KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
A6S TWS kuponok és akciók

A6S TWS leírás

Az A6S TWS fülhallgató kialakítását és külsejét tekintve sokban merít a Redmi AirDots-ból, és akárcsak az ihletet adó eredeti termék, ez is egy bagóért kapható, de azért tűrhető hangzással, fejlett vezeték nélküli technológiával felszerelt in-ear füles, ami jól jöhet ha sokat vagy úton, vagy ha a kocsiban kell telefonálni, és nem akarsz a vezetékekkel szórakozni.

Külső

Itt sok minden nincs, amiről beszélni lehetne, a készülék a Redmi AirDots hithű utánzata, a fülesek mindössze 3,9 grammot nyomnak, a kialakítás kényelmes viseletet ígér, a hallójáratba illeszkedő apróságok 2 x 2 x 1 cm-es dimenziókkal rendelkeznek, és természetesen, mint mindig, most is jár melléjük egy töltésre is alkalmas tároló, ami saját beépített akkuval bír. Az A6S TWS korlátozott módon ugyan, de képes ellenállni az elemeknek, bár az IPX4 minősítés inkább csak azt jelzi, hogy az izzadság meg pár esőcsepp nem fogja kivégezni ezt a rendkívül olcsó masinát. A tok mérlegre helyezve 35 grammot nyom, simán zsebre lehet vágni az egész holmit, ahogy van.

Funkciók

Az A6S TWS fülesei külön is párosíthatóak, köszönhetően a beépített Jieli 6916A4 Bluetooth chipnek, ami megfelel az ötödik generációs szabványnak, és 10 méteres hatótávot, valamint kedvező energiafogyasztást, és jóval stabilabb összeköttetést biztosít. A fülesek belsejében 8 mm-es driveres dolgoznak, a fejünket nem fogják letépni a basszusok, de legalább aránylag tiszta lesz a hangzás. Egy 3000 forintot sem elérő árcédulával ellátott masina esetében azért nem érdemes hatalmas élményre számítani, de ha főleg hívások lebonyolítására fogod használni, vélhetően nem fogsz csalódni.

Üzemidő

Az A6S vezeték nélküli fülhallgatók belsejében egy-egy 45 mAh kapacitású aksi található, ezekkel összesen 3 órát lehet csapatni a zenét, de mivel van egy powerbank gyanánt is hasznosítható dokkolónk, tárolónk, nevezzük ahogy jólesik, képesek vagyunk a működési időt megtöbbszörözni, így elérhető az akár 8-10 órás üzemidő is, köszönhetően a dobozka 280 mAh-s telepének. A töltési idő nagyjából egy órát vesz igénybe.

Specifikációk:

Tömeg: 3,9 gramm (tok: 35 gramm)
Üzemidő: 3 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 8-10 óra
Bluetooth verzió: 5.0
Hatótáv: 10 méter
Vezérlés: Fizikai gombok
Mikrofon: Van 
Töltő: micro USB
Egyebek: 8 mm-es driverek, HFP/A2DP/HSP/AVRCP, IPX4

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
BlitzWolf AIRAUX AA-UM1

BlitzWolf AIRAUX AA-UM1

A BlitzWolf AIRAUX AA-UM1 a BlitzWolf alá tartozó almárka, vagyis az Airaux egyik legelső terméke, lényegében...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Edifier W820NB

Edifier W820NB

Az Edifier W820NB egy aktív zajszűréssel felszerelt vezeték nélküli fejhallgató, amely a méregdrága Sony fejesek megfizethető...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Xiaomi Haylou GT3 Pro

Xiaomi Haylou GT3 Pro

A Xiaomi alá tartozó Haylou egy remek vezeték nélküli fülhallgatót tett le az asztalra a Haylou...

Tovább