KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Mi Smart Band 4C kuponok és akciók

Xiaomi Mi Smart Band 4C leírás

A Xiaomi Mi Band 4C nem más igazából, mint a Redmi Band globális piacra szánt kiadása, ami leginkább a Mi Band 4-hez hasonlít a funkciók és tudás tekintetében, viszont ami a dizájnt illeti, akadnak eltérések, hiszen ez a karkötő egy jóval karakteresebb szögletes kialakítását kapott. A készülék erényei között szerepel a Bluetooth 5.0 modem, a teljes méretű USB csatlakozó, valamint a rengeteg szinte már elvárható funkció.

Külső 

A Mi Band 4C háza polikarbonátból készült, ami ráadásul megfelel az 5ATM minősítésnek, szóval lehet vele úszni, búvárkodni, egészen 50 méter mélységig remekül állni fogja a víz nyomását, ami nem tehet kárt a belül dolgozó elektronikában. A készülék méreteit tekintve 59 x  21 x 16,5 mm-es, míg a mérlegen összesen 13 grammot nyom, ami szinte alig érzékelhető viselés közben. A karkötő egy 1,08 colos TFT LCD megjelenítővel büszkélkedhet, amin összesen 128 x 220 képpont sorakozik, ez egy érintésérzékeny felület, itt történik a készülék irányítása is. A Xiaomi terméke jelenleg négyféle színben kapható, és van hozzá nagyjából 70 számlap, de a kínálat folyamatosan bővül.  

Funkciók 

A Xiaomi Mi Band 4C rendelkezik pulzusmérő, lépésszámláló funkciókkal, és persze elérhető egy rakat sport üzemmód is, azoknak, akik a legtöbbet szeretnék kihozni egy edzésből. A karkötő képes figyelni az alvási minőséget is, a beépített Bluetooth 5.0 modemnek köszönhetően pedig kapcsolódik bármilyen okostelefonhoz, jönnek az értesítések, a jelzések hívásokról, szöveges üzenetekről. A szerkezet segítségével irányítható a párosított eszköz kamerája és persze a multimédia lejátszó is. Van még ébresztő, mozgás figyelmeztető, naptár, valamint időjárás alkalmazás is. A stopper pedig ki sem maradhatott volna. 

Üzemidő 

Az okoskarkötő belsejében egy 130 mAh kapacitású aksi foglal helyet, ami a gyártói leírások értelmében simán hozza a 14 napos készenléti időt, de persze ez sokban függ az adott felhasználói szokásoktól is. Ami még érdekes lehet az, hogy a készülék szíját eltávolítva láthatóvá válik a teljes méretű, vagyis USB-A port, amivel szinte bármin tölthetővé válik a karkötő. Nem kell aggódni, hogy elveszítjük a mellékelt mágneses kábelt, mint más eszközök esetében.

Specifikációk: 

Kijelző: 1,08 colos TFT LCD 128 x 220 
Vízállóság: 5ATM
Sport módok: Vannak
Pulzusmérő: Van
Alvásfigyelés: Van
Hívások jelzése: Van
Értesítések jelzése: Van
BT kamera: Van
Zene vezérlés: Van
Szíj: TPU
Bluetooth: 5.0
GPS: Nincs
NFC: Nincs
Akkumulátor: 130 mAh
Üzemidő: 14 napos készenléti idő
Kompatibilitás: Android 4.4, iOS 10+
Méretek: 59 x 21 x 16,5 mm
Tömeg: 13 gramm

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okoskarkötők
Gocomma B1

Gocomma B1

Manapság már szinte filléres áron lehet vásárolni kiváló felszereltséggel rendelkező okos, avagy fitnesz karkötőket, ki melyik...

Tovább
Okoskarkötők
Y2 Plus okoskarkötő

Y2 Plus okoskarkötő

Az Y2 Plus egy letisztult és jövőt idéző formatervvel rendelkező, jól felszerelt, ám mégis barátságos áron...

Tovább
Okoskarkötők
Xiaomi Hey+

Xiaomi Hey+

A Xiaomi Hey+ mindenképpen az egyik legjobban felszerelt, és legcsinosabb okoskarkötő, amit csak kapni lehet, és...

Tovább