KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Haylou GT1 Pro kuponok és akciók

Xiaomi Haylou GT1 Pro leírás

A Xiaomi Haylou GT1 Pro egy in-ear kialakítású vezeték nélküli fülhallgató, ami 10 ezer forint alatti áron szokott menni a különböző ázsiai webáruházak kínálatában. A készülék fejlett kommunikációs szabványt, bombasztikus üzemidőt, valamint kényelmes viseletet kínál az állandóan úton lévőknek, plusz nedvességet álló külső borítást a sport szerelmeseinek.

Külső

A készülék 22 x 13,8 x 16 mm-es dimenziókkal rendelkezik, miközben 3,9 grammot nyomnak a fülesek, amelyeket természetesen külön is lehet párosítani, de erről még beszélünk. A készülék mellé jár egy már megszokott, töltésre is alkalmas tároló, amivel a termék nagyjából 45,1 grammos lesz. A fülhallgatók fekete színben kaphatóak, kívülről pedig olyan bevonatot kaptak, ami megfelel az IPX5 minősítésnek, így képesek elviselni az enyhébb nedvességet, nyirkosságot, a bennük található elektronika nem fekszik ki egy kis izzadságtól, esőtől.

Funkciók

A Xiaomi Haylou GT1 Pro belsejében Bluetooth 5.0 modem dolgozik, ami 10 méteres hatótávolságot jelent falak nélkül, valamint stabil összeköttetést, és persze korrekt fogyasztást. A fülesek belsejében 7,2 mm-es hangszórók vannak, amelyek Hi-Fi hangzást képesek biztosítani. A fülhallgatók impedanciája 32 ohm, az érzékenységük 110 decibel, a frekvencia átvitel pedig 20-20000 Hz közötti. A beépített mikrofonoknak köszönhetően nem csupán a zenét tudjuk élvezni, de hívásokat is lehet intézni az apróságokkal. A vezérlés érintésre érzékeny felületekkel történik.

Üzemidő

A Xiaomi Haylou GT1 Pro fülhallgatókban egyébként 43 mAh kapacitású telepek vannak, ezek önmagukban nagyjából 3, 3 és fél órát képesek működtetni a füleseket, de szerencsére van egy 800 mAh powerbankot is magában foglaló dokkoló, vagy bölcső ha úgy tetszik, amivel elérhető a gyártói leírások szerint a 26 óra működés is, ami már tényleg nem piskóta. A készenléti idő egyetlen feltöltéssel 300 óra is lehet.

Specifikációk:

Tömeg:  3,9 gramm (tok: 45,1 gramm)
Üzemidő: 3,5 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 26óra
Bluetooth verzió: 5.0
Hatótáv: 10 méter
Vezérlés: Érintés
Mikrofon: Van 
Töltő: micro USB 
Egyebek: IPX5, 7,2 mm-es tekercsek, Hi-Fi sztereó stb.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
Xiaomi Haylou GT3 Pro

Xiaomi Haylou GT3 Pro

A Xiaomi alá tartozó Haylou egy remek vezeték nélküli fülhallgatót tett le az asztalra a Haylou...

Tovább
Fej és fülhallgatók
BlitzWolf Airaux AA-ER1

BlitzWolf Airaux AA-ER1

A BlitzWolf Airaux AA-ER1 az Airaux brand első on-ear kialakítású fejhallgatója, ami 2020 nyara óta elérhető...

Tovább
Fej és fülhallgatók
i11 TWS

i11 TWS

Az Apple anno meghatározta a vezeték nélküli fülhallgatók piacát saját termékeivel, és a gyártók azóta is...

Tovább