KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
i500 TWS kuponok és akciók

i500 TWS leírás

Az i500 TWS egy egészen remekül felszerelt, viszont vitathatatlanul megfizethető vezeték nélküli fülhallgató, amelynek tervezői nyilvánvaló inspirációt és ihletet merítettek az Apple AirPods-ból, és bár a készülék nyilvánvalóan nem tud versenyre kelni az almás gyártó prémium ajánlatával, mégis kiváló alternatíva lehet az egyszerű, hétköznapi zenekedvelő, a rendszeresen sportolók, és a sokat ingázók számára.

A fülhallgatók belsejében Bluetooth 5.0 modem teljesít szolgálatot, amelynek köszönhetően a vezeték nélküli összeköttetés stabilitása semmiképp sem hagyhat kívánnivalót maga után, ugyanakkor az üzemidő és a hatótávolság is sokat javult az előző generációs megoldásokhoz képest. Az apróságok akkumulátorai nagyjából 2-3 órás működést tesznek lehetővé, a töltésre is alkalmas tároló pedig 3, de akár 4 alkalommal is képes újratölteni a füleseket. Az apró tároló egyébiránt támogatja a vezeték nélküli töltést is.

A készülékkel természetesen hívásokat is bonyolíthatunk, hiszen az rendelkezik beépített mikrofonokkal, a gyártónak még arra is volt gondja, hogy némi minimális zaj szűréssel biztosítja a hívások színvonalát. A töltésre használt bölcső elvesztett energiáinak pótlásához mindössze egy szabad USB csatlakozóra, valamint egy micro USB kábelre van szükség, ugyanakkor a vezeték nélküli töltés is támogatott.

Specifikációk:

Tömeg: 4,5 gramm (tok: 30 gramm)
Üzemidő: 2 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 8-10 óra
Bluetooth verzió: 5.0
Hatótáv: 10 méter
Vezérlés: Érintés
Mikrofon: Van
Töltő: micro USB
Egyebek: vezeték nélküli töltés

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
Blitzwolf BW-FYE2

Blitzwolf BW-FYE2

A BlitzWolf BW-FYE2 Bluetooth 5.0 modemmel ellátott in-ear kialakítású vezeklés fülhallgató, tökéletes alternatívája lehet a drágább...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Redmi AirDots

Redmi AirDots

Filléres vezeték nélküli fülhallgató ból szerencsére nincs a piacon hiány, ám a tény, hogy bizonyos termékek...

Tovább
Fej és fülhallgatók
BlitzWolf BW-FYE3

BlitzWolf BW-FYE3

A BlitzWolf BW-FYE3 egy Bluetooth 5.0 modemmel ellátott prémium TWS fülhallgató, a már megszokott in-ear kialakítással,...

Tovább