KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Urban Drift S006 kuponok és akciók

Urban Drift S006 leírás

A legtöbb ázsiai gyártású elektromos jármű, roller vagy bicikli teherbírása megáll 100 kg-nál, ami érthető is az ottaniak irigylésre méltó testalkata okán, nálunk viszont Európában egyáltalán nem ritka az ennél jóval nagyobb testsúly, így érthető az igény a nagyobb terhelhetőséggel rendelkező eszközök iránt. Az Urban Drift S006 pontosan ezt az igényt igyekszik kielégíteni, hiszen a rendkívül stramm és strapabíró elektromos roller az akár 150 kg-os tömeget is vígan szállítja, de nem csupán ezért lehet jó választás a mostanában elektromos járművet vásárlók számára.

Külső

Az Urban Drift S006 elektromos roller alumínium ötvözetből öntött vázát bármikor össze lehet hajtani, így tudunk a hellyel spórolni szállítás és tárolás során. A szerkezet egyáltalán nem nevezhető könnyű darabnak hiszen 21 kilogrammot nyom, ami pedig a méreteit illeti 121,17 x 126 cm-es dimenziókkal büszkélkedhet, amikor éppen nincs összecsukva. Az  Urban Drift S006 természetesen rendelkezik saját világítással, ami kedvezőtlen fényviszonyok között a biztonság egyik alapvető feltétele, ezenkívül pedig ellátták motor és tárcsafékkel egyaránt, így a sofőr kezéből sosem fog kicsúszni az irányítás. A kerekek egyébként 10 colosak, és felfújhatóak.

Funkciók

A roller belsejében az egyik legfontosabb alkatrész a 350 wattos névleges teljesítménnyel rendelkező kefe nélküli elektromotor, amelynek köszönhetően lehetővé válik a 25 km/órás végsebesség, illetve ennek a komponensnek hála a roller képes meghódítani az akár 15 fokos emelkedőket is. Mint ahogyan a bevezetőben is említettük a roller egészen elképesztő, 150 kg-os teherbírással büszkélkedhet, így egyike a legerősebb rollereknek a piacon. A kormány közepén egy aprócska kijelző található, ezen bármikor meg tudjuk tekinteni i az éppen aktuális haladási sebességet, illetve az akkumulátor töltöttségét. A beépített világítást és a duál fékrendszert már említettük, de arról is érdemes szólni, hogy az Urban Drift S006 mellé létezik egy telefonos applikáció is, amivel irányítani is lehet a készüléket, illetve folyamatosan monitorozni tudjuk a fontosabb járművel kapcsolatos adatokat is. Példának okáért a segítségével le tudjuk zárni a rollert, na persze azért érdemes lesz használni hagyományos lakatokat is a biztonság érdekében.

Üzemidő

Az Urban Drift S006 belsejében található 8 amperóra kapacitású akkumulátornak köszönhetően az elektromos roller képes megtenni akár 30 km-t is egyetlen feltöltéssel. A töltési folyamat nagyjából 4-5 órát vesz igénybe az életünkből, ami egyébként egészen remek ahhoz képest, amekkora hatótávot biztosít a készülék.

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 350 W
Végsebesség: 25  km/h
Maximális hatótáv:  30 km
Maximális teherbírás: 150 kg
Legnagyobb emelkedő: 15 fok
Világítás: Van
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 4-5 óra
Tömeg: 21 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Kugoo Kirin S2 Mini elektromos roller

Kugoo Kirin S2 Mini elektromos roller

A Kugoo Kirin S2 Mini egy 5,5 colos kerekeken guruló elektromos roller, amit sokan pont a...

Tovább
Elektromos járművek
Fiido D4s elektromos kerékpár

Fiido D4s elektromos kerékpár

Egy európai vásárló számára elektromos kerékpároknál elsődleges fontosságú a teherbírás, ami az ázsiai gyártású készülékek esetében...

Tovább
Elektromos járművek
Kugoo G-Booster elektromos roller

Kugoo G-Booster elektromos roller

A Kugoo G-Booster egy nem mindennapi ajánlat az elektromos rollerek világában, ugyanis olyan elektromotor dolgozik benne,...

Tovább