KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Mi AirDots Pro 2 kuponok és akciók

Xiaomi Mi AirDots Pro 2 leírás

A Xiaomi Mi AirDots Pro 2 a korábbi generációt követő frissítés, amely szintén sikeresnek bizonyult, és elég egyértelműen üzent a világnak, hogy remek vezeték nélküli fülhallgatókat nem csak a cupertinoi gyártó képes alkotni, de bizony az ázsiai manufaktúrák is ott vannak a toppon. A készüléket prémium anyaghasználat jellemzi, ráadásul sikerült valamelyest lejjebb faragni a fülhallgatók tömegéből is, amelyek most mindössze 4,5 grammot nyomnak. Mindegyik fülhallgató természetesen in-ear kialakítású, és a belsejükben 14,2 mm-es hangszóró dolgozik, így a hangzás részletgazdag és kellően telt lesz, ráadásul a mélyebb frekvenciákról sem kell lemondani.

Az LHDC kodek támogatásának köszönhetően sokkal színvonalasabb audioélményre lehet számítani. A Mi AirDots Pro 2-ben a stabil kapcsolatot egy Bluetooth 5.0 modem teszi lehetővé, amelynek köszönhetően a működés sokkal energiatakarékosabb lesz, az összeköttetés stabilabb, és jócskán megnőtt a maximális hatótáv, ami optimális esetben, azaz falak és más akadályok nélkül simán lehet tíz méter is, vagy akár több.

A Mi AirDots Pro 2 vezérlése érintésérzékeny felületekkel történik, a párosított okostelefon vagy táblagép virtuális asszisztense kvázi egyetlen gombnyomással megidézhető, illetve mivel az eszköz támogatja a telefonhívások lebonyolítását a beépített mikrofonok révén, elutasíthatjuk a hívásokat, fogadhatjuk azokat, plusz lehet vezérelni az éppen működésben lévő médialejátszót is.

A fülhallgatók önmagukban nagyjából négy órán át képesek működni, amennyiben igénybe vesszük a mellékelt töltésre is alkalmas tárolót, az üzemidő a többszörösére nőhet, így az apróságok akár 14 órán keresztül eláraszthatnak bennünket zenével. A teljes töltöttség visszanyeréséhez pedig mindössze 70 perc szükséges, ami egyértelmű előrelépés a korábbi generációhoz képest.


Specifikációk:

Tömeg: 4,5 gramm (tok: 50 gramm)
Üzemidő: 4 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 14 óra
Bluetooth verzió: 5.0
Hatótáv: 10 méter
Vezérlés: Érintés
Mikrofon: Van
Töltő: USB-C
Egyebek: LHDC, SBC, AAC stb.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
Xiaomi Mi Airdots Pro 2 (Air2 TWS) Tovább GBMITWAIR2 $63.99 $73.99 2020-11-06 2020-11-06
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
BlitzWolf Airaux AA-ER1

BlitzWolf Airaux AA-ER1

A BlitzWolf Airaux AA-ER1 az Airaux brand első on-ear kialakítású fejhallgatója, ami 2020 nyara óta elérhető...

Tovább
Fej és fülhallgatók
Xiaomi Haylou GT1 Pro

Xiaomi Haylou GT1 Pro

A Xiaomi Haylou GT1 Pro egy in-ear kialakítású vezeték nélküli fülhallgató, ami 10 ezer forint alatti...

Tovább
Fej és fülhallgatók
i500 TWS

i500 TWS

Az i500 TWS egy egészen remekül felszerelt, viszont vitathatatlanul megfizethető vezeték nélküli fülhallgató, amelynek tervezői nyilvánvaló...

Tovább