KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Gocomma B1 kuponok és akciók

Gocomma B1 leírás

Manapság már szinte filléres áron lehet vásárolni kiváló felszereltséggel rendelkező okos, avagy fitnesz karkötőket, ki melyik elnevezést részesíti előnyben. A Gocomma B1 mindent tud, amit egy masinának tudnia kell, a belsejében lévő Bluetooth 4.0 modemek pedig bármilyen Android vsgy iOS eszközzel képes kommunikálni, használni annak GPS modulját, jelezni annak értesítéseit, a hívásokat, és más hasonló dolgokat. A készülék megjelenítője 0,96 colos és hagyományos, TFT LCD panelt használtak a gyártás során.

Természetesen nem is lenne jó a karkötő, ha nem volna a belsejében pulzusmérő funkció, amivel akár a nap 24 órájában nyomon lehet követni a keringési rendszert, illetve a segítségével megfigyelhető az alvási ciklus is. A készüléken előre telepített sport üzemmódok segítik a mozgást, az edzést, az ilyenek alkalmazásával sokkal hatékonyabb lehet az aktív időtöltés.

A Gocomma B1 külső borítása ABS műanyagból készült, és ellenáll a víznek, mégpedig az IP67 szabványnak megfelelően. Ez nem jelent hosszú búvárkodást a mélyben, viszont az eszköznek semmi baja nem lesz ha mondjuk  kezet mosunk, eső éri, vagy más fröccsenő folyadék. Amikor egy másik eszközzel sikeresen párosítottuk, a karkötő képes irányítani annak médialejátszóját, illetve el lehet sütni a kamerát is a segítségével, hasznos funkció tud lenni, ha éppen foglalt a kezünk.

A Gocomma B1 belsejében egy aprócska, mindössze 80 mAh kapacitású akkumulátor található, ami mégis képes a szerkezetet akar 15 napon keresztül is életben tartani egyetlen feltöltéssel, bár ez persze sokban függ attól is, hogy mi milyen módon használjuk az eszközt.

Specifikációk:

Kijelző: 0,96 colos TFT LCD 
Vízállóság: IP67
Sport módok:Van 
Pulzusmérő: Van
Alvásfigyelés: Van
Hívások jelzése: Van
Értesítések jelzése: Van
BT kamera: Van
Zene vezérlés: Van
Szíj: TPU 
Bluetooth: 4.0
GPS: Nincs
NFC: Nincs
Akkumulátor: 80 mAh
Üzemidő: 15 napos készenléti idő
Kompatibilitás: Android, iOS
Méretek: 4,7 x 2,1 x 1,2 cm
Tömeg: 22 gramm

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okoskarkötők
ID115 Plus okoskarkötő

ID115 Plus okoskarkötő

Az ID115 Plus egy jól felszerelt okoskarkötő, ami elsősorban, de nem kizárólag a sportos életvitelű felhasználók...

Tovább
Okoskarkötők
M3 Plus okoskarkötő

M3 Plus okoskarkötő

Az M3 Plus egyike a kiváló ázsiai viselhető kiegészítőknek, ami jó választás lehet, ha nincs szükségünk...

Tovább
Okoskarkötők
Redmi Band

Redmi Band

2020 áprilisában mutatták be a Xiaomi alatt tevékenykedő Redmi márka okoskarkötőjét, ami a Redmi Band névre...

Tovább