat, de igazából annak sincs akadálya, hogy telefonok mellé használjuk hívásokhoz és hasonlókhoz.

Ha már itt tartunk a headset többféleképpen is csatlakoztatható, kapunk hozzá USB, valamint 3,5 mm-es jacket is, pontosan a fent említett sokoldalúság biztosítása végett. Természetesen a készülék nem is lenne valódi gamer fejhallgató, ha nem lenne valamilyen beépített világítása, ezt egyébként a számítógépünkön tudjuk majd testreszabni, állítható lesz a szín, illetve a villódzás mintája. Bár a készülék nem rendelkezik aktív zajszűréssel, a kialakítása képes némileg kiszűrni a környezeti háttérzajokat.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
TWS Pro

TWS Pro

A TWS Pro esetében nem is lehet kérdés, hogy az adott OEM honnan merített ihletet, hiszen...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Edifier W820NB

Edifier W820NB

Az Edifier W820NB egy aktív zajszűréssel felszerelt vezeték nélküli fejhallgató, amely a méregdrága Sony fejesek megfizethető...

Tovább
Fej és fülhallgatók
BlitzWolf BW-FYE3

BlitzWolf BW-FYE3

A BlitzWolf BW-FYE3 egy Bluetooth 5.0 modemmel ellátott prémium TWS fülhallgató, a már megszokott in-ear kialakítással,...

Tovább