KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Redmi Band kuponok és akciók

Redmi Band leírás

2020 áprilisában mutatták be a Xiaomi alatt tevékenykedő Redmi márka okoskarkötőjét, ami a Redmi Band névre hallgat, és egyértelműen a már korábban forgalomba helyezett Mi Band 4 utódjának tekinthetjük, ráadásul a készülék nem csak olcsóbb, mint a szóban forgó modell, de számos téren előrelépést is jelent ahhoz képest.

A készülék külső burkolata első blikkre semmi extra, műanyagból készült, a borítás azonban megfelel az 5ATM minősítésnek, vagyis akár 50 méter mélyre is aláereszkedhetünk a karkötővel a csuklónkon. Ami viszont igazán szuper a készülékben, az hogy a megjelenítő immáron egy kicsit nagyobb: 1,08 colos LCD panelről van szó, 128 x 220 pixeles felbontással, 200 nites fényerővel.

A Redmi Band rendelkezik minden szükséges fitnesszel és testmozgással kapcsolatos funkcióval, tehát kapunk pulzusmérőt, alvásfigyelést, az edzéseket még hatékonyabbá tévő sport üzemmódokat, illetve lépésszámlálót is. Az okoskarkötő szíja TPU műanyagból készült, és bármikor cserélhető, ami nyilvánvalóan sokat hozzáad a készülék élettartamához.

A Redmi Band teljes potenciáljához persze akkor férhetünk hozzá, ha csatlakoztatjuk egy legalább Android 4.4 vagy iOS 10 operációs rendszert futtató telefonhoz, táblagéphez, az ehhez szükséges feltételeket a karkötő burkolata alatt található Bluetooth 5.0 modem biztosítja. Miután létrejött az összeköttetés a Redmi Band jelzi a párosított eszköz értesítéseit, a bejövő hívásokat, irányíthatóvá válik annak zenelejátszója, illetve kamerája.

Az NFC és GPS funkciókról sajnos le kell mondani, viszont a karkötő képes valamire, amire a legtöbb hasonló árban kapható tracker egyáltalán nem. A szerkezet belsejében 130 mAh kapacitású akkumulátor található, amely lehetővé teszi az akár 14 napos üzemidőt is, ami nagyon korrektek számít, de nem ez a szenzációs ebben a készülékben. A Redmi Band töltését egy USB-A, tehát hagyományos, megszokott méretű USB csatlakozón keresztül menedzselhetjük, így a célra igénybe mehetünk bármilyen laptopot, asztali számítógépet, konzolt, vagy bármit amin USB portok vannak. 

Specifikációk: 

Kijelző: 1,08 colos LCD 128 x 220 
Vízállóság: 5ATM 
Sport módok: Vannak
Pulzusmérő: Van
Alvásfigyelés: Van
Hívások jelzése: Van
Értesítések jelzése: Van
BT kamera: Van
Zene vezérlés: Van
Szíj: TPU
Bluetooth: 5.0
GPS: Nincs
NFC: Nincs
Akkumulátor: 130 mAh
Üzemidő: 14 nap
Kompatibilitás: Android 4.4, iOS 10+
Méretek: 58,69 x 20,72 x 16,52 mm
Tömeg: 13 g

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
Xiaomi Redmi Band 4 Smart Heart Rate Tracker Waterproof Bracelet Touch Large Color Screen Wristband Tovább R5C3600C1E553001 $14.99 $19.99 2020-12-21 2020-12-31 CN
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okoskarkötők
Honor Band 5

Honor Band 5

A Honor Band 5 az igényesebb okoskarkötők egyike, igényesebb tulajdonosok számára. Nem állítjuk, hogy képes kiváltani...

Tovább
Okoskarkötők
Honor Band 4

Honor Band 4

A Honor Band 4 egy méltán sikeres okoskarkötő széria tagja, ami hozza az elődök minden szeretett...

Tovább
Okoskarkötők
Honor Band 6 okoskarkötő

Honor Band 6 okoskarkötő

A Honor Band 6 okoskarkötő funkciókban már van annyira gazdag, hogy megkaphatja a tiszteletbeli okosóra címet....

Tovább