KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Tronsmart Onyx Ace kuponok és akciók

Tronsmart Onyx Ace leírás

A Tronsmart Onyx Ace egy vezeték nélküli, hallójáratba illeszkedő sztereó fülhallgató, ami külső kialakításában bár idézi azt a bizonyos almás terméket, azért rendelkezik egyedi formákkal is. A készülék kapcsán említést érdemel a Qualcomm által gyártott audiochip, a Bluetooth 5.0 modem, a veszteség nélküli aptX hangátvitel támogatása, az érintés alapú vezérlés, valamint a roppant barátságos árcédula. A fülhallgató legrosszabb esetekben sem szokott drágább lenni 13 000 Ft-nál, akciósan pedig még ennél olcsóbban is beszerezhető, érdemes figyelni a kuponokat, leárazásokat!

Külső

A fülesek önmagukban 4 grammot nyomnak, a tárolásra és egyben töltésre is szolgáló, a csomagban megtalálható dobozka pedig 37 grammos tömeggel bír. A fizikai méreteket illetően 39 x 16,5 x 16,8 mm-es dimenziókra lehet számítani a fülhallgató, valamint 48 x 23 x 57,5 mm-es kialakításra a dokkoló esetében. Az apróságok külső borítása korlátozottan, de ellenáll a víznek, mégpedig az IPX5 minősítésnek megfelelően, ami azt jelenti, hogy egy kis izzadság, vagy pár csepp eső nem tehet kárt a készülékek belsejében dolgozó, roppant finom elektronikában.

Funkciók

A Tronsmart Onyx Ace belsejében egy Qualcomm QCC3020 chip található, amelynek köszönhetően támogatott a Bluetooth 5.0 technológia, a megszokott Bluetooth protokollok mellett az aptX hangátvitel, illetve hívások közben a CVC 8.0 zajszűrés. A fülhallgató belsejében 13 mm-es driverek dolgoznak. Ami a száraz technikai adatokat illeti, a készülék 42 dB-es érzékenységgel, 32 ohmos impedanciával, valamint 20-2000 Hz-es frekvencia válasszal rendelkezik. A Tronsmart Onyx Ace szinte bármilyen Android vagy iOS operációs rendszert futtató telefonnal, táblagéppel párosítható. A készülék aktív zajszűréssel ugyan nem, de rendelkezik környezeti zajszűrés funkcióval (ENC), ami némileg képes tompítani a külső zavaró hangokat. A legtöbb hasonló ázsiai gyártású vezeték nélküli fülhallgató maximális hatótávolsága 10 méter, ám ez a szerkezet 15 méteren belül sem veszíti el a jelet, feltéve, hogy nincsenek falak és más akadályok.

Üzemidő 

A Tronsmart Onyx Ace füleseinek belsejében 40 mAh, míg a tároló doboz burkolata alatt 400 mAh kapacitású akkumulátor található. A fülhallgatók önmagukban nagyjából 5 órán keresztül képesek működni, 50 %-os hangerő mellett, az üzemidőt a tároló képes megtöbbszörözni, így elérhető a 24 órás üzemidő is. A fül hallgató esetében 60 órás, a dokkolót is számítva 90 napos készenléti idő lehetséges. A fülhallgatók töltésére 80, a töltődoboz táplálására pedig 90 percet kell majd rászánni.

Specifikációk:

Tömeg: 4 gramm (tok: 37 gramm)
Üzemidő: 5 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 24 óra
Bluetooth verzió: 5.0
Hatótáv: 15 méter
Vezérlés: Érintés
Mikrofon: Van
Töltő: USB-C 
Egyebek: IPX5, aptX, HFP, HSP, AVRCP, A2DP, ENC zajszűrés, CVC 8.0 stb.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
Tronsmart Onyx Ace Pro TWS Earbuds -- WHITE Tovább NNNACEPWHITE 21.00 2022-12-14
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
QCY T9

QCY T9

A QCY T9 egy pénztárcabarát vezeték nélküli fülhallgató, ami a hallójáratba illeszkedik, támogatja a Bluetooth 5.0...

Tovább
Fej és fülhallgatók
i500 TWS

i500 TWS

Az i500 TWS egy egészen remekül felszerelt, viszont vitathatatlanul megfizethető vezeték nélküli fülhallgató, amelynek tervezői nyilvánvaló...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Xiaomi Mi AirDots Pro 2 SE

Xiaomi Mi AirDots Pro 2 SE

A kínai Xiaomi 2020 májusában mutatta be az Apple AirPods formatervét idéző Xiaomi Mi AirDots Pro...

Tovább