KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Mi Smart Band 4C kuponok és akciók

Xiaomi Mi Smart Band 4C leírás

A Xiaomi Mi Band 4C nem más igazából, mint a Redmi Band globális piacra szánt kiadása, ami leginkább a Mi Band 4-hez hasonlít a funkciók és tudás tekintetében, viszont ami a dizájnt illeti, akadnak eltérések, hiszen ez a karkötő egy jóval karakteresebb szögletes kialakítását kapott. A készülék erényei között szerepel a Bluetooth 5.0 modem, a teljes méretű USB csatlakozó, valamint a rengeteg szinte már elvárható funkció.

Külső 

A Mi Band 4C háza polikarbonátból készült, ami ráadásul megfelel az 5ATM minősítésnek, szóval lehet vele úszni, búvárkodni, egészen 50 méter mélységig remekül állni fogja a víz nyomását, ami nem tehet kárt a belül dolgozó elektronikában. A készülék méreteit tekintve 59 x  21 x 16,5 mm-es, míg a mérlegen összesen 13 grammot nyom, ami szinte alig érzékelhető viselés közben. A karkötő egy 1,08 colos TFT LCD megjelenítővel büszkélkedhet, amin összesen 128 x 220 képpont sorakozik, ez egy érintésérzékeny felület, itt történik a készülék irányítása is. A Xiaomi terméke jelenleg négyféle színben kapható, és van hozzá nagyjából 70 számlap, de a kínálat folyamatosan bővül.  

Funkciók 

A Xiaomi Mi Band 4C rendelkezik pulzusmérő, lépésszámláló funkciókkal, és persze elérhető egy rakat sport üzemmód is, azoknak, akik a legtöbbet szeretnék kihozni egy edzésből. A karkötő képes figyelni az alvási minőséget is, a beépített Bluetooth 5.0 modemnek köszönhetően pedig kapcsolódik bármilyen okostelefonhoz, jönnek az értesítések, a jelzések hívásokról, szöveges üzenetekről. A szerkezet segítségével irányítható a párosított eszköz kamerája és persze a multimédia lejátszó is. Van még ébresztő, mozgás figyelmeztető, naptár, valamint időjárás alkalmazás is. A stopper pedig ki sem maradhatott volna. 

Üzemidő 

Az okoskarkötő belsejében egy 130 mAh kapacitású aksi foglal helyet, ami a gyártói leírások értelmében simán hozza a 14 napos készenléti időt, de persze ez sokban függ az adott felhasználói szokásoktól is. Ami még érdekes lehet az, hogy a készülék szíját eltávolítva láthatóvá válik a teljes méretű, vagyis USB-A port, amivel szinte bármin tölthetővé válik a karkötő. Nem kell aggódni, hogy elveszítjük a mellékelt mágneses kábelt, mint más eszközök esetében.

Specifikációk: 

Kijelző: 1,08 colos TFT LCD 128 x 220 
Vízállóság: 5ATM
Sport módok: Vannak
Pulzusmérő: Van
Alvásfigyelés: Van
Hívások jelzése: Van
Értesítések jelzése: Van
BT kamera: Van
Zene vezérlés: Van
Szíj: TPU
Bluetooth: 5.0
GPS: Nincs
NFC: Nincs
Akkumulátor: 130 mAh
Üzemidő: 14 napos készenléti idő
Kompatibilitás: Android 4.4, iOS 10+
Méretek: 59 x 21 x 16,5 mm
Tömeg: 13 gramm

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okoskarkötők
Redmi Band

Redmi Band

2020 áprilisában mutatták be a Xiaomi alatt tevékenykedő Redmi márka okoskarkötőjét, ami a Redmi Band névre...

Tovább
Okoskarkötők
M4 okoskarkötő

M4 okoskarkötő

Az M4 okoskarkötő külalakját tekintve sokban merített a Xiaomi Mi Band készülékek negyedik generációjának formatervéből,de mi...

Tovább
Okoskarkötők
Xiaomi Mi Band 6

Xiaomi Mi Band 6

2021 tavaszán mutatkozott be a Xiaomi Mi Band 6, ami a nemzetközi piacokon mint Xiaomi Mi...

Tovább