KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Mi AirDots Pro 2 kuponok és akciók

Xiaomi Mi AirDots Pro 2 leírás

A Xiaomi Mi AirDots Pro 2 a korábbi generációt követő frissítés, amely szintén sikeresnek bizonyult, és elég egyértelműen üzent a világnak, hogy remek vezeték nélküli fülhallgatókat nem csak a cupertinoi gyártó képes alkotni, de bizony az ázsiai manufaktúrák is ott vannak a toppon. A készüléket prémium anyaghasználat jellemzi, ráadásul sikerült valamelyest lejjebb faragni a fülhallgatók tömegéből is, amelyek most mindössze 4,5 grammot nyomnak. Mindegyik fülhallgató természetesen in-ear kialakítású, és a belsejükben 14,2 mm-es hangszóró dolgozik, így a hangzás részletgazdag és kellően telt lesz, ráadásul a mélyebb frekvenciákról sem kell lemondani.

Az LHDC kodek támogatásának köszönhetően sokkal színvonalasabb audioélményre lehet számítani. A Mi AirDots Pro 2-ben a stabil kapcsolatot egy Bluetooth 5.0 modem teszi lehetővé, amelynek köszönhetően a működés sokkal energiatakarékosabb lesz, az összeköttetés stabilabb, és jócskán megnőtt a maximális hatótáv, ami optimális esetben, azaz falak és más akadályok nélkül simán lehet tíz méter is, vagy akár több.

A Mi AirDots Pro 2 vezérlése érintésérzékeny felületekkel történik, a párosított okostelefon vagy táblagép virtuális asszisztense kvázi egyetlen gombnyomással megidézhető, illetve mivel az eszköz támogatja a telefonhívások lebonyolítását a beépített mikrofonok révén, elutasíthatjuk a hívásokat, fogadhatjuk azokat, plusz lehet vezérelni az éppen működésben lévő médialejátszót is.

A fülhallgatók önmagukban nagyjából négy órán át képesek működni, amennyiben igénybe vesszük a mellékelt töltésre is alkalmas tárolót, az üzemidő a többszörösére nőhet, így az apróságok akár 14 órán keresztül eláraszthatnak bennünket zenével. A teljes töltöttség visszanyeréséhez pedig mindössze 70 perc szükséges, ami egyértelmű előrelépés a korábbi generációhoz képest.


Specifikációk:

Tömeg: 4,5 gramm (tok: 50 gramm)
Üzemidő: 4 óra
Üzemidő akkumulátoros tokkal: 14 óra
Bluetooth verzió: 5.0
Hatótáv: 10 méter
Vezérlés: Érintés
Mikrofon: Van
Töltő: USB-C
Egyebek: LHDC, SBC, AAC stb.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
Xiaomi Mi Airdots Pro 2 (Air2 TWS) Tovább GBMITWAIR2 $63.99 $73.99 2020-11-06 2020-11-06
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Fej és fülhallgatók
Xiaomi Haylou GT1

Xiaomi Haylou GT1

A Xiaomi Haylou GT1 egy abszolút megfizethető áron kapható, in-ear kialakítású fülhallgató, amelyet kivételesen nem ahhoz...

Tovább
Fej és fülhallgatók
BlitzWolf AIRAUX AA-UM2

BlitzWolf AIRAUX AA-UM2

A BlitzWolf AIRAUX AA-UM2 egy tényleg szuperolcsó, kifejezetten sportoláshoz kifejlesztett, hallójáratba illeszkedő vezeték nélküli fülhallgató, amely...

Tovább
Fej és fülhallgatók
QCY T5

QCY T5

A QCY T5 egy ergonomikus kialakítású, hallójáratba illeszkedő, vezeték nélküli fülhallgató, amelynek fülesei külön is párosíthatóak....

Tovább