KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Haylou T33 kuponok és akciók

Haylou T33 leírás

A legfejlettebb Qualcomm vezeték nélküli technológiát kínálja a Xiaomi alá tartozó Haylou T33 füles, amelynek belsejében Bluetooth 5.2 modem teljesít szolgálatot. Utóbbi alacsony késleltetést jelent, de nem szabad megfeledkezni a zajszűrős mikrofonokról, az érintés alapú irányításról, és az akár 2r órás üzemidőről sem, amikor ismertetni akarjuk a készüléket. Mindezen jellemzőket rendkívül kedvező áron kínálja a gyártó, bár ez tőlük már egy teljesen megszokott gyakorlat. 

Külső 

A készülék külső borítása természetesen ezúttal is műanyagból készült, az igényes polikarbonát burkolat IPX4 védelemmel is rendelkezik. A Haylou T33 választhato kétféle színben is, kérhetjük a kiegészítőt fekete és fehér színben egyaránt. Ami pedig a méreteket illeti a A fülhallgatók 37 x 17 x 15 mm-es dimenziókkal rendelkeznek, a mellékelt töltődoboz pedig  46 x 24 x 47 mm-es.A fülhallgatónak szinte nincs is tömege, a 3,9 grammos súly alig észrevehető, a tárolódoboz pedig könnyedén zsebre vágható, mindössze 42,6 grammot nyom.  

Funkciók 

A Haylou T33 belsejében egy Qualcomm QCC3040 chip felel a működésért, az apróság biztosítja a Bluetooth 5.2 kapcsolatokat. A szokásos stabilitás és alacsony energiafogyasztás jellemzi ezt a technológiát, ráadásul mindez gyors párosítást jelent. A fülhallgató által támogatott ApTX Adaptive technológia kompatibilis az AAC és az SBC dekódolással, az eredmény rendkívül alacsony késleltetésű, részletgazdag hangélmény. A fülesek belsejében 12 mm-es meghajtók találhatók,ezeknek a mozgó tekercseknek köszönhetően a hangzás kellően telt lesz a kicsiny méret ellenére is. A gombokkal való piszmogás helyett immáron érintés alapú vezérléssel lehet a fülest irányítani, ami sokkal kényelmesebb és gyorsabb ekkora méretnél, a füles természetesen támogatja a virtuális asszisztenseket is. A fülhallgató nem csupán zenét hallgatni kész kiválóan alkalmas, de hívásokat is le tudunk vele bonyolítani, mégpedig a CVC 8.0 zajszűréssel is ellátott kettős mikrofonoknak hála. Ami még említést érdemel az a megközelítőleg 10 méteres hatótávolság, a 32 ohmos impedancia, valamint a 97 decibeles érzékenység. A Haylou T33 által biztosított frekvencia átvitel 20-20000 Hz-es. 

Üzemidő 

Akárcsak a legtöbb hasonló TWS fülhallgató, ez a modell is rendelkezik vagy tárolódobozzal, amelynek belsejében egy plusz akkumulátornak is helyet szorítottak a gyarto munkatársai. A fülesekben 35 mAh-s telepek találhatók, a bölcsőben pedig egy 310 mAh kapacitású akkumulátor. A telepek együttesen nagyjából 24 órás működést tesznek lehetővé, a kiegészítő töltése megközelítőleg egy, másfél órát vesz igénybe. 

Specifikációk:

Tömeg: 3,9 gramm (42,6 gramm töltődobozzal)
Üzemidő: 3-4 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 24 óra
Bluetooth verzió: 5.2
Hatótáv: 10 méter
Vezérlés: Érintés
Mikrofon: Van
Töltő: USB-C
Egyebek: IPX4, ApTX Adaptive

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
Xiaomi Haylou GT3 Pro

Xiaomi Haylou GT3 Pro

A Xiaomi alá tartozó Haylou egy remek vezeték nélküli fülhallgatót tett le az asztalra a Haylou...

Tovább
Fej és fülhallgatók
QCY T5

QCY T5

A QCY T5 egy ergonomikus kialakítású, hallójáratba illeszkedő, vezeték nélküli fülhallgató, amelynek fülesei külön is párosíthatóak....

Tovább
Fej és fülhallgatók
Xiaomi Mi AirDots Pro 2

Xiaomi Mi AirDots Pro 2

A Xiaomi Mi AirDots Pro 2 a korábbi generációt követő frissítés, amely szintén sikeresnek bizonyult, és...

Tovább