KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Lenovo HX06 okoskarkötő kuponok és akciók

Lenovo HX06 okoskarkötő leírás

A Lenovo HX06 egy fitnesz funkciókra kiélezett, csinos formatervvel rendelkező, kiválóan használható okoskarkötő. Persze nem csupán a sportemberek, de a krónikus betegségben szenvedőknek is nagy segítség lehet a készülék, amelynek jellemzői közül fogunk az alábbiakban csemegézni, szigorúan a teljesség igénye nélkül!

Elsőnek megemlítenénk, hogy a masina vízálló, így nem fogja zavarni sem az izzadtságunk, vagy az esőcseppek, hála az IP67 minősítésnek megfelelő külső borításnak . A minőségi képernyők hívei biztosan örömmel fogják konstatálni a karkötő OLED paneles képernyőjét, ami a csupán 0,87 colos mérete ellenére kiváló képminőséget biztosít.

Amennyiben sikerült Bluetooth 4.2 kapcsolaton keresztül párosítani valamely eszközt, ezen a kijelzőn fognak megjelenni annak értesítései, jelezni fogja az üzeneteket, és a hívásokat egyaránt. De az igazán központi fícsörök az egészséggel, illetve a testmozgással kapcsolatosak, a kütyü számlálja a lépéseket, figyelmeztet ha túl sokáig ülünk egy helyben, monitorozza az alvásunkat, ha ez az óhajunk. A riasztási opció finom rezgések révén történik, így csupán mi fogunk felkelni reggel, a család nem, ezt a lehetőséget vezetés közben is használhatjuk, az elvalvás, bóbiskolás elkerülése végett.

A Lenovo HX06 belsejében 60 mAh kapacitású akkumulátor található, ami több napos készenléti idővel kecsegtet. A készüléket bármilyen eszközzel képesek vagyunk párosítani, amennyiben az legalább Android 4.4, vagy iOS 8.0 operációs rendszert futtat.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okoskarkötők
Honor Band 5i

Honor Band 5i

A Honor Band 5i akkor is jó vétel lenne, ha nem volna azon kívül más különleges...

Tovább
Okoskarkötők
Y2 Plus okoskarkötő

Y2 Plus okoskarkötő

Az Y2 Plus egy letisztult és jövőt idéző formatervvel rendelkező, jól felszerelt, ám mégis barátságos áron...

Tovább
Okoskarkötők
Xiaomi Hey+

Xiaomi Hey+

A Xiaomi Hey+ mindenképpen az egyik legjobban felszerelt, és legcsinosabb okoskarkötő, amit csak kapni lehet, és...

Tovább