KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Honor Band 6 okoskarkötő kuponok és akciók

Honor Band 6 okoskarkötő leírás

A Honor Band 6 okoskarkötő funkciókban már van annyira gazdag, hogy megkaphatja a tiszteletbeli okosóra címet. A figyelmet pedig azért érdemli meg, mert 1,47 hüvelykes OLED kijelzőt, 5ATM szabvány szerinti vízállóságot, Bluetooth 5.0 modemet, intelligens, 24 órás pulzusmérést, és akár 14 napos üzemidőt kínál. Mivel a vételára általában megáll 20 ezer forint alatt, a karkötő megvásárlása még mindig a pénztárcakímélő befektetések közé tartozik, sőt, kuponos akciókban pedig még ennél olcsóbban is lecsaphatunk rá.

Külső

A Honor Band 6 borítása műanyagból készült, a szíj anyaga pedig szilikon, utóbbi nélkül a készülék mindössze 18 grammot nyom. Ami a karkötő méreteit illeti 43 x 25 x 11 mm-es dimenziókkal lehet kalkulálni. Ha szeretünk úszni vagy szenvedélyünk a búvárkodás, akkor sem kell lemondani a készülék viseléséről, mert az 50 méter mélységig vízálló, megkapta az 5ATM minősítést. Az okoskarkötő választható rózsaszín, fehér és fekete árnyalatokban.

Kijelző

A Honor Band 6 organikus AMOLED képernyővel büszkélkedhet, ami azért nem túl gyakori az aktivitásmérők között. Ez egy hosszúkás téglalap alakú kijelző, ami 1,47 hüvelykes képátló mellett 368 x 194 pixeles felbontást kínál, az OLED panelekre jellemző végtelen betekintési szögek és gyönyörű színek mellett. A megjelenítő érintésérzékeny, több, mint száz egyedi számlap közül választhatunk, ami szintén kevésbé jellemző az okoskarkötők világában.

Funkciók

A Honor Band 6 többek között az alábbi hardveres összetevőket és funkciókat kínálja: Bluetooth 5.0 modem, párosított eszköz értesítéseinek jelzése, multimédia lejátszó vezérlés, kamera irányítás, adatok szinkronizálása a Huawei Sport Health alkalmazás segítségével. Az optikai szenzor lehetővé teszi a pulzusmérést, a véroxigénszint mérést, az alvási minőség megfigyelését, illetve a vérnyomás számítását. Ha komoly eredményeket szeretnénk, akkor mindenképpen használjunk orvosi műszereket, az ilyen kiegészítők pontossága hagy némi kívánnivalót maga után, kivéve ha pulzusmérésről van szó, abban megbízhatók. Kapunk még lépésszámlálót, 10 sport üzemmódot, a keringési rendszer 24 órás megfigyelése is lehetséges. Fontos megemlíteni, hogy bár a készülék elvileg működhet iOS operációs rendszert futtató telefonokkal, a legtöbb funkciót nem fogjuk tudni használni. Példának okáért a pitvarfibrilláció szűrése csak akkor lehetséges, ha Android rendszert futtató mobilunk van. Nem lehetetlen, hogy bizonyos opciók működni fognak egy iPhone mellett is, de maradjunk annyiban, hogy hivatalosan nem támogatottak. Ébresztőóra, időjárás információ, stopper, párosított telefon megcsörgetése - ezek a klasszikusok is jelen vannak a felhozatalban.

Üzemidő

Üzemidő tekintetében a jövendőbeli Honor Band 6 tulajdonosok nagyjából 10-14 napos működésre számíthatnak, a töltési folyamat megközelítőleg 65 percet fog elrabolni az életükből, de jó hír, hogy van gyorstöltés opció is. Mindössze 5 percig kell a mágneses kábel segítségével táplálni a készüléket, ami ezután képes lesz akár két teljes napig is működni. Az akkumulátor egyébként 180 mAh kapacitású, házilag nem cserélhető.

Specifikációk: 

Kijelző: 1,47 hüvelykes OLED képernyő 368 x 194 pixel felbontás
Vízállóság: 5ATM 
Sport módok: vannak, összesen 10
Pulzusmérő: van
Alvásfigyelés: van
Hívások jelzése:van
Értesítések jelzése: van
BT kamera: van
Zene vezérlés: van
Szíj: szilikon
Bluetooth: 5.0
GPS: nincs
NFC: nincs
Akkumulátor: 180 mAh
Üzemidő: 10-14 nap
Kompatibilitás: minimum Android 5.0, iOS nem támogatott
Méretek: 43 x 25 x 11 mm
Tömeg: 18 gramm szíj nélkül

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okoskarkötők
M4 okoskarkötő

M4 okoskarkötő

Az M4 okoskarkötő külalakját tekintve sokban merített a Xiaomi Mi Band készülékek negyedik generációjának formatervéből,de mi...

Tovább
Okoskarkötők
Lenovo HX06 okoskarkötő

Lenovo HX06 okoskarkötő

A Lenovo HX06 egy fitnesz funkciókra kiélezett, csinos formatervvel rendelkező, kiválóan használható okoskarkötő. Persze nem csupán...

Tovább
Okoskarkötők
Y2 Plus okoskarkötő

Y2 Plus okoskarkötő

Az Y2 Plus egy letisztult és jövőt idéző formatervvel rendelkező, jól felszerelt, ám mégis barátságos áron...

Tovább