KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Blitzwolf BW-FYE2 kuponok és akciók

Blitzwolf BW-FYE2 leírás

A BlitzWolf BW-FYE2 Bluetooth 5.0 modemmel ellátott in-ear kialakítású vezeklés fülhallgató, tökéletes alternatívája lehet a drágább készülékeknek, amik a piacon vannak. A fülhallgató letisztult, modern formatervvel rendelkezik, anyaghasználatát az igényesség jellemzi, ráadásul a külső borítás vízálló is, igaz nem kifejezetten a mélyvízi búvárkodás mellé szánták az IPX5 besorolásnak megfelelő eszközt, ami a nedvességet és a párát jól bírja, tehát alkalmas sportolásra.

Ami a fülhallgató műszaki jellemzőit illeti kapunk egy ötödik generációs Bluetooth modemet, 93 decibeles érzékenységet, 20-20000 Hz-es frekvencia átvitelt, 16 ohmos impedanciát, illetve külön párosítható füleseket, amelyek így önállóan is képesek működni. A készülék 10 méteres hatótávolságon belül képes biztosítani a folyamatos összeköttetést, amennyiben nincsenek akadályok, falak. A BlitzWolf BW-FYE2 mellé természetesen ezúttal is jár egy töltésre is alkalmas dokkoló, amiben tárolni is lehet az apróságokat. Az egész pakk nagyjából 50 grammot nyom.

Önmagukban a fülesek 2-3 órán át képesek üzemelni, de a már említett dokkoló segítségével ez az idő jócskán megtöbbszörözhető, elérhető az akár 10 órás működés is. A dokkoló töltése ezután micro USB kábellel történhet, erre nagyjából 2 órát kell rászánni. A BlitzWolf BW-FYE2 természetesen rendelkezik beépített mikrofonnal is, így lehet vele hívásokat bonyolítani. Bár aktív zajszűréssel nem bír, a füles a kialakításból és a formából kifolyólag némileg képes kizárni a környezeti zajokat.

Specifikációk

Tömeg: 4,9 gramm (tok: 50 gramm)
Üzemidő: 2-3 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 10 óra
Bluetooth verzió: 5.0
Hatótáv: 10 méter
Vezérlés: Érintés
Mikrofon: Van
Töltő: micro USB
Egyebek: HFP, HSP, A2DP, AVRCP stb.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
Xiaomi Mi AirDots

Xiaomi Mi AirDots

A Xiaomi Mi AirDots fülhallgató tagadhatatlanul egy bizonyos Apple terméket idéz mind formatervével, mind a funkcionalitásával,...

Tovább
Fej és fülhallgatók
BlitzWolf BW-FYE3

BlitzWolf BW-FYE3

A BlitzWolf BW-FYE3 egy Bluetooth 5.0 modemmel ellátott prémium TWS fülhallgató, a már megszokott in-ear kialakítással,...

Tovább
Fej és fülhallgatók
BlitzWolf Airaux AA-ER1

BlitzWolf Airaux AA-ER1

A BlitzWolf Airaux AA-ER1 az Airaux brand első on-ear kialakítású fejhallgatója, ami 2020 nyara óta elérhető...

Tovább