KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Trosmart Apollo Bold kuponok és akciók

Trosmart Apollo Bold leírás

A Trosmart Apollo Bold 2020 nyarán debütált, és lényegében véve egy aktív zajszűréssel felszerelt, hallójáratba illeszkedő vezeték nélküli fülhallgatóról van szó, belsejében a legfejlettebb Qualcomm chipek egyike teljesít szolgálatot. A készülék támogatja a Bluetooth 5.0 szabványt, az aptX, az AAC, és az SBC kodekeket, és korlátozottan a víznek, a pornak is ellenáll, az IP41 minősítésnek köszönhetően.

Külső

A készülék valamelyest a Samsung Galaxy Buds fülhallgatóira hajaz, de nem beszélhetünk szolgai másolásról. A Trosmart Apollo Bold fekete színben kapható, ami pedig a dimenziókat illeti, egy 16,86 x 23,13 x 29,96 mm-es szerkezetről van szó, a fülesek pedig nagyjából 7 grammos tömeggel rendelkeznek. Kialakítását tekintve ez egy hallójáratba illeszkedő fülhallgató, amely mellé a csomagolásba került egy töltésre használható bölcső, ami csupán 54 grammos, és 29,45 x 19,03 mm-es méretekkel bír. A Trosmart Apollo Bold külső borítása ellenáll a víznek és a pornak, erről az IP41 besorolás biztosít bennünket. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a fülhallgató kibírja az izzadságot, és pár csepp eső sem tehet benne kárt.

Funkciók

A fülhallgató esetében a legnagyobb selling point egyértelműen az aktív zajszűrés, ami egy hibrid megoldás, 360 fokban működik, és összesen 6 mikrofon dolgozik össze a működés érdekében. A fülhallgató szinte bármilyen Android, vagy iOS operációs rendszert futtató eszközzel párosítható, a színvonalas és látenciamentes vezeték nélküli összeköttetésért a Qualcomm QCC5124 chipje felel, ami lehetővé teszi az olyan audiokodekek támogatását, mint az aptX, az AAC, vagy az SBC. A Trosmart Apollo Bold mellé elérhető egy okostelefonos alkalmazás, amiben egy csomó mindent be lehet állítani, vannak különböző hangzásminták, equalizer, stb. A vezeték nélküli kapcsolat nagyjából 15 méteren belül marad stabil, feltéve, hogy nincsenek falak és más akadályok, az impedancia 32 ohm, támogatottak a HFP/HSP/AVRCP/A2DP Bluetooth protokollok, a készülék frekvencia átvitele 20-20000 Hz, a fülhallgatók belsejében dolgozó driverek átmérője pedig 10 mm. A Trosmart Apollo Bold irányítása már modern módon történik, a célra érintésérzékeny felületek vehetőek igénybe, ezekkel lehet a hangerőt szabályozni, fogadni vagy elutasítani a hívásokat - igen, az eszköz hívásokhoz is használható -, illetve váltani a lejátszott dalok között.

Üzemidő

A Trosmart Apollo Bold fülhallgatóinak belsejében 85 mAh kapacitású akkumulátorok őrzik a működéshez elengedhetetlen elektromosságot, ezeknek köszönhetően a zenehallgatás akár 10 órán keresztül is mehet. A mellékelt, és egyébként powerbank gyanánt is használható tárolónak, illetve a belsejébe szerelt 500 mAh-s aksijának köszönhetően a működési idő 30 óra is lehet, bár ez nyilván függ a hangerőtől is. A töltés USB-C porton keresztül menedzselhető, a fülhallgatók esetében két és fél óra, a dokkoló esetében is nagyjából ennyi szükséges a teljes kapacitás visszanyeréséhez.

Specifikációk:

Tömeg: 7.0 gramm (tok: 54 gramm)
Üzemidő: 10 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 30 óra
Bluetooth verzió: 5.0
Hatótáv: 15 méter
Vezérlés: Érintés
Mikrofon: Van
Töltő: USB-C
Egyebek: IP41, aktív zajszűrés, HFP/HSP/AVRCP/A2DP protokollok, aptX, AAC, SBC kodekek stb.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
TWS Pro

TWS Pro

A TWS Pro esetében nem is lehet kérdés, hogy az adott OEM honnan merített ihletet, hiszen...

Tovább
Fej és fülhallgatók
A6S TWS

A6S TWS

Az A6S TWS fülhallgató kialakítását és külsejét tekintve sokban merít a Redmi AirDots-ból, és akárcsak az...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Redmi AirDots S

Redmi AirDots S

A Xiaomi Redmi AirDots S egy filléres, vezeték nélküli, hallójáratba illeszkedő fülhallgató, ami elődjéhez viszonyítva csupán...

Tovább