KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Blitzwolf BW-FYE2 kuponok és akciók

Blitzwolf BW-FYE2 leírás

A BlitzWolf BW-FYE2 Bluetooth 5.0 modemmel ellátott in-ear kialakítású vezeklés fülhallgató, tökéletes alternatívája lehet a drágább készülékeknek, amik a piacon vannak. A fülhallgató letisztult, modern formatervvel rendelkezik, anyaghasználatát az igényesség jellemzi, ráadásul a külső borítás vízálló is, igaz nem kifejezetten a mélyvízi búvárkodás mellé szánták az IPX5 besorolásnak megfelelő eszközt, ami a nedvességet és a párát jól bírja, tehát alkalmas sportolásra.

Ami a fülhallgató műszaki jellemzőit illeti kapunk egy ötödik generációs Bluetooth modemet, 93 decibeles érzékenységet, 20-20000 Hz-es frekvencia átvitelt, 16 ohmos impedanciát, illetve külön párosítható füleseket, amelyek így önállóan is képesek működni. A készülék 10 méteres hatótávolságon belül képes biztosítani a folyamatos összeköttetést, amennyiben nincsenek akadályok, falak. A BlitzWolf BW-FYE2 mellé természetesen ezúttal is jár egy töltésre is alkalmas dokkoló, amiben tárolni is lehet az apróságokat. Az egész pakk nagyjából 50 grammot nyom.

Önmagukban a fülesek 2-3 órán át képesek üzemelni, de a már említett dokkoló segítségével ez az idő jócskán megtöbbszörözhető, elérhető az akár 10 órás működés is. A dokkoló töltése ezután micro USB kábellel történhet, erre nagyjából 2 órát kell rászánni. A BlitzWolf BW-FYE2 természetesen rendelkezik beépített mikrofonnal is, így lehet vele hívásokat bonyolítani. Bár aktív zajszűréssel nem bír, a füles a kialakításból és a formából kifolyólag némileg képes kizárni a környezeti zajokat.

Specifikációk

Tömeg: 4,9 gramm (tok: 50 gramm)
Üzemidő: 2-3 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 10 óra
Bluetooth verzió: 5.0
Hatótáv: 10 méter
Vezérlés: Érintés
Mikrofon: Van
Töltő: micro USB
Egyebek: HFP, HSP, A2DP, AVRCP stb.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
Xiaomi Mi AirDots Pro 2

Xiaomi Mi AirDots Pro 2

A Xiaomi Mi AirDots Pro 2 a korábbi generációt követő frissítés, amely szintén sikeresnek bizonyult, és...

Tovább
Fej és fülhallgatók
i500 TWS

i500 TWS

Az i500 TWS egy egészen remekül felszerelt, viszont vitathatatlanul megfizethető vezeték nélküli fülhallgató, amelynek tervezői nyilvánvaló...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Xiaomi Haylou GT1 Pro

Xiaomi Haylou GT1 Pro

A Xiaomi Haylou GT1 Pro egy in-ear kialakítású vezeték nélküli fülhallgató, ami 10 ezer forint alatti...

Tovább