KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok

Xiaomi Hey+

A Xiaomi Hey+ mindenképpen az egyik legjobban felszerelt, és legcsinosabb okoskarkötő, amit csak kapni lehet, és a legjobb az egészben, hogy az ára sem jelent veszélyt a családunk megtakarítására nézve.

A külső borítás fémből és műanyagból készült, azon túl, hogy igazán remekül néz ki, 50 méteres mélységig kiválóan kint tartja a vizet, így a karpereccel a csuklónkon adatokat tudni gyűjteni az úszással kapcsolatos edzéseink eredményességéről.

Egy okoskarkötő erejét igazán akkor tudja megmutatni, ha párosítjuk egy másik eszközzel, ebben a burkolat alatt található negyedik generációs Bluetooth modem fog majd segíteni. Amint a kapcsolat létrejött, a Hey+ megjeleníti majd a fontosabb értesítéseket, jelezni fogja a hívásokat, és a szöveges üzeneteket, a különféle applikációk notifikációi mellett.

Mindent tisztán látni fogunk hála az aprócska, ám tűéles AMOLED képernyőnek, ami 0,95 hüvelykes, és 240x120 pixeles felbontással bír. A karperecet a gyártásakor ellátták pulzusszámlálóval, lépésszámlálóval, képes monitorozni az alvásunkat, figyelmeztet ha sokáig nem mozogtunk, illetve az ébresztési funkciónak köszönhetően finom rezgések révén kelt majd minket, hogy másokat ne riasszunk fel az álmából. A Xiaomi Hey+ csinos házában egy 120 mAh kapacitású akkumulátor található, ami a gyártó szerint képes akár 18 napos készenléti időt is biztosítani, és ehhez alig két órás töltési idő szükséges. A készülék bármilyen eszközzel képes tartósan párosulni, amennyiben az legalább Android 4.4 KitKat, Vág iOS 9.0 operációs rendszert futtat.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okoskarkötők
Honor Band 3

Honor Band 3

A Honor Band 3 a márka jellegéből adódóan nem meglepő módon elsősorban a fiatalok számára lett...

Tovább
Okoskarkötők
ID115 Plus okoskarkötő

ID115 Plus okoskarkötő

Az ID115 Plus egy jól felszerelt okoskarkötő, ami elsősorban, de nem kizárólag a sportos életvitelű felhasználók...

Tovább
Okoskarkötők
Honor Band 5

Honor Band 5

A Honor Band 5 az igényesebb okoskarkötők egyike, igényesebb tulajdonosok számára. Nem állítjuk, hogy képes kiváltani...

Tovább