KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
i80 TWS kuponok és akciók

i80 TWS leírás

Az i80 TWS vezeték nélküli fülhallgató óra sokan csak mint az AirPods gyilkosra hivatkoznak, ami talán egy kicsit túlzás, ugyanakkor a készülék azon túl, hogy megörökölte az eredeti almás készülék formatervét - tehát gyönyörűen néz ki -, funkciók terén sincs szégyenkeznivalója. Az in-ear kialakítású fülhallgatók belsejében Bluetooth 5.0 modem teljesít szolgálatot, ami egyenértékű a stabil vezeték nélküli összeköttetéssel, a megnövelt hatótávval, és a csökkentett energiafogyasztással, ami hosszabb működést tesz lehetővé.

Az i80 TWS nem csupán ergonomikus kialakítást, de izzadásálló kivitelt is kapott, így ideális társa lehet az aktív életet élő felhasználóknak, a sport szerelmeseinek. Miután kinyílik a nem csupán tárolásra de töltésre is alkalmas dokkoló fedele, a készülék automatikusan párosul az adott okostelefonnal, táblagéppel, amennyiben nincsenek jelentősebb akadályok, falak a hatótáv akár 10-15 méter is lehet a körülményektől függően.

A fülhallgatók önmagukban nagyjából 2-3 órán át képesek üzemelni, ám a bölcső segítségével a működési idő megtöbbszörözhető, gond nélkül elérhető a 10 órás használati is. A fülhallgatóval nem csupán zenét hallgatni lehet, de a beépített és egyébiránt zajszűréssel is ellátott mikrofonoknak köszönhetően telefonhívásokat is bonyolíthatunk.

Hívásokat fogadni, elutasítani illetve a zene valamint különböző médialejátszókat vezérelni a készüléken lévő érintésérzékeny felület segítségével tudunk, így a fülhallgatók használata nem csupán komfortos de roppant egyszerű is lesz. A készülék támogatja a vezeték nélküli töltést, a fülhallgatókat egymástól függetlenül is párosíthatjuk bármilyen modern Bluetooth kompatibilis eszközhöz.


Tömeg: 5 gramm (tok: 40 gramm)
Üzemidő: 2-3 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 10 óra
Bluetooth verzió: 5.0
Hatótáv: 10 méter
Vezérlés: Érintés
Mikrofon: Van
Töltő: micro USB
Egyebek: vezeték nélküli töltés, független párosítás, W1 chip stb.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
i11 TWS

i11 TWS

Az Apple anno meghatározta a vezeték nélküli fülhallgatók piacát saját termékeivel, és a gyártók azóta is...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Xiaomi Mi AirDots

Xiaomi Mi AirDots

A Xiaomi Mi AirDots fülhallgató tagadhatatlanul egy bizonyos Apple terméket idéz mind formatervével, mind a funkcionalitásával,...

Tovább
Fej és fülhallgatók
BlitzWolf Airaux AA-ER1

BlitzWolf Airaux AA-ER1

A BlitzWolf Airaux AA-ER1 az Airaux brand első on-ear kialakítású fejhallgatója, ami 2020 nyara óta elérhető...

Tovább