KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Lenovo Air TWS kuponok és akciók

Lenovo Air TWS leírás

A Lenovo Air TWS akárcsak a legtöbb manapság divatos vezeték nélküli in-ear fülhallgató, az Apple AirPods-ból merít ihletet, viszont az almás gyártó eszközéhez képest jóval olcsóbban beszerezhető, ugyanakkor nagyon korrekt felszereltséggel bír. Az apróságok anyaghasználatát fém és polikarbonát jellemzi, a hallójáratba igazodó kialakítás kényelmes, a 6 mm-es driverek telt hangzást biztosítanak, ráadásul a fülhallgató külső borítása még az IPX5 minősítésnek is megfelel, így a Lenovo terméke kiváló lehet sportolás, edzés mellé. Az említett besorolás a nedvesség és a fröccsenő víz elleni védelmet jelenti.

A készülék frekvencia átvitele 20-20000 Hz, az impedancia 16 ohm, az érzékenység pedig 42 decibel. A fülhallgatók belsejében egy Bluetooth 4.2 modem található, amelynek köszönhetően nagyjából 10 méteres hatótáv lehetséges a párosított eszköz és a Lenovo Air TWS között, már amennyiben nincsenek akadályok, falak. Az apróságok belsejében egy 55 mAh kapacitású akkumulátor található, ezeknek köszönhetően a fülhallgató képesek nagyjából három órán keresztül üzemelni egyetlen feltöltéssel, de szerencsére kapunk még egy 400 mAh-s telepet magában rejtő dokkolót is, amellyel az üzemidő megtöbbszörözhető, elérheti az akár 10 órás működést is.

A dokkoló töltése USB-C kábellel történik, egyébként a célnak megfelel egy bármilyen szabad USB port a számítógépen, vagy a konzolon. a fülhallgató támogatja az A2DP, AVRCP, valamint a HSP Bluetooth protokollokat. A fülhallgatók teljes töltéséhez nagyjából egy óra szükséges, míg a dokkolót két órán keresztül kell elektromos energiával táplálni, hogy visszanyerje teljes kapacitását.

Specifikációk:

Tömeg: 4,9 gramm (tok: 45 gramm)
Üzemidő: 3 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 10 óra
Bluetooth verzió: 4.2
Hatótáv: 10 méter
Vezérlés: Fizikai gomb
Mikrofon: Van
Töltő: USB-C
Egyebek: A2DP, AVRCP, HSP

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
i80 TWS

i80 TWS

Az i80 TWS vezeték nélküli fülhallgató óra sokan csak mint az AirPods gyilkosra hivatkoznak, ami talán...

Tovább
Fej és fülhallgatók
BlitzWolf Airaux AA-ER1

BlitzWolf Airaux AA-ER1

A BlitzWolf Airaux AA-ER1 az Airaux brand első on-ear kialakítású fejhallgatója, ami 2020 nyara óta elérhető...

Tovább
Fej és fülhallgatók
QCY T1C

QCY T1C

A QCY T1C egyike a piacon lévő legolcsóbb vezeték nélküli fülhallgatóknak, ám miután megismerkedtünk a specifikációkkal...

Tovább