KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
QCY T5 kuponok és akciók

QCY T5 leírás

A QCY T5 egy ergonomikus kialakítású, hallójáratba illeszkedő, vezeték nélküli fülhallgató, amelynek fülesei külön is párosíthatóak. A készülék rendelkezik némi korlátozott vízállósággal, belsejében Bluetooth 5.0 modem dolgozik, az üzemidő pedig akár egy teljes nap is lehet a mellékelt töltésre is alkalmas dobozkának köszönhetően. Mindezek mellett az ára szinte bagatell, akciók nélkül is hozzá tudunk jutni bőven 10 ezer alatt. 

Külső

A QCY T5 kifejezetten sportos kialakítást kapott, a gyártó minden erejével azon volt, hogy minél kényelmesebb, kényelmes viselet legyen a fülhallgatókból. Az örökmozgó felhasználókra gondoltak akkor is, amikor az igényes műanyagból készült külső borítást ellátták IPX4 besorolásnak megfelelő védelemmel. Ez lényegében azt jelenti, hogy a fülhallgatók ellenállnak a nedvességnek, nem tehet bennük kárt pár csepp eső, vagy a mozgás közben termelődő izzadság. A fülesek 4,3 grammot nyomnak, persze kapunk melléjük egy powerbank gyanánt is használható tárolót, ez sem nehezebb 56 grammnál, a szerkezet mindenestül simán zsebre vágható.

Funkciók

A QCY T5  belsejében a stabil vezeték nélküli kapcsolatokért egy Bluetooth 5.0 modem felel, ami sokkal megbízhatóbb összeköttetést, jóval alacsonyabb energiafogyasztást, és mivel a játékosokra is gondoltak a fülhallgató alkotói, jócskán lecsökkentett késleltetést jelent. A fülesek szinte bármilyen Android, iOS operációs rendszert futtató telefonnal, táblagéppel párosíthatóak, ilyen téren nem válogatós ez az apróság. A QCY T5 támogatja az AAC dekódolást. A fülhallgatók irányítása immáron nem fizikai gombbal, hanem érintésérzékeny felülettel történik, minden különösebb probléma nélkül meg lehet idézni a párosított eszköz virtuális asszisztensét, lehet állítani a hangerőt, váltani a számok között, és mivel a fülhallgató rendelkezik beépített, ráadásul zajszűréssel ellátott mikrofonokkal, hívásokat fogadni, netán elutasítani is lehet.

Üzemidő

A fülhallgatók belsejében egy 40 mAh kapacitású akkumulátor található, ami önmagában egyetlen feltöltéssel is képes biztosítani az akár 4-5 zenehallgatást, telefonálást. No persze nem véletlenül kaptuk a QCY T5 mellé a 380 mAh kapacitású beépített teleppel rendelkező tárolót, ezzel ugyanis többször újra lehet tölteni az apróságokat. A dokkoló segítségével az elérhető maximális üzemidő 25 óra is lehet. A töltésre nagyjából két órát kénytelenek leszünk rászánni, egyébként ehhez nincs másra szükségünk, mint egy micro USB kábelre, ami egyébként részét képezi a csomagolásnak, ezt akármilyen számítógép portba, esetleg telefontöltőbe bedughatjuk, bár inkább az előbbi a preferált.

Specifikációk:

Tömeg: 4,3 gramm (tok: 56 gramm)
Üzemidő: 4 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 25 óra
Bluetooth verzió: 5.0
Hatótáv: 10 méter
Vezérlés: Érintés
Mikrofon: Van
Töltő: micro USB
Egyebek: IPX4, CVC 6.0

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
BlitzWolf AIRAUX AA-UM1

BlitzWolf AIRAUX AA-UM1

A BlitzWolf AIRAUX AA-UM1 a BlitzWolf alá tartozó almárka, vagyis az Airaux egyik legelső terméke, lényegében...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Xiaomi Mi AirDots

Xiaomi Mi AirDots

A Xiaomi Mi AirDots fülhallgató tagadhatatlanul egy bizonyos Apple terméket idéz mind formatervével, mind a funkcionalitásával,...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Lenovo QT81

Lenovo QT81

A Lenovo QT81 egyike a megfizethető (félig) hallójáratba illeszkedő vezeték nélküli fülhallgatóknak, ráadásul jelen esetben a...

Tovább