KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
TWS Pro kuponok és akciók

TWS Pro leírás

A TWS Pro esetében nem is lehet kérdés, hogy az adott OEM honnan merített ihletet, hiszen ez egy 1:1-es Apple AirPods koppintás, viszont egyáltalán nem egy rossz felszerelt példány. Bluetooth 5.0, vezeték nélküli töltés, EDR, és még egy csomó más klassz funkció jellemzi ezt a relatíve olcsó, mindössze 15-18 ezres készüléket.

Külső

Erről nem igazán lehet hosszan értekezni, a hasonlóság egyértelmű, de legalább a legcsinosabb vezeték nélküli in-ear fülhallgató volt az inspiráció forrása. A fülesek 30,9 x 21,8 x 24 mm-es méretekkel, valamint egyenként 3,6 grammos tömeggel rendelkeznek. Az ABS műanyagból készült fülhallgatók mellé persze jár a töltésre is alkalmas, a belsejében powerbankot rejtő tároló, amit vezeték nélküli paddal is táplálhatunk. Utóbbi súlya valahol 170 gramm körül alakul.

Funkciók

A készülék Bluetooth 5.0 modemet állít csatasorba, ami támogatja az EDR-t, és persze a már megszokott vezeték nélküli profilokat. A TWS Pro automatikusan párosodik az adott eszközzel, van benne helymeghatározás, ha nem tudnánk hirtelen hova tettük le őket, hívások közben elérhető a zajszűrés, a vezérlés pedig érintésérzékeny felületekkel történik, akárcsak a drága, eredeti modellen. A fülhallgató hangszórói 32 ohmos impedanciával, 108 decibeles érzékenységgel, valamint 8 mm-es átmérővel rendelkeznek.

Üzemidő

A TWS Pro vezeték nélküli fülhallgató összesen 80 órán képes működőképes maradni, a tároló nélkül a fülesek önmagukban nagyjából 4-5 órán keresztül használhatóak. Az utánzat annyira meggyőző lett, hogy nem csupán a vezeték nélküli töltőket, de az Apple lightning kábeleit is nyugodtan be lehet vetni az elveszett feszültség visszanyerésére.

Specifikációk:

Tömeg: 3,6 gramm (tok: 170 gramm)
Üzemidő: 4-5 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 80 óra készenléti idő
Bluetooth verzió: 5.0
Hatótáv: 10 méter
Vezérlés: Érintés
Mikrofon: Van
Töltő: Vezeték nélküli, lightning
Egyebek: EDR, automatikus párosítás, HSP, HFP, A2DP, AVRCP

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
Tronsmart Onyx Ace

Tronsmart Onyx Ace

A Tronsmart Onyx Ace egy vezeték nélküli, hallójáratba illeszkedő sztereó fülhallgató, ami külső kialakításában bár idézi...

Tovább
Fej és fülhallgatók
BlitzWolf BW-FYE8

BlitzWolf BW-FYE8

A BlitzWolf BW-FYE8 egy teljesen vezetékek nélkül működő, in-ear fülhallgató, ami megmutatja, milyen az igényes, ám...

Tovább
Fej és fülhallgatók
QCY T2C

QCY T2C

A QCY TC2 folytatja az előd jól bevált receptjét, és igyekszik a lehető legolcsóbban kínálni azokat...

Tovább