KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
BlitzWolf BW-FYE8 kuponok és akciók

BlitzWolf BW-FYE8 leírás

A BlitzWolf BW-FYE8 egy teljesen vezetékek nélkül működő, in-ear fülhallgató, ami megmutatja, milyen az igényes, ám olcsó prémium kategória a kínai hangcuccok között. Qualcomm belső vezérlő chip, dupla driverek grafén membránnal, és nagyon komoly üzemidő jellemzi ezt a terméket, amit akcióban sokszor el lehet már 15-16 ezerért is csípni.

Külső

Az első legfontosabb észrevétel a készülék formatervével kapcsolatban, hogy ez nem egy szolgai Apple Airpods utánzat, kifejezetten saját hangulattal és összhatással rendelkezik. A fülhallgatók önmagukban 5,1 grammot nyomnak, méretük pedig 44,3 x 15,5 x 29,7 mm. A fekete színű fülesekhez most is kapunk töltőtokot, ami az apróságokkal együtt 70,7 grammos súllyal bír, illetve 51,6 x 40,6 x 54,5 mm-es dimenziókkal. A fülhallgatók külső borítása IPX5 védelemmel rendelkezik a vízzel szemben. 

Funkciók

A BlitzWolf BW-FYE8 támogatja a Bluetooth 5.0 technológiát, a készülék lelke egy Qualcomm chip, így az adatátvitel, a hangzás minősége, valamint a hívások színvonala nem is lehet vita tárgya. A fülesek belsejében két egyenként 6 mm-es driverek szolgál egy grafén membrán mögött, így a csöpp méret ellenére kiegyensúlyozott, igényes hangzást biztosítanak. A készülék 20-20kHz frekvencia tartománnyal, 16 ohmos impedanciával, valamint megközelítőleg 97 decibeles érzékenységgel bír. Az aptX, AAC, SBC dekódolás támogatott. A vezeték nélküli összeköttetés hatótávolsága akár 10 méter is lehet.

Üzemidő

A BlitzWolf BW-FYE8 fülesei önmagukban 5 órás működésre képesek átlagosan, ellenben a csomagban található dokkoló, töltőtok segítségével a többszöri újratöltésnek köszönhetően simán mehet a zenehallgatás 18 órán keresztül is. Az eszközök töltése mindössze két órát vesz igénybe.

Specifikációk:

Tömeg: 5,1 gramm (tok: 70,7 gramm)
Üzemidő: 5 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 18 óra
Bluetooth verzió: 5.0 
Hatótáv: 10 méter
Vezérlés: Érintés
Mikrofon: Van 
Töltő: micro USB
Egyebek: IPX5, aptX, AAC, SBC stb.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
i500 TWS

i500 TWS

Az i500 TWS egy egészen remekül felszerelt, viszont vitathatatlanul megfizethető vezeték nélküli fülhallgató, amelynek tervezői nyilvánvaló...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Haylou T33

Haylou T33

A legfejlettebb Qualcomm vezeték nélküli technológiát kínálja a Xiaomi alá tartozó Haylou T33 füles, amelynek belsejében...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Lenovo Air TWS

Lenovo Air TWS

A Lenovo Air TWS akárcsak a legtöbb manapság divatos vezeték nélküli in-ear fülhallgató, az Apple AirPods-ból...

Tovább