KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Lenovo Air TWS kuponok és akciók

Lenovo Air TWS leírás

A Lenovo Air TWS akárcsak a legtöbb manapság divatos vezeték nélküli in-ear fülhallgató, az Apple AirPods-ból merít ihletet, viszont az almás gyártó eszközéhez képest jóval olcsóbban beszerezhető, ugyanakkor nagyon korrekt felszereltséggel bír. Az apróságok anyaghasználatát fém és polikarbonát jellemzi, a hallójáratba igazodó kialakítás kényelmes, a 6 mm-es driverek telt hangzást biztosítanak, ráadásul a fülhallgató külső borítása még az IPX5 minősítésnek is megfelel, így a Lenovo terméke kiváló lehet sportolás, edzés mellé. Az említett besorolás a nedvesség és a fröccsenő víz elleni védelmet jelenti.

A készülék frekvencia átvitele 20-20000 Hz, az impedancia 16 ohm, az érzékenység pedig 42 decibel. A fülhallgatók belsejében egy Bluetooth 4.2 modem található, amelynek köszönhetően nagyjából 10 méteres hatótáv lehetséges a párosított eszköz és a Lenovo Air TWS között, már amennyiben nincsenek akadályok, falak. Az apróságok belsejében egy 55 mAh kapacitású akkumulátor található, ezeknek köszönhetően a fülhallgató képesek nagyjából három órán keresztül üzemelni egyetlen feltöltéssel, de szerencsére kapunk még egy 400 mAh-s telepet magában rejtő dokkolót is, amellyel az üzemidő megtöbbszörözhető, elérheti az akár 10 órás működést is.

A dokkoló töltése USB-C kábellel történik, egyébként a célnak megfelel egy bármilyen szabad USB port a számítógépen, vagy a konzolon. a fülhallgató támogatja az A2DP, AVRCP, valamint a HSP Bluetooth protokollokat. A fülhallgatók teljes töltéséhez nagyjából egy óra szükséges, míg a dokkolót két órán keresztül kell elektromos energiával táplálni, hogy visszanyerje teljes kapacitását.

Specifikációk:

Tömeg: 4,9 gramm (tok: 45 gramm)
Üzemidő: 3 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 10 óra
Bluetooth verzió: 4.2
Hatótáv: 10 méter
Vezérlés: Fizikai gomb
Mikrofon: Van
Töltő: USB-C
Egyebek: A2DP, AVRCP, HSP

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
Lenovo QT81

Lenovo QT81

A Lenovo QT81 egyike a megfizethető (félig) hallójáratba illeszkedő vezeték nélküli fülhallgatóknak, ráadásul jelen esetben a...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Blitzwolf BW-FYE2

Blitzwolf BW-FYE2

A BlitzWolf BW-FYE2 Bluetooth 5.0 modemmel ellátott in-ear kialakítású vezeklés fülhallgató, tökéletes alternatívája lehet a drágább...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Xiaomi Mi AirDots Pro 2 SE

Xiaomi Mi AirDots Pro 2 SE

A kínai Xiaomi 2020 májusában mutatta be az Apple AirPods formatervét idéző Xiaomi Mi AirDots Pro...

Tovább