KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Lenovo HX06 okoskarkötő kuponok és akciók

Lenovo HX06 okoskarkötő leírás

A Lenovo HX06 egy fitnesz funkciókra kiélezett, csinos formatervvel rendelkező, kiválóan használható okoskarkötő. Persze nem csupán a sportemberek, de a krónikus betegségben szenvedőknek is nagy segítség lehet a készülék, amelynek jellemzői közül fogunk az alábbiakban csemegézni, szigorúan a teljesség igénye nélkül!

Elsőnek megemlítenénk, hogy a masina vízálló, így nem fogja zavarni sem az izzadtságunk, vagy az esőcseppek, hála az IP67 minősítésnek megfelelő külső borításnak . A minőségi képernyők hívei biztosan örömmel fogják konstatálni a karkötő OLED paneles képernyőjét, ami a csupán 0,87 colos mérete ellenére kiváló képminőséget biztosít.

Amennyiben sikerült Bluetooth 4.2 kapcsolaton keresztül párosítani valamely eszközt, ezen a kijelzőn fognak megjelenni annak értesítései, jelezni fogja az üzeneteket, és a hívásokat egyaránt. De az igazán központi fícsörök az egészséggel, illetve a testmozgással kapcsolatosak, a kütyü számlálja a lépéseket, figyelmeztet ha túl sokáig ülünk egy helyben, monitorozza az alvásunkat, ha ez az óhajunk. A riasztási opció finom rezgések révén történik, így csupán mi fogunk felkelni reggel, a család nem, ezt a lehetőséget vezetés közben is használhatjuk, az elvalvás, bóbiskolás elkerülése végett.

A Lenovo HX06 belsejében 60 mAh kapacitású akkumulátor található, ami több napos készenléti idővel kecsegtet. A készüléket bármilyen eszközzel képesek vagyunk párosítani, amennyiben az legalább Android 4.4, vagy iOS 8.0 operációs rendszert futtat.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okoskarkötők
Honor Band 6 okoskarkötő

Honor Band 6 okoskarkötő

A Honor Band 6 okoskarkötő funkciókban már van annyira gazdag, hogy megkaphatja a tiszteletbeli okosóra címet....

Tovább
Okoskarkötők
Honor Band 5

Honor Band 5

A Honor Band 5 az igényesebb okoskarkötők egyike, igényesebb tulajdonosok számára. Nem állítjuk, hogy képes kiváltani...

Tovább
Okoskarkötők
Redmi Band

Redmi Band

2020 áprilisában mutatták be a Xiaomi alatt tevékenykedő Redmi márka okoskarkötőjét, ami a Redmi Band névre...

Tovább