KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Haylou GT1 Pro kuponok és akciók

Xiaomi Haylou GT1 Pro leírás

A Xiaomi Haylou GT1 Pro egy in-ear kialakítású vezeték nélküli fülhallgató, ami 10 ezer forint alatti áron szokott menni a különböző ázsiai webáruházak kínálatában. A készülék fejlett kommunikációs szabványt, bombasztikus üzemidőt, valamint kényelmes viseletet kínál az állandóan úton lévőknek, plusz nedvességet álló külső borítást a sport szerelmeseinek.

Külső

A készülék 22 x 13,8 x 16 mm-es dimenziókkal rendelkezik, miközben 3,9 grammot nyomnak a fülesek, amelyeket természetesen külön is lehet párosítani, de erről még beszélünk. A készülék mellé jár egy már megszokott, töltésre is alkalmas tároló, amivel a termék nagyjából 45,1 grammos lesz. A fülhallgatók fekete színben kaphatóak, kívülről pedig olyan bevonatot kaptak, ami megfelel az IPX5 minősítésnek, így képesek elviselni az enyhébb nedvességet, nyirkosságot, a bennük található elektronika nem fekszik ki egy kis izzadságtól, esőtől.

Funkciók

A Xiaomi Haylou GT1 Pro belsejében Bluetooth 5.0 modem dolgozik, ami 10 méteres hatótávolságot jelent falak nélkül, valamint stabil összeköttetést, és persze korrekt fogyasztást. A fülesek belsejében 7,2 mm-es hangszórók vannak, amelyek Hi-Fi hangzást képesek biztosítani. A fülhallgatók impedanciája 32 ohm, az érzékenységük 110 decibel, a frekvencia átvitel pedig 20-20000 Hz közötti. A beépített mikrofonoknak köszönhetően nem csupán a zenét tudjuk élvezni, de hívásokat is lehet intézni az apróságokkal. A vezérlés érintésre érzékeny felületekkel történik.

Üzemidő

A Xiaomi Haylou GT1 Pro fülhallgatókban egyébként 43 mAh kapacitású telepek vannak, ezek önmagukban nagyjából 3, 3 és fél órát képesek működtetni a füleseket, de szerencsére van egy 800 mAh powerbankot is magában foglaló dokkoló, vagy bölcső ha úgy tetszik, amivel elérhető a gyártói leírások szerint a 26 óra működés is, ami már tényleg nem piskóta. A készenléti idő egyetlen feltöltéssel 300 óra is lehet.

Specifikációk:

Tömeg:  3,9 gramm (tok: 45,1 gramm)
Üzemidő: 3,5 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 26óra
Bluetooth verzió: 5.0
Hatótáv: 10 méter
Vezérlés: Érintés
Mikrofon: Van 
Töltő: micro USB 
Egyebek: IPX5, 7,2 mm-es tekercsek, Hi-Fi sztereó stb.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
BlitzWolf BW-FYE7

BlitzWolf BW-FYE7

A BlitzWolf BW-FYE7 egy hallójáratba illeszkedő, vagyis in-ear kialakítású, vezeték nélküli valódi sztereó fülhallgató, ami az...

Tovább
Fej és fülhallgatók
TWS Pro

TWS Pro

A TWS Pro esetében nem is lehet kérdés, hogy az adott OEM honnan merített ihletet, hiszen...

Tovább
Fej és fülhallgatók
i80 TWS

i80 TWS

Az i80 TWS vezeték nélküli fülhallgató óra sokan csak mint az AirPods gyilkosra hivatkoznak, ami talán...

Tovább