KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Trosmart Apollo Bold kuponok és akciók

Trosmart Apollo Bold leírás

A Trosmart Apollo Bold 2020 nyarán debütált, és lényegében véve egy aktív zajszűréssel felszerelt, hallójáratba illeszkedő vezeték nélküli fülhallgatóról van szó, belsejében a legfejlettebb Qualcomm chipek egyike teljesít szolgálatot. A készülék támogatja a Bluetooth 5.0 szabványt, az aptX, az AAC, és az SBC kodekeket, és korlátozottan a víznek, a pornak is ellenáll, az IP41 minősítésnek köszönhetően.

Külső

A készülék valamelyest a Samsung Galaxy Buds fülhallgatóira hajaz, de nem beszélhetünk szolgai másolásról. A Trosmart Apollo Bold fekete színben kapható, ami pedig a dimenziókat illeti, egy 16,86 x 23,13 x 29,96 mm-es szerkezetről van szó, a fülesek pedig nagyjából 7 grammos tömeggel rendelkeznek. Kialakítását tekintve ez egy hallójáratba illeszkedő fülhallgató, amely mellé a csomagolásba került egy töltésre használható bölcső, ami csupán 54 grammos, és 29,45 x 19,03 mm-es méretekkel bír. A Trosmart Apollo Bold külső borítása ellenáll a víznek és a pornak, erről az IP41 besorolás biztosít bennünket. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a fülhallgató kibírja az izzadságot, és pár csepp eső sem tehet benne kárt.

Funkciók

A fülhallgató esetében a legnagyobb selling point egyértelműen az aktív zajszűrés, ami egy hibrid megoldás, 360 fokban működik, és összesen 6 mikrofon dolgozik össze a működés érdekében. A fülhallgató szinte bármilyen Android, vagy iOS operációs rendszert futtató eszközzel párosítható, a színvonalas és látenciamentes vezeték nélküli összeköttetésért a Qualcomm QCC5124 chipje felel, ami lehetővé teszi az olyan audiokodekek támogatását, mint az aptX, az AAC, vagy az SBC. A Trosmart Apollo Bold mellé elérhető egy okostelefonos alkalmazás, amiben egy csomó mindent be lehet állítani, vannak különböző hangzásminták, equalizer, stb. A vezeték nélküli kapcsolat nagyjából 15 méteren belül marad stabil, feltéve, hogy nincsenek falak és más akadályok, az impedancia 32 ohm, támogatottak a HFP/HSP/AVRCP/A2DP Bluetooth protokollok, a készülék frekvencia átvitele 20-20000 Hz, a fülhallgatók belsejében dolgozó driverek átmérője pedig 10 mm. A Trosmart Apollo Bold irányítása már modern módon történik, a célra érintésérzékeny felületek vehetőek igénybe, ezekkel lehet a hangerőt szabályozni, fogadni vagy elutasítani a hívásokat - igen, az eszköz hívásokhoz is használható -, illetve váltani a lejátszott dalok között.

Üzemidő

A Trosmart Apollo Bold fülhallgatóinak belsejében 85 mAh kapacitású akkumulátorok őrzik a működéshez elengedhetetlen elektromosságot, ezeknek köszönhetően a zenehallgatás akár 10 órán keresztül is mehet. A mellékelt, és egyébként powerbank gyanánt is használható tárolónak, illetve a belsejébe szerelt 500 mAh-s aksijának köszönhetően a működési idő 30 óra is lehet, bár ez nyilván függ a hangerőtől is. A töltés USB-C porton keresztül menedzselhető, a fülhallgatók esetében két és fél óra, a dokkoló esetében is nagyjából ennyi szükséges a teljes kapacitás visszanyeréséhez.

Specifikációk:

Tömeg: 7.0 gramm (tok: 54 gramm)
Üzemidő: 10 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 30 óra
Bluetooth verzió: 5.0
Hatótáv: 15 méter
Vezérlés: Érintés
Mikrofon: Van
Töltő: USB-C
Egyebek: IP41, aktív zajszűrés, HFP/HSP/AVRCP/A2DP protokollok, aptX, AAC, SBC kodekek stb.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
BlitzWolf Airaux AA-ER1

BlitzWolf Airaux AA-ER1

A BlitzWolf Airaux AA-ER1 az Airaux brand első on-ear kialakítású fejhallgatója, ami 2020 nyara óta elérhető...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Haylou T33

Haylou T33

A legfejlettebb Qualcomm vezeték nélküli technológiát kínálja a Xiaomi alá tartozó Haylou T33 füles, amelynek belsejében...

Tovább
Fej és fülhallgatók
QCY T9

QCY T9

A QCY T9 egy pénztárcabarát vezeték nélküli fülhallgató, ami a hallójáratba illeszkedik, támogatja a Bluetooth 5.0...

Tovább