KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
BlitzWolf AIRAUX AA-UM2 kuponok és akciók

BlitzWolf AIRAUX AA-UM2 leírás

A BlitzWolf AIRAUX AA-UM2 egy tényleg szuperolcsó, kifejezetten sportoláshoz kifejlesztett, hallójáratba illeszkedő vezeték nélküli fülhallgató, amely támogatja a legújabb vezeték nélküli szabványokat, bizonyos korlátokon belül ellenáll a víznek, ráadásul az üzemideje is elképesztően jó, pláne az árához képest.

Külső

A BlitzWolf AIRAUX AA-UM2 fülesei polikarbonátból és ABS műanyagból készültek, a külső bevonat megfelel az IPX5 besorolásnak, ami egy korlátozott ellenállást jelent a vízzel és a porral szemben, ne gondoljunk nagy dolgokra, ez inkább arra szolgál, hogy a finom elektronikát ne nyírja ki az izzadság, vagy pár csepp eső. Egy fülhallgató a patika mérlegére helyezve nagyjából 10 grammot nyom, méreteit tekintve pedig 36 x 15 mm-esek. A készülék mellé természetesen jár egy beépített akkumulátorral rendelkező doboz, ami nagyjából 63 grammot nyom, és képes többször újratölteni a fülhallgatókat. A formatervezés és a mellékelt kampók alapján is jól látható, ezeket a füleseket kifejezetten testmozgás, sportolás mellé készítette a kínai gyártó, és elég valószínűtlen, hogy kiessenek akár a legnagyobb ugrabugrálás közben.

Funkciók

A BlitzWolf AIRAUX AA-UM2 belsejében egy Bluetooth 5.0 modem felel a stabil vezeték nélküli összeköttetésért, a készülékkel párosítható bármilyen okostelefon, táblagép, de igazából az asztali számítógéppel is össze lehet kötni ha azt szeretnénk. Maguk a fülhallgatók 16 ohmos impedanciával, 20-20000 Hz-es frekvencia válasszal, agyártói leírások szerint prémium hangminőséggel rendelkeznek, vételár alapján ez nyilván némi fenntartással kezelendő, de ezért az 5000 forint körüli összegért cserébe egészen korrekt hangminőséget prezentál a szerkezet. A készülék irányítása fizikai gombbal történik, lehet a számok között léptetni, nyilván állítható a hangerő, és mivel mindkét füles kapott egy beépített mikrofont, hívásokat fogadni, valamint elutasítani is lehet.

Üzemidő

Minden egyes BlitzWolf AIRAUX AA-UM2 fülhallgató belsejében egy 80 mAh kapacitású akkumulátor található, ami a gyártó műszaki ismertetője szerint lazán hozza a 7-8 órás működési időt is, nagyjából hatvan százalékos hangerő mellett. A fülesekhez adott grátisz tároló belsejében egy 480 mAh kapacitású telep feszül, amivel meg megtöbbszörözhető az üzemidő. Ami a töltést illeti, átlagosan olyan másfél órát kell a folyamatra szánni.

Specifikációk:

Tömeg: 10 gramm (tok: 63 gramm)
Üzemidő: 7-8 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 21 óra
Bluetooth verzió: 5.0
Hatótáv: 10 méter
Vezérlés: Fizikai gomb
Mikrofon: Van
Töltő: micro USB
Egyebek: IPX5

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
i500 TWS

i500 TWS

Az i500 TWS egy egészen remekül felszerelt, viszont vitathatatlanul megfizethető vezeték nélküli fülhallgató, amelynek tervezői nyilvánvaló...

Tovább
Fej és fülhallgatók
QCY T9

QCY T9

A QCY T9 egy pénztárcabarát vezeték nélküli fülhallgató, ami a hallójáratba illeszkedik, támogatja a Bluetooth 5.0...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Redmi AirDots

Redmi AirDots

Filléres vezeték nélküli fülhallgató ból szerencsére nincs a piacon hiány, ám a tény, hogy bizonyos termékek...

Tovább