KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Haylou GT3 Pro kuponok és akciók

Xiaomi Haylou GT3 Pro leírás

A Xiaomi alá tartozó Haylou egy remek vezeték nélküli fülhallgatót tett le az asztalra a Haylou GT3 Pro képében, ami cseppálló kivitelt, Bluetooth 5.0 technológiát, zajszűréssel ellátott mikrofonokat, papírkönnyű kialakítást, valamin rendkívül barátságos árat kínál a jövendőbeli tulajdonosa számára. A készülék vezérlésére ráadásul rendkívül modern és könnyű módon érintésérzékeny felületek révén történik, ami ad egy jelentős pluszt a felhasználói élményhez. 

Külső

A Haylou GT3 Pro külső borítása igényes műanyagból készült, és olyan védelemmel rendelkezik, ami IPX4 besorolást kapott, így ellenáll a víznek és a pornak. Ne gondoljatok hatalmas dologra, az izzadás, a nyirkosság nem tehet kár a készülék finom elektronikájában, pár csepp eső sem okozhat gondot, de komoly úszás vagy búvárkodás természetesen nem lehetséges. A fülesek könnyűek, egy papírlap nehezebb náluk, mindössze 3,9 grammot nyomnak. Mint a legtöbb TWS füles mellé most is jár egy töltésre is alkalmazható doboz, ami elrejti és óvja a fülhallgatókat, ha éppen nincs rájuk szükségünk. 

Funkciók 

A Haylou GT3 Pro legfontosabb hardveres komponense a Bluetooth 5.0 modem, amelynek köszönhetően alacsony késleltetés, energiatakarékos működés és megnövelt hatótáv jellemzi a készüléket az előző generációs megoldásokhoz viszonyítva. A fülhallgatók belsejében 7,2 mm-es driverek találhatók, ezeknek köszönhetően a hangzás még a cseppnyi méret ellenére is kellően telt lesz. A TWS+ technológiának köszönhetően lehetséges a kétcsatornás jelátvitel. A fülesek természetesen nem csupán zenét hallgatni de telefonhívásokat intézni is teljesen jók, főleg, hogy DSP technológiával ellátott mikrofonokkal vannak felszerelve, ezeknek hála a külső zajok nem zavarhatják meg a párbeszédet. A Haylou GT Pro képes megidézni a párosított okostelefon virtuális asszisztensét, a vezérlése pedig rendkívül egyszerű kényelmes, mivel gombok helyett immáron érintésérzékeny felületek által történik. A füles az SBC, A2DP, AVRCP, HFP, HSP vezeték nélküli protokollokat egyaránt támogatja. 

Üzemidő

A Haylou GT3 Pro fülhallgatók belsejében egy 43 mAh kapacitású aksi található, ami lehetővé teszi az akar 4 órás működést is egyetlen feltöltéssel, de az igazi potenciál akkor lép életbe, ha használjuk a mellékelt töltő dobozt, ami ugye nem csupán tárolásra, hanem töltésre is használható. A bölcső burkolata alatt egy 600 mAh-s telep foglal helyet, ezzel az üzemidő akár 28 óra is lehet. Hosszabb repülő utakat simán lehet nyomni a Haylou GT3 Pro-val. A készülék töltése USB-C csatlakozón keresztül menedzselhető, a folyamat nagyjából két és fél órát vesz igénybe. A bölcső töltöttségét apró LED fények jelzik.

Specifikációk:

Tömeg: 3,9 gramm
Üzemidő: 4 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 28 óra
Bluetooth verzió: 5.0
Hatótáv: 10 méter
Vezérlés: Érintésérzékeny felületekkel
Mikrofon: Van
Töltő: USB-C
Egyebek: IPX4, SBC, A2DP, AVRCP, HFP, HSP stb.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
Xiaomi Haylou GT1 Pro

Xiaomi Haylou GT1 Pro

A Xiaomi Haylou GT1 Pro egy in-ear kialakítású vezeték nélküli fülhallgató, ami 10 ezer forint alatti...

Tovább
Fej és fülhallgatók
BlitzWolf BW-FYE7

BlitzWolf BW-FYE7

A BlitzWolf BW-FYE7 egy hallójáratba illeszkedő, vagyis in-ear kialakítású, vezeték nélküli valódi sztereó fülhallgató, ami az...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Haylou T33

Haylou T33

A legfejlettebb Qualcomm vezeték nélküli technológiát kínálja a Xiaomi alá tartozó Haylou T33 füles, amelynek belsejében...

Tovább