KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Urban Drift S006 kuponok és akciók

Urban Drift S006 leírás

A legtöbb ázsiai gyártású elektromos jármű, roller vagy bicikli teherbírása megáll 100 kg-nál, ami érthető is az ottaniak irigylésre méltó testalkata okán, nálunk viszont Európában egyáltalán nem ritka az ennél jóval nagyobb testsúly, így érthető az igény a nagyobb terhelhetőséggel rendelkező eszközök iránt. Az Urban Drift S006 pontosan ezt az igényt igyekszik kielégíteni, hiszen a rendkívül stramm és strapabíró elektromos roller az akár 150 kg-os tömeget is vígan szállítja, de nem csupán ezért lehet jó választás a mostanában elektromos járművet vásárlók számára.

Külső

Az Urban Drift S006 elektromos roller alumínium ötvözetből öntött vázát bármikor össze lehet hajtani, így tudunk a hellyel spórolni szállítás és tárolás során. A szerkezet egyáltalán nem nevezhető könnyű darabnak hiszen 21 kilogrammot nyom, ami pedig a méreteit illeti 121,17 x 126 cm-es dimenziókkal büszkélkedhet, amikor éppen nincs összecsukva. Az  Urban Drift S006 természetesen rendelkezik saját világítással, ami kedvezőtlen fényviszonyok között a biztonság egyik alapvető feltétele, ezenkívül pedig ellátták motor és tárcsafékkel egyaránt, így a sofőr kezéből sosem fog kicsúszni az irányítás. A kerekek egyébként 10 colosak, és felfújhatóak.

Funkciók

A roller belsejében az egyik legfontosabb alkatrész a 350 wattos névleges teljesítménnyel rendelkező kefe nélküli elektromotor, amelynek köszönhetően lehetővé válik a 25 km/órás végsebesség, illetve ennek a komponensnek hála a roller képes meghódítani az akár 15 fokos emelkedőket is. Mint ahogyan a bevezetőben is említettük a roller egészen elképesztő, 150 kg-os teherbírással büszkélkedhet, így egyike a legerősebb rollereknek a piacon. A kormány közepén egy aprócska kijelző található, ezen bármikor meg tudjuk tekinteni i az éppen aktuális haladási sebességet, illetve az akkumulátor töltöttségét. A beépített világítást és a duál fékrendszert már említettük, de arról is érdemes szólni, hogy az Urban Drift S006 mellé létezik egy telefonos applikáció is, amivel irányítani is lehet a készüléket, illetve folyamatosan monitorozni tudjuk a fontosabb járművel kapcsolatos adatokat is. Példának okáért a segítségével le tudjuk zárni a rollert, na persze azért érdemes lesz használni hagyományos lakatokat is a biztonság érdekében.

Üzemidő

Az Urban Drift S006 belsejében található 8 amperóra kapacitású akkumulátornak köszönhetően az elektromos roller képes megtenni akár 30 km-t is egyetlen feltöltéssel. A töltési folyamat nagyjából 4-5 órát vesz igénybe az életünkből, ami egyébként egészen remek ahhoz képest, amekkora hatótávot biztosít a készülék.

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 350 W
Végsebesség: 25  km/h
Maximális hatótáv:  30 km
Maximális teherbírás: 150 kg
Legnagyobb emelkedő: 15 fok
Világítás: Van
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 4-5 óra
Tömeg: 21 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Fiido D11 elektromos kerékpár

Fiido D11 elektromos kerékpár

A Fiido D11 elektromos kerékpár számos erénye miatt lehet kiváló választás azoknak, akik szeretnének egy villanymotorral...

Tovább
Elektromos járművek
Bezior S1 elektromos roller

Bezior S1 elektromos roller

A Bezior S1 elektromos roller egy olyan masina, ami arra is alkalmas, hogy a durvább terepet...

Tovább
Elektromos járművek
Fiido D2 elektromos kerékpár

Fiido D2 elektromos kerékpár

A FIIDO D2 elektromos kerékpár egyike az élvonalbeli ajánlatoknak, amelyek megfizethető áron kínálnak valós alternatívát a...

Tovább