KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
BlitzWolf BW-FYE7 kuponok és akciók

BlitzWolf BW-FYE7 leírás

A BlitzWolf BW-FYE7 egy hallójáratba illeszkedő, vagyis in-ear kialakítású, vezeték nélküli valódi sztereó fülhallgató, ami az alig 10 ezer forintos árkategóriában igyekszik babérokat aratni, a jellemzői alapján a legnagyobb eséllyel. A készülék mellé persze jár egy töltésre alkalmas, tehát powerbankot magában foglaló tároló is.

Külső 

A BlitzWolf BW-FYE7 fülhallgató ergonomikus, kialakítása szinte lehetetlenné teszi, hogy kiessen az ember füléből. A Blitzwolf BW-FYE7 a térbeli jellemzőit tekintve 26 x 13 x 30 mm-es, ez az adat nyilván a fülhallgatókra vonatkozik, az apróságok nagyjából 5 grammot nyomnak, a töltőtokkal az egész összesen 65 gramm. A fülhallgató külső borítása igaz korlátozott módon, de ellenáll az elemeknek, mégpedig az IPX4 besorolásnak megfelelően. Ami az anyaghasználatot illeti, ABS és polikarbonát műanyagokkal van dolgunk.

Funkciók

A Blitzwolf BW-FYE7 egyik legtöbbet reklámozott erénye nem más, mint maga a hangzás, amit a duál dinamikus hangszóróknak köszönhet. Semmilyen elvetemült okkult mágia nincs a háttérben, ez egyszerűen azt jelenti, hogy mindkét fülhallgatóban összesen kettő darab driver található. Az egyik kifejezetten a mély frekvenciákat bocsátja ki, mint afféle icipici subwoofer, a közép és magas hangtartományokért pedig a másik felel. A BW-FYE7 belsejében egy AIROHA1526P chip dolgozik, amely támogatja az ötödik generációs Bluetooth kapcsolatokat. A vezeték nélküli összeköttetés maximális hatótávolsága 10 méter, természetesen ez falak és akadályok nélkül érvényes. A támogatott vezeték nélküli protokollok között megtalálható a HSP, HFP, A2DP, AVRCP együttes. A készülék 97 decibeles érzékenységgel, valamint 2,402-2,480 GHz-es frekvenciaátvitel rendelkezik. A fülhallgató természetesen nem csupán zenehallgatásra, de hívások fogadására, indítására is tökéletes, hála a beépített mikrofonoknak.

Üzemidő

A fülhallgatók önmagukban nagyjából 3-4 órán át képesek működni, de természetesen nem viccből kapjuk a készülék mellé a nem csupán tárolásra, de a beépített akkumulátornak köszönhetően töltésre is alkalmas dobozkát. Ezzel az egyébként teljesen kompakt kiegészítővel, simán elérhető a 16 órás üzemidő is. A töltési idő nagyjából két órás, ennyi idő alatt a dokkoló is megtelik a szükséges energiákkal.

Specifikációk:

Tömeg: 5 gramm (tok: 55 gramm)
Üzemidő: 3-4 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 16 óra
Bluetooth verzió: 5.0
Hatótáv: 10 méter
Vezérlés: Fizikai gomb
Mikrofon: Van
Töltő: micro USB
Egyebek: HSP, HFP, A2DP, AVRCP, IPX4, duál hangszórók

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
Tronsmart Onyx Ace

Tronsmart Onyx Ace

A Tronsmart Onyx Ace egy vezeték nélküli, hallójáratba illeszkedő sztereó fülhallgató, ami külső kialakításában bár idézi...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Edifier W820NB

Edifier W820NB

Az Edifier W820NB egy aktív zajszűréssel felszerelt vezeték nélküli fejhallgató, amely a méregdrága Sony fejesek megfizethető...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Xiaomi Mi AirDots Pro

Xiaomi Mi AirDots Pro

A kínai Xiaomi a Mi Airdots Pro vezeték nélküli fülhallgatóval jutott el arra a szintre, hogy...

Tovább