KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok

Xiaomi Mi Band 3

A Xiaomi Mi Band egy remek ár/érték arányú okoskarkötő, amelynek piacra dobásával a Xiaomi egy régi adósságot törlesztett, hiszen sokat kellett várni a készülék érkezésére. Sok korábban is szeretett tulajdonság megmaradt, de azért akadnak szép számmal ujitssok is.

A frissített jellemzők közé tartozik a képernyő, ami ezúttal is OLED technológiára épül, ám most kissé nagyobbra sikeredett, és 0,78 colos méretet kapott. Ez több megjelenített adadot jelent, ami fontos lehet, ha nem szeretnénk bármi is elkerülné a figyelmünket. Újítottak a külső borításon is, ami immáron 50 méter vízben is megóvja a karkötő hardverelemeit, szóval már a búvárkodás sem lehetetlen egy ilyen masinával a csuklónkon. Párosított eszközökkel a karkötő a belsejében található 4.1-es Bluetooth modeme révén képes, ha létrejött egy stabil kapcsolat, tudjuk fogadni a telefonhívásokat, és megjelennek majd az alkalmazások értesítései is. A Xiaomi Mi Band 3 bármilyen eszközzel párosítható, ami legalább Android 4.4, vagy iOS 9.0 operációs rendszert futtat, ennél korábbi disztribúcióval működő masinák szerencsére már nem igazán vannak használatban, forgalomban meg pláne.

Aki sportolni szeretne, annak ott lesz a rengeteg témába vágó üzemmód és érzékelő, olyanok, mint a pulzusmérő, a lépésszámláló, az alvásmonitorozás, sőt az apró gépezet arra is figyelmeztet, ha már túl régóta nem nyújtottuk kis lábunkat. Az új generáció nagyobb akkumulátort hozott magával, ami ezúttal már 110 mAh kapacitással rendelkezik. A gyártói leírások értelmében ez a picinyke telep képes akár 20 napos készenléti időt is produkálni, ami valóban meggyőző adat.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
Original Xiaomi Mi band 3 Smart Watch OLED Display Heart Rate Monitor Bracelet International Version Tovább 151158 / 2019-10-24 11.3
Original Xiaomi Mi band 3 Smart Wristband OLED Display 50M Waterproof Heart Rate Monitor Bracelet - Black Tovább BGHU483 17.49 2019-10-25 10.25 00:0 80
Original Xiaomi Mi band 3 Smart Watch OLED Display Heart Rate Monitor Bracelet International Version - Black (In Stock) Tovább BGHU506 14 100
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okoskarkötők
Honor Band 4

Honor Band 4

A Honor Band 4 egy méltán sikeres okoskarkötő széria tagja, ami hozza az elődök minden szeretett...

Tovább
Okoskarkötők
Y2 Plus okoskarkötő

Y2 Plus okoskarkötő

Az Y2 Plus egy letisztult és jövőt idéző formatervvel rendelkező, jól felszerelt, ám mégis barátságos áron...

Tovább
Okoskarkötők
Xiaomi Hey+

Xiaomi Hey+

A Xiaomi Hey+ mindenképpen az egyik legjobban felszerelt, és legcsinosabb okoskarkötő, amit csak kapni lehet, és...

Tovább