KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
BlitzWolf BW-FYE8 kuponok és akciók

BlitzWolf BW-FYE8 leírás

A BlitzWolf BW-FYE8 egy teljesen vezetékek nélkül működő, in-ear fülhallgató, ami megmutatja, milyen az igényes, ám olcsó prémium kategória a kínai hangcuccok között. Qualcomm belső vezérlő chip, dupla driverek grafén membránnal, és nagyon komoly üzemidő jellemzi ezt a terméket, amit akcióban sokszor el lehet már 15-16 ezerért is csípni.

Külső

Az első legfontosabb észrevétel a készülék formatervével kapcsolatban, hogy ez nem egy szolgai Apple Airpods utánzat, kifejezetten saját hangulattal és összhatással rendelkezik. A fülhallgatók önmagukban 5,1 grammot nyomnak, méretük pedig 44,3 x 15,5 x 29,7 mm. A fekete színű fülesekhez most is kapunk töltőtokot, ami az apróságokkal együtt 70,7 grammos súllyal bír, illetve 51,6 x 40,6 x 54,5 mm-es dimenziókkal. A fülhallgatók külső borítása IPX5 védelemmel rendelkezik a vízzel szemben. 

Funkciók

A BlitzWolf BW-FYE8 támogatja a Bluetooth 5.0 technológiát, a készülék lelke egy Qualcomm chip, így az adatátvitel, a hangzás minősége, valamint a hívások színvonala nem is lehet vita tárgya. A fülesek belsejében két egyenként 6 mm-es driverek szolgál egy grafén membrán mögött, így a csöpp méret ellenére kiegyensúlyozott, igényes hangzást biztosítanak. A készülék 20-20kHz frekvencia tartománnyal, 16 ohmos impedanciával, valamint megközelítőleg 97 decibeles érzékenységgel bír. Az aptX, AAC, SBC dekódolás támogatott. A vezeték nélküli összeköttetés hatótávolsága akár 10 méter is lehet.

Üzemidő

A BlitzWolf BW-FYE8 fülesei önmagukban 5 órás működésre képesek átlagosan, ellenben a csomagban található dokkoló, töltőtok segítségével a többszöri újratöltésnek köszönhetően simán mehet a zenehallgatás 18 órán keresztül is. Az eszközök töltése mindössze két órát vesz igénybe.

Specifikációk:

Tömeg: 5,1 gramm (tok: 70,7 gramm)
Üzemidő: 5 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 18 óra
Bluetooth verzió: 5.0 
Hatótáv: 10 méter
Vezérlés: Érintés
Mikrofon: Van 
Töltő: micro USB
Egyebek: IPX5, aptX, AAC, SBC stb.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
Haylou T33

Haylou T33

A legfejlettebb Qualcomm vezeték nélküli technológiát kínálja a Xiaomi alá tartozó Haylou T33 füles, amelynek belsejében...

Tovább
Fej és fülhallgatók
i11 TWS

i11 TWS

Az Apple anno meghatározta a vezeték nélküli fülhallgatók piacát saját termékeivel, és a gyártók azóta is...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Xiaomi Gaming Headset

Xiaomi Gaming Headset

A Xiaomi Gaming Headset, mint ahogyan a nevéből is sejthető elsősorban a játékosok számára készített, kábeles...

Tovább