KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
BlitzWolf Airaux AA-ER1 kuponok és akciók

BlitzWolf Airaux AA-ER1 leírás

A BlitzWolf Airaux AA-ER1 az Airaux brand első on-ear kialakítású fejhallgatója, ami 2020 nyara óta elérhető forgalmazásban. A készülék többek között RGB világítással, Bluetooth 5.0 modemmel, valamint 40 mm-es grafén hangszórókkal igyekszik levenni a lábunkról, és mivel a vételára nagyjából 20 dollár körüli, a pénztárcánk szerint sem lesz rossz választás.

Külső 

Ami a száraz adatokat illeti a fejhallgató 201 grammot nyom a mérlegen, a 40 mm-es grafén drivereket pedig 90 x 25 mm-es párnázott korongok rejtik, amelyek külső oldalán RGB világítást is találni. Ezek használata természetesen nem kötelező, ha szeretnénk spórolni az árammal, vagy simán zavar bennünket, ki lehet kapcsolni. A készülék mellé jár egy 80 cm-es audiokábel is, szóval ha lemerülne az eszköz, akkor sem kell lemondani a zenéről, feltéve, hogy a zenelejátszásért felelős masina bír fülhallgató kimenettel. A BlitzWolf Airaux AA-ER1 könnyedén szállítható, mivel a vázát össze lehet csukni, a fejméret pedig állítható.

Funkciók 

A BlitzWolf Airaux AA-ER1 fejhallgató elsősorban vezeték nélküli eszköznek tekintendő, a belsejében található Bluetooth 5.0 modemnek köszönhetően bármilyen Android vagy iOS operációs rendszert futtató telefonnal, tablettel használható lesz, azok akár 10 méteres távolságból is tartani fogják a kapcsolatot a fejessel, nyilván falak és más akadályok nélkül értendő ez a táv. Az ötödik generációs Bluetooth technológia egyébként jót tesz a fogyasztásnak és persze jóval alacsonyabb a késleltetés is, ami ha túl nagy elég bosszantó tud lenni, főleg ha játszani is akarunk. Ha netán telefon nélkül szeretnél zenét hallgatni, mondjuk futás közben vagy ilyesmi, akkor biztosan örülni fogsz a fejhallgatón lévő micro SD foglalatnak, amelynek hála a BlitzWolf kütyüje önállóan is képes lejátszani a kedvenc zenéidet. Ennek leginkább sportolás közben látjuk értelmét, hiszen így nem kell elvinni a telefont magunkkal.  A fejhallgató 32 ohmos impedanciával bír, szóval nyugodtan lehet telefonokkal és tabletekkel is használni, a frekvencia átvitel 20-20000 Hz-es, az érzékenység pedig 108 decibel körüli. A BlitzWolf Airaux AA-ER1 fejhallgató rendelkezik beépített mikrofonnal is, szóval nem csupán zenét hallgatni lesz ideális, de hívásokat is lehet bonyolítani a segítségével, így igazi nem csupán egy fejhallgatót, de egy headsetet is kapunk, ha beszerezzük.

Üzemidő

A készülék belsejében egy 300 mAh kapacitású telep rejtőzik, ami maximálisan 17 órás üzemidőre képes, ilyenkor nem megy az RGB világítás, és zenét hallgatunk. A világítással együtt nagyjából 8 és fél órás működésre lehet számítani, zenehallgatás esetén. Telefonálni akár 20 órán keresztül is lehet a fények nélkül, azokkal együtt cirka 10 órát lehet trécselni a készülékkel. A töltési folyamat 2-3 órát vesz igénybe, és micro USB csatlakozón keresztül lehet menedzselni.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
QCY T1C

QCY T1C

A QCY T1C egyike a piacon lévő legolcsóbb vezeték nélküli fülhallgatóknak, ám miután megismerkedtünk a specifikációkkal...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Xiaomi Gaming Headset

Xiaomi Gaming Headset

A Xiaomi Gaming Headset, mint ahogyan a nevéből is sejthető elsősorban a játékosok számára készített, kábeles...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Lenovo QT81

Lenovo QT81

A Lenovo QT81 egyike a megfizethető (félig) hallójáratba illeszkedő vezeték nélküli fülhallgatóknak, ráadásul jelen esetben a...

Tovább