KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Mi Band 6 kuponok és akciók

Xiaomi Mi Band 6 leírás

2021 tavaszán mutatkozott be a Xiaomi Mi Band 6, ami a nemzetközi piacokon mint Xiaomi Mi Smart Band 6 kerül majd forgalomba. A készülékben egyesül a kínai gyártó aktivitásmérőkkel kapcsolatos összes addigi ismerete és tapasztalata, ami a korábbiak modellekhez képest sokkal nagyobb organikus megjelenítőt, számos új funkciót, viszont az elődökhöz méltóan továbbra is kedvező árazást jelent.

Külső

A karkötő külső borítása jól megszokott módon polikarbonátból készült, miközben a szíj az eddigi hagyományoknak megfelelően szilikonból van. A Xiaomi Mi Band 6 külső borítása az 5ATM minősítés szerint ellenáll a víznek, vagyis elméletileg akár 50 méter mélységig is alá lehet ereszkedni a készülékkel. Az okoskarkötő dimenziói a következők: 47,4 x 18,6 x 12,7 mm, a pontos tömeget egyelőre még nem fedték fel.

Kijelző

Komoly változáson esett át a megjelenítő, ami ezúttal 50 százalékkal nagyobb, mint amekkorát az elődön, vagyis a Mi Band 5-ön alkalmaztak az ázsiai szakemberek. A kijelző most már nem téglalap alakú, hanem sokkal inkább afféle kapszula formájú kialakítást kapott, ráadásul a panelt nagyon vékony keretek veszik körül. A képernyő 1,56 hüvelykes képátlót, AMOLED panelt, 486 x 152 pixeles felbontást, akár 450 nites fényerőt, ujjlenyomat – taszító edzett üveg bevonatot egyaránt biztosít. Ami az elérhető óralapok számát illeti, elképesztő mennyiségben állnak rendelkezésre, akár 130-nál többet is letölthetünk a készülékre, és a kínálat folyamatosan bővül.

Funkciók

A Xiaomi Mi Band 6 rengeteg funkciót kínál a mozogni vágyók számára. Ezek között megtalálható: 30 különböző sport üzemmód, 24 órás pulzusmérés, véroxigénszint monitorozás, légzés megfigyeléssel kiegészített alvásmonitorozás, lépésszámlálás, stressz mérés, ráadásul a készülék automatikusan érzékeli, ha belekezdünk a munkavégzésbe, nem feltétlenül kell külön állítgatni, igaz ez a funkció egyelőre csak 6 különböző mozgásfajtára érvényes. A készülék belsejében a vezeték nélküli kapcsolatokat egy Bluetooth 5.0 modem biztosítja, amely Android 5.0 és iOS 10 felett bármilyen készülékkel képes kommunikálni. A készüléknek van egy olyan kiadása, amelyben NFC chip is megtalálható, így ez a variáns fizetésre is használható, viszont ez az eddigi értesülések alapján nem jelenik meg a nemzetközi forgalomban.

Akkumulátor

A Xiaomi Mi Band 6 polikarbonát burkolata alatt egy 125 mAh kapacitású lítium-polimer technológiára épülő akkumulátor található, amelyet a felhasználó most sem tud házilag cserélni. A telepnek és az optimalizáltságnak köszönhetően az aktivitásmérő képes normál használattal akár 14 napig üzemelni egyetlen feltöltéssel, de elérhető egy energiatakarékos üzemmód is, korlátozott funkcionalitással, amelynek köszönhetően akár 90 napig is üzemelhet a szerkezet. A töltés a már jól megszokott mágneses kábellel történik, ami ott lesz majd a készülék dobozában.

Specifikációk:

Kijelző: 1,56 hüvelykes AMOLED panel 486 x 152 felbontás
Vízállóság: 5ATM
Sport módok: 30
Pulzusmérő: van
Alvásfigyelés: van
Hívások jelzése: van
Értesítések jelzése: van
BT kamera: van
Zene vezérlés: van
Szíj: szilikon
Bluetooth: 5.0
GPS: nincs
NFC: nincs (globális kiadásban)
Akkumulátor: 125 mAh
Üzemidő: 14 napos működés normál felhasználással
Kompatibilitás: min. Android 5.0 vagy iOS 10
Méretek: 47,4 x 18,6 x 12,7 mm
Tömeg:

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
Xiaomi Mi Band 6 Tovább AE358D7611F1 50 2022-11-02
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okoskarkötők
Honor Band 5i

Honor Band 5i

A Honor Band 5i akkor is jó vétel lenne, ha nem volna azon kívül más különleges...

Tovább
Okoskarkötők
Ticwris GTX

Ticwris GTX

Ívelt kijelző, vízálló külső burkolat, kellemes formaterv és számos funkció jellemzi a Ticwris GTX okoskarkötőt, ami...

Tovább
Okoskarkötők
Honor Band 3

Honor Band 3

A Honor Band 3 a márka jellegéből adódóan nem meglepő módon elsősorban a fiatalok számára lett...

Tovább