KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
TWS Pro kuponok és akciók

TWS Pro leírás

A TWS Pro esetében nem is lehet kérdés, hogy az adott OEM honnan merített ihletet, hiszen ez egy 1:1-es Apple AirPods koppintás, viszont egyáltalán nem egy rossz felszerelt példány. Bluetooth 5.0, vezeték nélküli töltés, EDR, és még egy csomó más klassz funkció jellemzi ezt a relatíve olcsó, mindössze 15-18 ezres készüléket.

Külső

Erről nem igazán lehet hosszan értekezni, a hasonlóság egyértelmű, de legalább a legcsinosabb vezeték nélküli in-ear fülhallgató volt az inspiráció forrása. A fülesek 30,9 x 21,8 x 24 mm-es méretekkel, valamint egyenként 3,6 grammos tömeggel rendelkeznek. Az ABS műanyagból készült fülhallgatók mellé persze jár a töltésre is alkalmas, a belsejében powerbankot rejtő tároló, amit vezeték nélküli paddal is táplálhatunk. Utóbbi súlya valahol 170 gramm körül alakul.

Funkciók

A készülék Bluetooth 5.0 modemet állít csatasorba, ami támogatja az EDR-t, és persze a már megszokott vezeték nélküli profilokat. A TWS Pro automatikusan párosodik az adott eszközzel, van benne helymeghatározás, ha nem tudnánk hirtelen hova tettük le őket, hívások közben elérhető a zajszűrés, a vezérlés pedig érintésérzékeny felületekkel történik, akárcsak a drága, eredeti modellen. A fülhallgató hangszórói 32 ohmos impedanciával, 108 decibeles érzékenységgel, valamint 8 mm-es átmérővel rendelkeznek.

Üzemidő

A TWS Pro vezeték nélküli fülhallgató összesen 80 órán képes működőképes maradni, a tároló nélkül a fülesek önmagukban nagyjából 4-5 órán keresztül használhatóak. Az utánzat annyira meggyőző lett, hogy nem csupán a vezeték nélküli töltőket, de az Apple lightning kábeleit is nyugodtan be lehet vetni az elveszett feszültség visszanyerésére.

Specifikációk:

Tömeg: 3,6 gramm (tok: 170 gramm)
Üzemidő: 4-5 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 80 óra készenléti idő
Bluetooth verzió: 5.0
Hatótáv: 10 méter
Vezérlés: Érintés
Mikrofon: Van
Töltő: Vezeték nélküli, lightning
Egyebek: EDR, automatikus párosítás, HSP, HFP, A2DP, AVRCP

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
Redmi AirDots S

Redmi AirDots S

A Xiaomi Redmi AirDots S egy filléres, vezeték nélküli, hallójáratba illeszkedő fülhallgató, ami elődjéhez viszonyítva csupán...

Tovább
Fej és fülhallgatók
BlitzWolf BW-FYE8

BlitzWolf BW-FYE8

A BlitzWolf BW-FYE8 egy teljesen vezetékek nélkül működő, in-ear fülhallgató, ami megmutatja, milyen az igényes, ám...

Tovább
Fej és fülhallgatók
i80 TWS

i80 TWS

Az i80 TWS vezeték nélküli fülhallgató óra sokan csak mint az AirPods gyilkosra hivatkoznak, ami talán...

Tovább