KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Haylou T33 kuponok és akciók

Haylou T33 leírás

A legfejlettebb Qualcomm vezeték nélküli technológiát kínálja a Xiaomi alá tartozó Haylou T33 füles, amelynek belsejében Bluetooth 5.2 modem teljesít szolgálatot. Utóbbi alacsony késleltetést jelent, de nem szabad megfeledkezni a zajszűrős mikrofonokról, az érintés alapú irányításról, és az akár 2r órás üzemidőről sem, amikor ismertetni akarjuk a készüléket. Mindezen jellemzőket rendkívül kedvező áron kínálja a gyártó, bár ez tőlük már egy teljesen megszokott gyakorlat. 

Külső 

A készülék külső borítása természetesen ezúttal is műanyagból készült, az igényes polikarbonát burkolat IPX4 védelemmel is rendelkezik. A Haylou T33 választhato kétféle színben is, kérhetjük a kiegészítőt fekete és fehér színben egyaránt. Ami pedig a méreteket illeti a A fülhallgatók 37 x 17 x 15 mm-es dimenziókkal rendelkeznek, a mellékelt töltődoboz pedig  46 x 24 x 47 mm-es.A fülhallgatónak szinte nincs is tömege, a 3,9 grammos súly alig észrevehető, a tárolódoboz pedig könnyedén zsebre vágható, mindössze 42,6 grammot nyom.  

Funkciók 

A Haylou T33 belsejében egy Qualcomm QCC3040 chip felel a működésért, az apróság biztosítja a Bluetooth 5.2 kapcsolatokat. A szokásos stabilitás és alacsony energiafogyasztás jellemzi ezt a technológiát, ráadásul mindez gyors párosítást jelent. A fülhallgató által támogatott ApTX Adaptive technológia kompatibilis az AAC és az SBC dekódolással, az eredmény rendkívül alacsony késleltetésű, részletgazdag hangélmény. A fülesek belsejében 12 mm-es meghajtók találhatók,ezeknek a mozgó tekercseknek köszönhetően a hangzás kellően telt lesz a kicsiny méret ellenére is. A gombokkal való piszmogás helyett immáron érintés alapú vezérléssel lehet a fülest irányítani, ami sokkal kényelmesebb és gyorsabb ekkora méretnél, a füles természetesen támogatja a virtuális asszisztenseket is. A fülhallgató nem csupán zenét hallgatni kész kiválóan alkalmas, de hívásokat is le tudunk vele bonyolítani, mégpedig a CVC 8.0 zajszűréssel is ellátott kettős mikrofonoknak hála. Ami még említést érdemel az a megközelítőleg 10 méteres hatótávolság, a 32 ohmos impedancia, valamint a 97 decibeles érzékenység. A Haylou T33 által biztosított frekvencia átvitel 20-20000 Hz-es. 

Üzemidő 

Akárcsak a legtöbb hasonló TWS fülhallgató, ez a modell is rendelkezik vagy tárolódobozzal, amelynek belsejében egy plusz akkumulátornak is helyet szorítottak a gyarto munkatársai. A fülesekben 35 mAh-s telepek találhatók, a bölcsőben pedig egy 310 mAh kapacitású akkumulátor. A telepek együttesen nagyjából 24 órás működést tesznek lehetővé, a kiegészítő töltése megközelítőleg egy, másfél órát vesz igénybe. 

Specifikációk:

Tömeg: 3,9 gramm (42,6 gramm töltődobozzal)
Üzemidő: 3-4 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 24 óra
Bluetooth verzió: 5.2
Hatótáv: 10 méter
Vezérlés: Érintés
Mikrofon: Van
Töltő: USB-C
Egyebek: IPX4, ApTX Adaptive

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
Blitzwolf BW-FYE2

Blitzwolf BW-FYE2

A BlitzWolf BW-FYE2 Bluetooth 5.0 modemmel ellátott in-ear kialakítású vezeklés fülhallgató, tökéletes alternatívája lehet a drágább...

Tovább
Fej és fülhallgatók
i500 TWS

i500 TWS

Az i500 TWS egy egészen remekül felszerelt, viszont vitathatatlanul megfizethető vezeték nélküli fülhallgató, amelynek tervezői nyilvánvaló...

Tovább
Fej és fülhallgatók
i80 TWS

i80 TWS

Az i80 TWS vezeték nélküli fülhallgató óra sokan csak mint az AirPods gyilkosra hivatkoznak, ami talán...

Tovább