KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
BlitzWolf BW-FYE7 kuponok és akciók

BlitzWolf BW-FYE7 leírás

A BlitzWolf BW-FYE7 egy hallójáratba illeszkedő, vagyis in-ear kialakítású, vezeték nélküli valódi sztereó fülhallgató, ami az alig 10 ezer forintos árkategóriában igyekszik babérokat aratni, a jellemzői alapján a legnagyobb eséllyel. A készülék mellé persze jár egy töltésre alkalmas, tehát powerbankot magában foglaló tároló is.

Külső 

A BlitzWolf BW-FYE7 fülhallgató ergonomikus, kialakítása szinte lehetetlenné teszi, hogy kiessen az ember füléből. A Blitzwolf BW-FYE7 a térbeli jellemzőit tekintve 26 x 13 x 30 mm-es, ez az adat nyilván a fülhallgatókra vonatkozik, az apróságok nagyjából 5 grammot nyomnak, a töltőtokkal az egész összesen 65 gramm. A fülhallgató külső borítása igaz korlátozott módon, de ellenáll az elemeknek, mégpedig az IPX4 besorolásnak megfelelően. Ami az anyaghasználatot illeti, ABS és polikarbonát műanyagokkal van dolgunk.

Funkciók

A Blitzwolf BW-FYE7 egyik legtöbbet reklámozott erénye nem más, mint maga a hangzás, amit a duál dinamikus hangszóróknak köszönhet. Semmilyen elvetemült okkult mágia nincs a háttérben, ez egyszerűen azt jelenti, hogy mindkét fülhallgatóban összesen kettő darab driver található. Az egyik kifejezetten a mély frekvenciákat bocsátja ki, mint afféle icipici subwoofer, a közép és magas hangtartományokért pedig a másik felel. A BW-FYE7 belsejében egy AIROHA1526P chip dolgozik, amely támogatja az ötödik generációs Bluetooth kapcsolatokat. A vezeték nélküli összeköttetés maximális hatótávolsága 10 méter, természetesen ez falak és akadályok nélkül érvényes. A támogatott vezeték nélküli protokollok között megtalálható a HSP, HFP, A2DP, AVRCP együttes. A készülék 97 decibeles érzékenységgel, valamint 2,402-2,480 GHz-es frekvenciaátvitel rendelkezik. A fülhallgató természetesen nem csupán zenehallgatásra, de hívások fogadására, indítására is tökéletes, hála a beépített mikrofonoknak.

Üzemidő

A fülhallgatók önmagukban nagyjából 3-4 órán át képesek működni, de természetesen nem viccből kapjuk a készülék mellé a nem csupán tárolásra, de a beépített akkumulátornak köszönhetően töltésre is alkalmas dobozkát. Ezzel az egyébként teljesen kompakt kiegészítővel, simán elérhető a 16 órás üzemidő is. A töltési idő nagyjából két órás, ennyi idő alatt a dokkoló is megtelik a szükséges energiákkal.

Specifikációk:

Tömeg: 5 gramm (tok: 55 gramm)
Üzemidő: 3-4 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 16 óra
Bluetooth verzió: 5.0
Hatótáv: 10 méter
Vezérlés: Fizikai gomb
Mikrofon: Van
Töltő: micro USB
Egyebek: HSP, HFP, A2DP, AVRCP, IPX4, duál hangszórók

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
[Dual Dynamic Driver] Blitzwolf BW-FYE7 TWS bluetooth 5.0 Earphone Heavy Bass Stereo Bilateral Calls Headphone with Charging Box - Black Tovább BGHU0866 28.99 2021-08-13 9/30 CN CZ
[Dual Dynamic Driver] Blitzwolf BW-FYE7 TWS bluetooth 5.0 Earphone Tovább BG234f44 27.49 2021-09-08 9/11 CN
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
Redmi AirDots S

Redmi AirDots S

A Xiaomi Redmi AirDots S egy filléres, vezeték nélküli, hallójáratba illeszkedő fülhallgató, ami elődjéhez viszonyítva csupán...

Tovább
Fej és fülhallgatók
BlitzWolf AIRAUX AA-UM1

BlitzWolf AIRAUX AA-UM1

A BlitzWolf AIRAUX AA-UM1 a BlitzWolf alá tartozó almárka, vagyis az Airaux egyik legelső terméke, lényegében...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Xiaomi Haylou GT1 Pro

Xiaomi Haylou GT1 Pro

A Xiaomi Haylou GT1 Pro egy in-ear kialakítású vezeték nélküli fülhallgató, ami 10 ezer forint alatti...

Tovább