KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok

Gocomma B1

Manapság már szinte filléres áron lehet vásárolni kiváló felszereltséggel rendelkező okos, avagy fitnesz karkötőket, ki melyik elnevezést részesíti előnyben. A Gocomma B1 mindent tud, amit egy masinának tudnia kell, a belsejében lévő Bluetooth 4.0 modemek pedig bármilyen Android vsgy iOS eszközzel képes kommunikálni, használni annak GPS modulját, jelezni annak értesítéseit, a hívásokat, és más hasonló dolgokat. A készülék megjelenítője 0,96 colos és hagyományos, TFT LCD panelt használtak a gyártás során.

Természetesen nem is lenne jó a karkötő, ha nem volna a belsejében pulzusmérő funkció, amivel akár a nap 24 órájában nyomon lehet követni a keringési rendszert, illetve a segítségével megfigyelhető az alvási ciklus is. A készüléken előre telepített sport üzemmódok segítik a mozgást, az edzést, az ilyenek alkalmazásával sokkal hatékonyabb lehet az aktív időtöltés.

A Gocomma B1 külső borítása ABS műanyagból készült, és ellenáll a víznek, mégpedig az IP67 szabványnak megfelelően. Ez nem jelent hosszú búvárkodást a mélyben, viszont az eszköznek semmi baja nem lesz ha mondjuk  kezet mosunk, eső éri, vagy más fröccsenő folyadék. Amikor egy másik eszközzel sikeresen párosítottuk, a karkötő képes irányítani annak médialejátszóját, illetve el lehet sütni a kamerát is a segítségével, hasznos funkció tud lenni, ha éppen foglalt a kezünk.

A Gocomma B1 belsejében egy aprócska, mindössze 80 mAh kapacitású akkumulátor található, ami mégis képes a szerkezetet akar 15 napon keresztül is életben tartani egyetlen feltöltéssel, bár ez persze sokban függ attól is, hogy mi milyen módon használjuk az eszközt.

Specifikációk:

Kijelző: 0,96 colos TFT LCD 
Vízállóság: IP67
Sport módok:Van 
Pulzusmérő: Van
Alvásfigyelés: Van
Hívások jelzése: Van
Értesítések jelzése: Van
BT kamera: Van
Zene vezérlés: Van
Szíj: TPU 
Bluetooth: 4.0
GPS: Nincs
NFC: Nincs
Akkumulátor: 80 mAh
Üzemidő: 15 napos készenléti idő
Kompatibilitás: Android, iOS
Méretek: 4,7 x 2,1 x 1,2 cm
Tömeg: 22 gramm

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okoskarkötők
Huawei Band 3 Pro

Huawei Band 3 Pro

A Huawei Band 3 Pro okoskarkötő már egy felsőbb szintet képvisel, de ez nem jelenti azt,...

Tovább
Okoskarkötők
M4 okoskarkötő

M4 okoskarkötő

Az M4 okoskarkötő külalakját tekintve sokban merített a Xiaomi Mi Band készülékek negyedik generációjának formatervéből,de mi...

Tovább
Okoskarkötők
Lenovo HX06 okoskarkötő

Lenovo HX06 okoskarkötő

A Lenovo HX06 egy fitnesz funkciókra kiélezett, csinos formatervvel rendelkező, kiválóan használható okoskarkötő. Persze nem csupán...

Tovább