KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Tronsmart Onyx Ace kuponok és akciók

Tronsmart Onyx Ace leírás

A Tronsmart Onyx Ace egy vezeték nélküli, hallójáratba illeszkedő sztereó fülhallgató, ami külső kialakításában bár idézi azt a bizonyos almás terméket, azért rendelkezik egyedi formákkal is. A készülék kapcsán említést érdemel a Qualcomm által gyártott audiochip, a Bluetooth 5.0 modem, a veszteség nélküli aptX hangátvitel támogatása, az érintés alapú vezérlés, valamint a roppant barátságos árcédula. A fülhallgató legrosszabb esetekben sem szokott drágább lenni 13 000 Ft-nál, akciósan pedig még ennél olcsóbban is beszerezhető, érdemes figyelni a kuponokat, leárazásokat!

Külső

A fülesek önmagukban 4 grammot nyomnak, a tárolásra és egyben töltésre is szolgáló, a csomagban megtalálható dobozka pedig 37 grammos tömeggel bír. A fizikai méreteket illetően 39 x 16,5 x 16,8 mm-es dimenziókra lehet számítani a fülhallgató, valamint 48 x 23 x 57,5 mm-es kialakításra a dokkoló esetében. Az apróságok külső borítása korlátozottan, de ellenáll a víznek, mégpedig az IPX5 minősítésnek megfelelően, ami azt jelenti, hogy egy kis izzadság, vagy pár csepp eső nem tehet kárt a készülékek belsejében dolgozó, roppant finom elektronikában.

Funkciók

A Tronsmart Onyx Ace belsejében egy Qualcomm QCC3020 chip található, amelynek köszönhetően támogatott a Bluetooth 5.0 technológia, a megszokott Bluetooth protokollok mellett az aptX hangátvitel, illetve hívások közben a CVC 8.0 zajszűrés. A fülhallgató belsejében 13 mm-es driverek dolgoznak. Ami a száraz technikai adatokat illeti, a készülék 42 dB-es érzékenységgel, 32 ohmos impedanciával, valamint 20-2000 Hz-es frekvencia válasszal rendelkezik. A Tronsmart Onyx Ace szinte bármilyen Android vagy iOS operációs rendszert futtató telefonnal, táblagéppel párosítható. A készülék aktív zajszűréssel ugyan nem, de rendelkezik környezeti zajszűrés funkcióval (ENC), ami némileg képes tompítani a külső zavaró hangokat. A legtöbb hasonló ázsiai gyártású vezeték nélküli fülhallgató maximális hatótávolsága 10 méter, ám ez a szerkezet 15 méteren belül sem veszíti el a jelet, feltéve, hogy nincsenek falak és más akadályok.

Üzemidő 

A Tronsmart Onyx Ace füleseinek belsejében 40 mAh, míg a tároló doboz burkolata alatt 400 mAh kapacitású akkumulátor található. A fülhallgatók önmagukban nagyjából 5 órán keresztül képesek működni, 50 %-os hangerő mellett, az üzemidőt a tároló képes megtöbbszörözni, így elérhető a 24 órás üzemidő is. A fül hallgató esetében 60 órás, a dokkolót is számítva 90 napos készenléti idő lehetséges. A fülhallgatók töltésére 80, a töltődoboz táplálására pedig 90 percet kell majd rászánni.

Specifikációk:

Tömeg: 4 gramm (tok: 37 gramm)
Üzemidő: 5 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 24 óra
Bluetooth verzió: 5.0
Hatótáv: 15 méter
Vezérlés: Érintés
Mikrofon: Van
Töltő: USB-C 
Egyebek: IPX5, aptX, HFP, HSP, AVRCP, A2DP, ENC zajszűrés, CVC 8.0 stb.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
BlitzWolf BW-HP2

BlitzWolf BW-HP2

A BlitzWolf BW-HP2 egyike a kínai gyártó kevés over-ear kialakítású, tehát a fület körülölelő fejhallgatóinak. A...

Tovább
Fej és fülhallgatók
BlitzWolf BW-FYE8

BlitzWolf BW-FYE8

A BlitzWolf BW-FYE8 egy teljesen vezetékek nélkül működő, in-ear fülhallgató, ami megmutatja, milyen az igényes, ám...

Tovább
Fej és fülhallgatók
QCY T5

QCY T5

A QCY T5 egy ergonomikus kialakítású, hallójáratba illeszkedő, vezeték nélküli fülhallgató, amelynek fülesei külön is párosíthatóak....

Tovább