KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
BlitzWolf BW-FYE3 kuponok és akciók

BlitzWolf BW-FYE3 leírás

A BlitzWolf BW-FYE3 egy Bluetooth 5.0 modemmel ellátott prémium TWS fülhallgató, a már megszokott in-ear kialakítással, és persze a mellékelt töltődokkolóval, ami képes a működési időt megtöbbszörözni. Kiváló választás lehet ingázók és aktív életet élők számára, de igazából az átlagos zenebolond is csak profitál az eszköz megvásárlásával.

Külső 

Maguk a fülesek 4,23 grammot nyomnak, ami elenyésző, a mellékelt bölcső viszont már némileg nehezebb, de az sem több, mint 100 gramm. Mivel utóbbi már egy külső aksinak is felfogható, érthető a megnövelt súly. A BlitzWolf BW-FYE3 in-ear kialakítást kapott, tehát a hallójáratba illeszkedik, amúgy kifejezetten minimalista a formaterv. A fülhallgatók külső borítása ellenáll az elemeknek, igaz nem túl epikus módon, de azért az IPX6 minősítésnek megfelelő kialakítás jól fog jönni a nedvesség, az izzadság ellen, tehát a fülesek kiválóak lesznek sportolás mellé. Ami a méreteket illeti, 26 x 20 x 25 mm-es dimenziókkal számolni, míg a bölcső 74 x 48 x 34 mm-es nagysággal rendelkezik. 

Funkciók

A BlitzWolf BW-FYE3 füleseinek belsejében egy ötödik generációs Bluetooth chip dolgozik, egészen pontosan az AB1526P. Mindkét füles külön párosítható, bár ez lassan a legolcsóbb TWS fülesek esetében is alapvető funkció. A fülhallgató a már említett Bluetooth 5.0 modemmel, 83 decibeles érzékenységgel, 16 ohmos impedanciával, valamint 95 decibeles jel/zaj aránnyal rendelkezik, szóval látható, hogy egy abszolút prémium megoldással van dolgunk. Természetesen van mikrofon is, tehát a füles nem csupán zenét hallgatni, de hívásokat lebonyolítani is tökéletes. Bár maguk a driverek mindössze 6 mm-esek, a hallójáratban kellemes, telt hangzást képesek biztosítani. A vezérlés érintésérzékeny felülettel történik, mindegyik apróság rendelkezik ilyennel, könnyedén lehet váltani a számok között, lehet fogadni vagy elutasítani a hívásokat, és persze előhívható az adott készülék virtuális asszisztense is. Stabil összeköttetés esetében a hatótáv nagyjából 10 méter, amennyiben nincsenek akadályok, falak a két eszköz között.

Üzemidő

A fülhallgatók önmagukban nagyjából két és fél három órát képesek működni egyetlen feltöltéssel, de ezt nyilván megtöbbszörözi a mellékelt dokkoló. A fülesek 40 mAh kapacitású aksit, a doboz pedig 2600 mAh-s telepet kapott, utóbbival pedig elérhető az akár 26 órás üzemidő, míg a készenléti idő nagyjából 170 óra. A fülhallgatók teljes töltöttségét egy óra alatt tudjuk visszanyerni, míg a bölcső esetében számítani lehet 3 órás töltési időre.

Specifikációk:

Tömeg: 4,23 gramm (tok: 100 gramm)
Üzemidő: 2,5 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 26 óra
Bluetooth verzió: 5.0
Hatótáv: 10 méter
Vezérlés: Érintés
Mikrofon: Van
Töltő: micro USB és USB-A
Egyebek: IPX6, Hi-Fi hangzás. HSP, HFP, A2DP, AVRCP stb.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
Xiaomi Haylou GT1 Pro

Xiaomi Haylou GT1 Pro

A Xiaomi Haylou GT1 Pro egy in-ear kialakítású vezeték nélküli fülhallgató, ami 10 ezer forint alatti...

Tovább
Fej és fülhallgatók
TWS Pro

TWS Pro

A TWS Pro esetében nem is lehet kérdés, hogy az adott OEM honnan merített ihletet, hiszen...

Tovább
Fej és fülhallgatók
BlitzWolf AIRAUX AA-UM2

BlitzWolf AIRAUX AA-UM2

A BlitzWolf AIRAUX AA-UM2 egy tényleg szuperolcsó, kifejezetten sportoláshoz kifejlesztett, hallójáratba illeszkedő vezeték nélküli fülhallgató, amely...

Tovább