KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
M4 okoskarkötő kuponok és akciók

M4 okoskarkötő leírás

Az M4 okoskarkötő külalakját tekintve sokban merített a Xiaomi Mi Band készülékek negyedik generációjának formatervéből,de mi úgy gondoljuk ennek inkább örülni kell, a kínai kultúrában egyébként a másolás a tisztelet jele. A dizájn sportos fiatalos nagyon vagány és menő, viszont nem igazán illik puccos rendezvényekre, elegáns alkalmakra. Persze egy okoskarkötő nem is feltétlenül ilyen környezetben való, már csak a felhasználás módjait tekintve sem. A szilikon anyagú szíj cserélhető, a készülék háza pedig vízálló, mégpedig az IP67 minősítésnek megfelelően. Ez nem jelent mélyvízi búvárkodást,ellenben a szerkezet jó eséllyel fog túlélni egy esőt, kézmosást, kisebb fröccsenéseket, és és más hasonló hatásokat. A kijelző teljesen átlagos felhasználói élményt biztosít, a mérete 0,96 hüvelyk, a gyártáskor felhasznált panel TFT, felbontása pedig 128 x 96 képpont. A megjelenítő található egy kör, ezzel lehetséges a készülék aktiválása, illetve egy adott menüpontból vissza is lehet vele navigálni.

A sportolás szerelmesei kiváló társat fognak találni az M4-ben, hiszen az képes a keringési rendszert akár 24 órán keresztül monitorozni, a pulzusmérés mellett egyébként elérhető a vérnyomásmérés is, ám ez a funkció egyelőre a termék kategórián belül is legendásan pontatlan, nem igazán érdemes rá hagyatkozni. Ez nem a készülék hibája, egyszerűen a technológia nem áll ezen a szinten, legalábbis jelenleg. Az egészség megőrzésének egyik fontos alappillére a pihentető alvás, amelynek ciklusát képes az eszköz monitorozni,ezeken kívül pedig elérhetőek a szokásos lehetőségek mint az elégetett kalóriák számlálása, a mozgás és az ivás figyelmeztető, illetve a karkötő jegyzi a megtett lépéseket, illetve távolságot. Természetesen a készülék több sportüzemmódot is ismer, ezek segítségével még magasabbra teheted a lécet edzés közben, és a legtöbbet hozhatod ki magadból.

 A karkötő akkor képes a legtöbbet nyújtani a felhasználó számára, ha sikeresen össze van párosítva valamilyen okostelefonnal vagy táblagéppel. Ehhez elengedhetetlen lesz a burkolat alatt található negyedik generációs Bluetooth modem, amivel lényegében az összes manapság használatban lévő eszközzel megoldható az összeköttetés. Amikor fennáll a stabil kapcsolat, az óra alkalmassá válik a bejövő hívások, illetve a különböző alkalmazások értesítéseinek valamint a bejövő szöveges üzenetek kijelzésére. Akárcsak a többi hasonló készüléknél. Az is nagyon klassz, hogy ha netán nem találnád a párosított eszközt azt a karkötővel meg lehet csörgetni. Az M4 okoskarkötő belsejében 105 mAh kapacitású akkumulátor őrzi a készülék működéséhez elengedhetetlen delejt, a gyártói adatlap szerint lehetséges a 30 napos készenléti idő, aktív felhasználással pedig 5-10 napos üzemidőre lehet számítani. 

 

Specifikációk: 

Kijelző: 0,96 colos TFT LCD 128x96
Vízállóság: IP67
Sport módok: Vannak
Pulzusmérő: Van
Alvásfigyelés: Van
Hívások jelzése: Van
Értesítések jelzése: Van
BT kamera: Nincs
Zene vezérlés: Nincs
Szíj: TPE műanyag
Bluetooth: 4.0
GPS: Nincs
NFC: Nincs
Akkumulátor: 105 mAh
Üzemidő: 5-10 nap 
Kompatibilitás: Android, iOS
Méretek:  45 x 26 x 19 mm
Tömeg: 18 gramm

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okoskarkötők
Xiaomi Mi Smart Band 4C

Xiaomi Mi Smart Band 4C

A Xiaomi Mi Band 4C nem más igazából, mint a Redmi Band globális piacra szánt kiadása,...

Tovább
Okoskarkötők
Honor Band 4

Honor Band 4

A Honor Band 4 egy méltán sikeres okoskarkötő széria tagja, ami hozza az elődök minden szeretett...

Tovább
Okoskarkötők
M3 Plus okoskarkötő

M3 Plus okoskarkötő

Az M3 Plus egyike a kiváló ázsiai viselhető kiegészítőknek, ami jó választás lehet, ha nincs szükségünk...

Tovább