KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
M3 Plus okoskarkötő kuponok és akciók

M3 Plus okoskarkötő leírás

Az M3 Plus egyike a kiváló ázsiai viselhető kiegészítőknek, ami jó választás lehet, ha nincs szükségünk egy okosóra minden funkciójára, viszont akadnak opciók, amikről nem mondanánk le.

A készülék kijelzője 0,96 colos és IPS technológiát használ, így szinte minden szögből kiválóan látható. És mire jó egy ilyen apró masina? mérni lehet vele a pulzust, ami nem csupán a sportemberek számára lehet hasznos funkció. A készülék a lépéseket is számolja, figyelmeztet, ha túl sokáig ültünk egy helyben, illetve ha már túl régóta nem fogyasztottunk folyadékot. Az M3 Plus képes minket gyengéden, mindössze rezgések révén ébreszteni, ezt egyébként a velünk élők is meg fogják hálálni. Alvásmonitorozó opció is van a karkötőnek köszönhetően.

Amennyiben a masina sikeresen kapcsolódott egy másik okoseszközzel irányíthatjuk annak kameráját is, és a karkötő figyelmeztet minket, ha netán a párosított készülék kívül kerülne a Bluetooth kapcsolat hatótávján. Az apróság burkolata alatt 80 mAh kapacitású akkumulátor található, ami a gyártói leírások értelmében képes akár 15 napos készenléti időt is biztosítani. A töltés mindössze két órát vesz el az életünkből. Az M3 Plus IP67 szabványnak megfelelően áll ellen az elemek hatásainak.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okoskarkötők
Huawei Band 3 Pro

Huawei Band 3 Pro

A Huawei Band 3 Pro okoskarkötő már egy felsőbb szintet képvisel, de ez nem jelenti azt,...

Tovább
Okoskarkötők
Ticwris GTX

Ticwris GTX

Ívelt kijelző, vízálló külső burkolat, kellemes formaterv és számos funkció jellemzi a Ticwris GTX okoskarkötőt, ami...

Tovább
Okoskarkötők
Y2 Plus okoskarkötő

Y2 Plus okoskarkötő

Az Y2 Plus egy letisztult és jövőt idéző formatervvel rendelkező, jól felszerelt, ám mégis barátságos áron...

Tovább