KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Mi AirDots Pro kuponok és akciók

Xiaomi Mi AirDots Pro leírás

A kínai Xiaomi a Mi Airdots Pro vezeték nélküli fülhallgatóval jutott el arra a szintre, hogy tökéletesen meg közelítse az Apple AirPods-ot mind tudásban, mind külalakban. Aki hobbiból szabadalmi pereket néz valószínűleg kevésbé értékeli ezt, de azoknak, akiknek tetszik az almás készülék de nem szeretnének egy jelentős kiadást, tökéletes alternatíva lehet az ázsiai gyártó készüléke.

A fülhallgatók önmagukban 5,8 grammot nyomnak, ám a belsejében található 7 mm-es neodínium drivereknek köszönhetően még a mélyebb frekvenciákról sem kell lemondani zenehallgatás közben. A vezeték nélküli fülhallgató legnagyobb erénye az, hogy képes az aktív zajszűrésre tetsző amelynek köszönhetően teljesen kizárható a környezet, így teljes figyelmünket a zenére fordíthatjuk.

A Xiaomi Mi Airdots Pro rendelkezik AAC támogatással, ráadásul a külső borítása némileg ellenáll a nedvességnek, erről az IPX4 besorolás biztosít bennünket. Mindegyik fülhallgató rendelkezik saját vezeték nélküli modemmel, ami Bluetooth 4.2 kompatibilis, a fülhallgatók vezérlése érintéssel történik, irányíthatjuk a zenelejátszást, fogadhatjuk illetve elutasíthatjuk a hívásokat satöbbi.

Természetesen a fülhallgatók alkalmasak telefonhívások lebonyolítására is, szinte bármilyen operációs rendszert futtató mobillal és táblagéppel össze lehet őket kötni hála a beépített CSR8610 chipnek. Amennyiben nincsenek falak és más akadályok a maximális hatótáv 10 méter lehet, a frekvenciaválasz 20-20000 Hz, az impedancia 16 ohm, az érzékenység pedig nagyjából 93 decibel. A Xiaomi Mi Airdots Pro egyetlen feltöltéssel nagyjából három órás üzemidőre képes, de a töltődokkolóval ezt simán meg lehet többszörözni.

Apropó töltés: a beépített akkumulátorral rendelkező bölcső támogatja a gyorstöltést, mindössze egy órára van szüksége ahhoz, hogy az apróságokat újra 100 százalékra juttassa. Magát a bölcsőt egyébként egy mágneses kábellel tudjuk tölteni, hasonlóan az okosórákhoz.

Specifikációk:

Tömeg: 5,8 gramm (tok: 80 gramm)
Üzemidő: 3 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 10 óra
Bluetooth verzió: 4.2
Hatótáv: 10 méter
Vezérlés: Érintés
Mikrofon: Van
Töltő: mágneses kábel
Egyebek: IPX4 vízállóság, A2DP, AVRCP, HFP, HSP, aktív zajszűrés

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
Xiaomi Mi Airdots Pro Binaural TWS Bluetooth Earphones Wireless Earbuds - White Tovább Flash sale $71.99 $71.99 2020-09-05 HK
Xiaomi Mi Airdots Pro Binaural TWS Bluetooth Earphones Wireless Earbuds - White Tovább Flash sale $71.99 $71.99 2020-09-15 HK
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
Lenovo Air TWS

Lenovo Air TWS

A Lenovo Air TWS akárcsak a legtöbb manapság divatos vezeték nélküli in-ear fülhallgató, az Apple AirPods-ból...

Tovább
Fej és fülhallgatók
A6S TWS

A6S TWS

Az A6S TWS fülhallgató kialakítását és külsejét tekintve sokban merít a Redmi AirDots-ból, és akárcsak az...

Tovább
Fej és fülhallgatók
QCY T5

QCY T5

A QCY T5 egy ergonomikus kialakítású, hallójáratba illeszkedő, vezeték nélküli fülhallgató, amelynek fülesei külön is párosíthatóak....

Tovább