KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
BlitzWolf BW-FYE3 kuponok és akciók

BlitzWolf BW-FYE3 leírás

A BlitzWolf BW-FYE3 egy Bluetooth 5.0 modemmel ellátott prémium TWS fülhallgató, a már megszokott in-ear kialakítással, és persze a mellékelt töltődokkolóval, ami képes a működési időt megtöbbszörözni. Kiváló választás lehet ingázók és aktív életet élők számára, de igazából az átlagos zenebolond is csak profitál az eszköz megvásárlásával.

Külső 

Maguk a fülesek 4,23 grammot nyomnak, ami elenyésző, a mellékelt bölcső viszont már némileg nehezebb, de az sem több, mint 100 gramm. Mivel utóbbi már egy külső aksinak is felfogható, érthető a megnövelt súly. A BlitzWolf BW-FYE3 in-ear kialakítást kapott, tehát a hallójáratba illeszkedik, amúgy kifejezetten minimalista a formaterv. A fülhallgatók külső borítása ellenáll az elemeknek, igaz nem túl epikus módon, de azért az IPX6 minősítésnek megfelelő kialakítás jól fog jönni a nedvesség, az izzadság ellen, tehát a fülesek kiválóak lesznek sportolás mellé. Ami a méreteket illeti, 26 x 20 x 25 mm-es dimenziókkal számolni, míg a bölcső 74 x 48 x 34 mm-es nagysággal rendelkezik. 

Funkciók

A BlitzWolf BW-FYE3 füleseinek belsejében egy ötödik generációs Bluetooth chip dolgozik, egészen pontosan az AB1526P. Mindkét füles külön párosítható, bár ez lassan a legolcsóbb TWS fülesek esetében is alapvető funkció. A fülhallgató a már említett Bluetooth 5.0 modemmel, 83 decibeles érzékenységgel, 16 ohmos impedanciával, valamint 95 decibeles jel/zaj aránnyal rendelkezik, szóval látható, hogy egy abszolút prémium megoldással van dolgunk. Természetesen van mikrofon is, tehát a füles nem csupán zenét hallgatni, de hívásokat lebonyolítani is tökéletes. Bár maguk a driverek mindössze 6 mm-esek, a hallójáratban kellemes, telt hangzást képesek biztosítani. A vezérlés érintésérzékeny felülettel történik, mindegyik apróság rendelkezik ilyennel, könnyedén lehet váltani a számok között, lehet fogadni vagy elutasítani a hívásokat, és persze előhívható az adott készülék virtuális asszisztense is. Stabil összeköttetés esetében a hatótáv nagyjából 10 méter, amennyiben nincsenek akadályok, falak a két eszköz között.

Üzemidő

A fülhallgatók önmagukban nagyjából két és fél három órát képesek működni egyetlen feltöltéssel, de ezt nyilván megtöbbszörözi a mellékelt dokkoló. A fülesek 40 mAh kapacitású aksit, a doboz pedig 2600 mAh-s telepet kapott, utóbbival pedig elérhető az akár 26 órás üzemidő, míg a készenléti idő nagyjából 170 óra. A fülhallgatók teljes töltöttségét egy óra alatt tudjuk visszanyerni, míg a bölcső esetében számítani lehet 3 órás töltési időre.

Specifikációk:

Tömeg: 4,23 gramm (tok: 100 gramm)
Üzemidő: 2,5 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 26 óra
Bluetooth verzió: 5.0
Hatótáv: 10 méter
Vezérlés: Érintés
Mikrofon: Van
Töltő: micro USB és USB-A
Egyebek: IPX6, Hi-Fi hangzás. HSP, HFP, A2DP, AVRCP stb.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
i80 TWS

i80 TWS

Az i80 TWS vezeték nélküli fülhallgató óra sokan csak mint az AirPods gyilkosra hivatkoznak, ami talán...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Xiaomi Haylou GT3

Xiaomi Haylou GT3

A Xiaomi Haylou GT3 egy hallójáratba illeszkedő vezeték nélküli fülhallgató, ami többek között Bluetooth 5.0 modemmel,...

Tovább
Fej és fülhallgatók
BlitzWolf BW-FYE8

BlitzWolf BW-FYE8

A BlitzWolf BW-FYE8 egy teljesen vezetékek nélkül működő, in-ear fülhallgató, ami megmutatja, milyen az igényes, ám...

Tovább