KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
BlitzWolf AIRAUX AA-UM2 kuponok és akciók

BlitzWolf AIRAUX AA-UM2 leírás

A BlitzWolf AIRAUX AA-UM2 egy tényleg szuperolcsó, kifejezetten sportoláshoz kifejlesztett, hallójáratba illeszkedő vezeték nélküli fülhallgató, amely támogatja a legújabb vezeték nélküli szabványokat, bizonyos korlátokon belül ellenáll a víznek, ráadásul az üzemideje is elképesztően jó, pláne az árához képest.

Külső

A BlitzWolf AIRAUX AA-UM2 fülesei polikarbonátból és ABS műanyagból készültek, a külső bevonat megfelel az IPX5 besorolásnak, ami egy korlátozott ellenállást jelent a vízzel és a porral szemben, ne gondoljunk nagy dolgokra, ez inkább arra szolgál, hogy a finom elektronikát ne nyírja ki az izzadság, vagy pár csepp eső. Egy fülhallgató a patika mérlegére helyezve nagyjából 10 grammot nyom, méreteit tekintve pedig 36 x 15 mm-esek. A készülék mellé természetesen jár egy beépített akkumulátorral rendelkező doboz, ami nagyjából 63 grammot nyom, és képes többször újratölteni a fülhallgatókat. A formatervezés és a mellékelt kampók alapján is jól látható, ezeket a füleseket kifejezetten testmozgás, sportolás mellé készítette a kínai gyártó, és elég valószínűtlen, hogy kiessenek akár a legnagyobb ugrabugrálás közben.

Funkciók

A BlitzWolf AIRAUX AA-UM2 belsejében egy Bluetooth 5.0 modem felel a stabil vezeték nélküli összeköttetésért, a készülékkel párosítható bármilyen okostelefon, táblagép, de igazából az asztali számítógéppel is össze lehet kötni ha azt szeretnénk. Maguk a fülhallgatók 16 ohmos impedanciával, 20-20000 Hz-es frekvencia válasszal, agyártói leírások szerint prémium hangminőséggel rendelkeznek, vételár alapján ez nyilván némi fenntartással kezelendő, de ezért az 5000 forint körüli összegért cserébe egészen korrekt hangminőséget prezentál a szerkezet. A készülék irányítása fizikai gombbal történik, lehet a számok között léptetni, nyilván állítható a hangerő, és mivel mindkét füles kapott egy beépített mikrofont, hívásokat fogadni, valamint elutasítani is lehet.

Üzemidő

Minden egyes BlitzWolf AIRAUX AA-UM2 fülhallgató belsejében egy 80 mAh kapacitású akkumulátor található, ami a gyártó műszaki ismertetője szerint lazán hozza a 7-8 órás működési időt is, nagyjából hatvan százalékos hangerő mellett. A fülesekhez adott grátisz tároló belsejében egy 480 mAh kapacitású telep feszül, amivel meg megtöbbszörözhető az üzemidő. Ami a töltést illeti, átlagosan olyan másfél órát kell a folyamatra szánni.

Specifikációk:

Tömeg: 10 gramm (tok: 63 gramm)
Üzemidő: 7-8 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 21 óra
Bluetooth verzió: 5.0
Hatótáv: 10 méter
Vezérlés: Fizikai gomb
Mikrofon: Van
Töltő: micro USB
Egyebek: IPX5

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
Blitzwolf BW-FYE2

Blitzwolf BW-FYE2

A BlitzWolf BW-FYE2 Bluetooth 5.0 modemmel ellátott in-ear kialakítású vezeklés fülhallgató, tökéletes alternatívája lehet a drágább...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Xiaomi Gaming Headset

Xiaomi Gaming Headset

A Xiaomi Gaming Headset, mint ahogyan a nevéből is sejthető elsősorban a játékosok számára készített, kábeles...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Xiaomi Haylou GT3

Xiaomi Haylou GT3

A Xiaomi Haylou GT3 egy hallójáratba illeszkedő vezeték nélküli fülhallgató, ami többek között Bluetooth 5.0 modemmel,...

Tovább