KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
M4 okoskarkötő kuponok és akciók

M4 okoskarkötő leírás

Az M4 okoskarkötő külalakját tekintve sokban merített a Xiaomi Mi Band készülékek negyedik generációjának formatervéből,de mi úgy gondoljuk ennek inkább örülni kell, a kínai kultúrában egyébként a másolás a tisztelet jele. A dizájn sportos fiatalos nagyon vagány és menő, viszont nem igazán illik puccos rendezvényekre, elegáns alkalmakra. Persze egy okoskarkötő nem is feltétlenül ilyen környezetben való, már csak a felhasználás módjait tekintve sem. A szilikon anyagú szíj cserélhető, a készülék háza pedig vízálló, mégpedig az IP67 minősítésnek megfelelően. Ez nem jelent mélyvízi búvárkodást,ellenben a szerkezet jó eséllyel fog túlélni egy esőt, kézmosást, kisebb fröccsenéseket, és és más hasonló hatásokat. A kijelző teljesen átlagos felhasználói élményt biztosít, a mérete 0,96 hüvelyk, a gyártáskor felhasznált panel TFT, felbontása pedig 128 x 96 képpont. A megjelenítő található egy kör, ezzel lehetséges a készülék aktiválása, illetve egy adott menüpontból vissza is lehet vele navigálni.

A sportolás szerelmesei kiváló társat fognak találni az M4-ben, hiszen az képes a keringési rendszert akár 24 órán keresztül monitorozni, a pulzusmérés mellett egyébként elérhető a vérnyomásmérés is, ám ez a funkció egyelőre a termék kategórián belül is legendásan pontatlan, nem igazán érdemes rá hagyatkozni. Ez nem a készülék hibája, egyszerűen a technológia nem áll ezen a szinten, legalábbis jelenleg. Az egészség megőrzésének egyik fontos alappillére a pihentető alvás, amelynek ciklusát képes az eszköz monitorozni,ezeken kívül pedig elérhetőek a szokásos lehetőségek mint az elégetett kalóriák számlálása, a mozgás és az ivás figyelmeztető, illetve a karkötő jegyzi a megtett lépéseket, illetve távolságot. Természetesen a készülék több sportüzemmódot is ismer, ezek segítségével még magasabbra teheted a lécet edzés közben, és a legtöbbet hozhatod ki magadból.

 A karkötő akkor képes a legtöbbet nyújtani a felhasználó számára, ha sikeresen össze van párosítva valamilyen okostelefonnal vagy táblagéppel. Ehhez elengedhetetlen lesz a burkolat alatt található negyedik generációs Bluetooth modem, amivel lényegében az összes manapság használatban lévő eszközzel megoldható az összeköttetés. Amikor fennáll a stabil kapcsolat, az óra alkalmassá válik a bejövő hívások, illetve a különböző alkalmazások értesítéseinek valamint a bejövő szöveges üzenetek kijelzésére. Akárcsak a többi hasonló készüléknél. Az is nagyon klassz, hogy ha netán nem találnád a párosított eszközt azt a karkötővel meg lehet csörgetni. Az M4 okoskarkötő belsejében 105 mAh kapacitású akkumulátor őrzi a készülék működéséhez elengedhetetlen delejt, a gyártói adatlap szerint lehetséges a 30 napos készenléti idő, aktív felhasználással pedig 5-10 napos üzemidőre lehet számítani. 

 

Specifikációk: 

Kijelző: 0,96 colos TFT LCD 128x96
Vízállóság: IP67
Sport módok: Vannak
Pulzusmérő: Van
Alvásfigyelés: Van
Hívások jelzése: Van
Értesítések jelzése: Van
BT kamera: Nincs
Zene vezérlés: Nincs
Szíj: TPE műanyag
Bluetooth: 4.0
GPS: Nincs
NFC: Nincs
Akkumulátor: 105 mAh
Üzemidő: 5-10 nap 
Kompatibilitás: Android, iOS
Méretek:  45 x 26 x 19 mm
Tömeg: 18 gramm

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okoskarkötők
Honor Band 3

Honor Band 3

A Honor Band 3 a márka jellegéből adódóan nem meglepő módon elsősorban a fiatalok számára lett...

Tovább
Okoskarkötők
Y2 Plus okoskarkötő

Y2 Plus okoskarkötő

Az Y2 Plus egy letisztult és jövőt idéző formatervvel rendelkező, jól felszerelt, ám mégis barátságos áron...

Tovább
Okoskarkötők
Xiaomi Mi Band 6

Xiaomi Mi Band 6

2021 tavaszán mutatkozott be a Xiaomi Mi Band 6, ami a nemzetközi piacokon mint Xiaomi Mi...

Tovább