KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Haylou GT3 Pro kuponok és akciók

Xiaomi Haylou GT3 Pro leírás

A Xiaomi alá tartozó Haylou egy remek vezeték nélküli fülhallgatót tett le az asztalra a Haylou GT3 Pro képében, ami cseppálló kivitelt, Bluetooth 5.0 technológiát, zajszűréssel ellátott mikrofonokat, papírkönnyű kialakítást, valamin rendkívül barátságos árat kínál a jövendőbeli tulajdonosa számára. A készülék vezérlésére ráadásul rendkívül modern és könnyű módon érintésérzékeny felületek révén történik, ami ad egy jelentős pluszt a felhasználói élményhez. 

Külső

A Haylou GT3 Pro külső borítása igényes műanyagból készült, és olyan védelemmel rendelkezik, ami IPX4 besorolást kapott, így ellenáll a víznek és a pornak. Ne gondoljatok hatalmas dologra, az izzadás, a nyirkosság nem tehet kár a készülék finom elektronikájában, pár csepp eső sem okozhat gondot, de komoly úszás vagy búvárkodás természetesen nem lehetséges. A fülesek könnyűek, egy papírlap nehezebb náluk, mindössze 3,9 grammot nyomnak. Mint a legtöbb TWS füles mellé most is jár egy töltésre is alkalmazható doboz, ami elrejti és óvja a fülhallgatókat, ha éppen nincs rájuk szükségünk. 

Funkciók 

A Haylou GT3 Pro legfontosabb hardveres komponense a Bluetooth 5.0 modem, amelynek köszönhetően alacsony késleltetés, energiatakarékos működés és megnövelt hatótáv jellemzi a készüléket az előző generációs megoldásokhoz viszonyítva. A fülhallgatók belsejében 7,2 mm-es driverek találhatók, ezeknek köszönhetően a hangzás még a cseppnyi méret ellenére is kellően telt lesz. A TWS+ technológiának köszönhetően lehetséges a kétcsatornás jelátvitel. A fülesek természetesen nem csupán zenét hallgatni de telefonhívásokat intézni is teljesen jók, főleg, hogy DSP technológiával ellátott mikrofonokkal vannak felszerelve, ezeknek hála a külső zajok nem zavarhatják meg a párbeszédet. A Haylou GT Pro képes megidézni a párosított okostelefon virtuális asszisztensét, a vezérlése pedig rendkívül egyszerű kényelmes, mivel gombok helyett immáron érintésérzékeny felületek által történik. A füles az SBC, A2DP, AVRCP, HFP, HSP vezeték nélküli protokollokat egyaránt támogatja. 

Üzemidő

A Haylou GT3 Pro fülhallgatók belsejében egy 43 mAh kapacitású aksi található, ami lehetővé teszi az akar 4 órás működést is egyetlen feltöltéssel, de az igazi potenciál akkor lép életbe, ha használjuk a mellékelt töltő dobozt, ami ugye nem csupán tárolásra, hanem töltésre is használható. A bölcső burkolata alatt egy 600 mAh-s telep foglal helyet, ezzel az üzemidő akár 28 óra is lehet. Hosszabb repülő utakat simán lehet nyomni a Haylou GT3 Pro-val. A készülék töltése USB-C csatlakozón keresztül menedzselhető, a folyamat nagyjából két és fél órát vesz igénybe. A bölcső töltöttségét apró LED fények jelzik.

Specifikációk:

Tömeg: 3,9 gramm
Üzemidő: 4 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 28 óra
Bluetooth verzió: 5.0
Hatótáv: 10 méter
Vezérlés: Érintésérzékeny felületekkel
Mikrofon: Van
Töltő: USB-C
Egyebek: IPX4, SBC, A2DP, AVRCP, HFP, HSP stb.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
Redmi AirDots S

Redmi AirDots S

A Xiaomi Redmi AirDots S egy filléres, vezeték nélküli, hallójáratba illeszkedő fülhallgató, ami elődjéhez viszonyítva csupán...

Tovább
Fej és fülhallgatók
i80 TWS

i80 TWS

Az i80 TWS vezeték nélküli fülhallgató óra sokan csak mint az AirPods gyilkosra hivatkoznak, ami talán...

Tovább
Fej és fülhallgatók
QCY T1C

QCY T1C

A QCY T1C egyike a piacon lévő legolcsóbb vezeték nélküli fülhallgatóknak, ám miután megismerkedtünk a specifikációkkal...

Tovább