KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
QCY T5 kuponok és akciók

QCY T5 leírás

A QCY T5 egy ergonomikus kialakítású, hallójáratba illeszkedő, vezeték nélküli fülhallgató, amelynek fülesei külön is párosíthatóak. A készülék rendelkezik némi korlátozott vízállósággal, belsejében Bluetooth 5.0 modem dolgozik, az üzemidő pedig akár egy teljes nap is lehet a mellékelt töltésre is alkalmas dobozkának köszönhetően. Mindezek mellett az ára szinte bagatell, akciók nélkül is hozzá tudunk jutni bőven 10 ezer alatt. 

Külső

A QCY T5 kifejezetten sportos kialakítást kapott, a gyártó minden erejével azon volt, hogy minél kényelmesebb, kényelmes viselet legyen a fülhallgatókból. Az örökmozgó felhasználókra gondoltak akkor is, amikor az igényes műanyagból készült külső borítást ellátták IPX4 besorolásnak megfelelő védelemmel. Ez lényegében azt jelenti, hogy a fülhallgatók ellenállnak a nedvességnek, nem tehet bennük kárt pár csepp eső, vagy a mozgás közben termelődő izzadság. A fülesek 4,3 grammot nyomnak, persze kapunk melléjük egy powerbank gyanánt is használható tárolót, ez sem nehezebb 56 grammnál, a szerkezet mindenestül simán zsebre vágható.

Funkciók

A QCY T5  belsejében a stabil vezeték nélküli kapcsolatokért egy Bluetooth 5.0 modem felel, ami sokkal megbízhatóbb összeköttetést, jóval alacsonyabb energiafogyasztást, és mivel a játékosokra is gondoltak a fülhallgató alkotói, jócskán lecsökkentett késleltetést jelent. A fülesek szinte bármilyen Android, iOS operációs rendszert futtató telefonnal, táblagéppel párosíthatóak, ilyen téren nem válogatós ez az apróság. A QCY T5 támogatja az AAC dekódolást. A fülhallgatók irányítása immáron nem fizikai gombbal, hanem érintésérzékeny felülettel történik, minden különösebb probléma nélkül meg lehet idézni a párosított eszköz virtuális asszisztensét, lehet állítani a hangerőt, váltani a számok között, és mivel a fülhallgató rendelkezik beépített, ráadásul zajszűréssel ellátott mikrofonokkal, hívásokat fogadni, netán elutasítani is lehet.

Üzemidő

A fülhallgatók belsejében egy 40 mAh kapacitású akkumulátor található, ami önmagában egyetlen feltöltéssel is képes biztosítani az akár 4-5 zenehallgatást, telefonálást. No persze nem véletlenül kaptuk a QCY T5 mellé a 380 mAh kapacitású beépített teleppel rendelkező tárolót, ezzel ugyanis többször újra lehet tölteni az apróságokat. A dokkoló segítségével az elérhető maximális üzemidő 25 óra is lehet. A töltésre nagyjából két órát kénytelenek leszünk rászánni, egyébként ehhez nincs másra szükségünk, mint egy micro USB kábelre, ami egyébként részét képezi a csomagolásnak, ezt akármilyen számítógép portba, esetleg telefontöltőbe bedughatjuk, bár inkább az előbbi a preferált.

Specifikációk:

Tömeg: 4,3 gramm (tok: 56 gramm)
Üzemidő: 4 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 25 óra
Bluetooth verzió: 5.0
Hatótáv: 10 méter
Vezérlés: Érintés
Mikrofon: Van
Töltő: micro USB
Egyebek: IPX4, CVC 6.0

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
Tronsmart Onyx Ace

Tronsmart Onyx Ace

A Tronsmart Onyx Ace egy vezeték nélküli, hallójáratba illeszkedő sztereó fülhallgató, ami külső kialakításában bár idézi...

Tovább
Fej és fülhallgatók
TWS Pro

TWS Pro

A TWS Pro esetében nem is lehet kérdés, hogy az adott OEM honnan merített ihletet, hiszen...

Tovább
Fej és fülhallgatók
i500 TWS

i500 TWS

Az i500 TWS egy egészen remekül felszerelt, viszont vitathatatlanul megfizethető vezeték nélküli fülhallgató, amelynek tervezői nyilvánvaló...

Tovább