KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Lenovo HX06 okoskarkötő kuponok és akciók

Lenovo HX06 okoskarkötő leírás

A Lenovo HX06 egy fitnesz funkciókra kiélezett, csinos formatervvel rendelkező, kiválóan használható okoskarkötő. Persze nem csupán a sportemberek, de a krónikus betegségben szenvedőknek is nagy segítség lehet a készülék, amelynek jellemzői közül fogunk az alábbiakban csemegézni, szigorúan a teljesség igénye nélkül!

Elsőnek megemlítenénk, hogy a masina vízálló, így nem fogja zavarni sem az izzadtságunk, vagy az esőcseppek, hála az IP67 minősítésnek megfelelő külső borításnak . A minőségi képernyők hívei biztosan örömmel fogják konstatálni a karkötő OLED paneles képernyőjét, ami a csupán 0,87 colos mérete ellenére kiváló képminőséget biztosít.

Amennyiben sikerült Bluetooth 4.2 kapcsolaton keresztül párosítani valamely eszközt, ezen a kijelzőn fognak megjelenni annak értesítései, jelezni fogja az üzeneteket, és a hívásokat egyaránt. De az igazán központi fícsörök az egészséggel, illetve a testmozgással kapcsolatosak, a kütyü számlálja a lépéseket, figyelmeztet ha túl sokáig ülünk egy helyben, monitorozza az alvásunkat, ha ez az óhajunk. A riasztási opció finom rezgések révén történik, így csupán mi fogunk felkelni reggel, a család nem, ezt a lehetőséget vezetés közben is használhatjuk, az elvalvás, bóbiskolás elkerülése végett.

A Lenovo HX06 belsejében 60 mAh kapacitású akkumulátor található, ami több napos készenléti idővel kecsegtet. A készüléket bármilyen eszközzel képesek vagyunk párosítani, amennyiben az legalább Android 4.4, vagy iOS 8.0 operációs rendszert futtat.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okoskarkötők
F1 okoskarkötő

F1 okoskarkötő

Az F1 okoskarkötő egy igazán remek vétel, ami kedvező ára ellenére számos hasznos funkcióval rendelkezik, és...

Tovább
Okoskarkötők
Xiaomi Mi Smart Band 4C

Xiaomi Mi Smart Band 4C

A Xiaomi Mi Band 4C nem más igazából, mint a Redmi Band globális piacra szánt kiadása,...

Tovább
Okoskarkötők
Gocomma B1

Gocomma B1

Manapság már szinte filléres áron lehet vásárolni kiváló felszereltséggel rendelkező okos, avagy fitnesz karkötőket, ki melyik...

Tovább